...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 2 iunie 2011

REVIN LA...ELEVUL REPETENT.

Buna seara, scumpii mei!


Neasteptat cat de multe polemici si comentarii a suscitat postarea "ELEV LASAT REPETENT....DE CE???", scrisa acum cateva zile.

Asa cum este firesc si normal, exista 2 tabere. Una, care-l sustine pe pustiul care era cat pe ce sa ramana REPETENT, tabara din care am recunoscut ca fac si eu parte, si.....alta, care il incrimineaza pe acel pusti, fiind total impotriva acestuia.

Cei care-mi citesc blogul de multa vreme, stiu prea bine ca, INTOTDEAUNA, atunci cand sunt situat pe pozitii opuse altei pareri si incerc sa-mi argumnetez opinia, lucrez cu "materialul clientului" si pornesc acceptand ca NU AM DREPTATE.

Exact asa voi proceda si in aceasta seara.

OK, ASA ESTE, PUSTIUL IN CAUZA ESTE UN DERBEDEU, UN GOLAN, UN BAIAT DE BANI "GATA", UN NESIMTIT, UN OBRAZNIC, etc, etc, etc.

In plus, ok, accept ca venea la scoala doar cu UN CAIET, ca nu respecta "orele" tinute de profesorii sai, samd.

INSA, INTREB SI EU:

UN TANAR, CA CEL DESCRIS MAI SUS, CUM A REUSIT SA PROMOVEZE (!!!) LA TOATE MATERIILE CARE SE PREDAU IN CLASA XII, MAI CU SEAMA CAND....PROFESORII NU-L SIMPATIZAU DELOC, BA DIN CONTRA????

Eeeeeee, hai, vreau un raspuns !!!!

Sa inteleg ca, acel baiat rau, de bani "gata", care a mituit politistii cand si-a luat carnetul de conducere, care bea de "stinge", care umbla cu fete de clasa VI-a, care chileste de la ore, care isi bate joc de profesori, etc, etc....TOTUSI, sta cu "burta" pe carte si are o situatie buna la invatatura????

Bai, nene, rad si curcile :):):)

Eu, cand aveam 18 ani, se intampla prin 1991. Atunci locuiam in Militari si....sunt zeci de persoane care pot confirma, ce insemna atunci a fi UN GOLAN.

Mi-am trait adolescenta vrand nevrand (14-18 ani) printre niste indivizi care se bateau crunt, pana se lasau lesinati unii pe altii pe trotuar, care furau si talhareau, care umblau cu cutite la ei (chiar a existat o crima la un astfel de scandal), etc, etc, etc.

Cu totii, ERAU ELEVI DE LICEU !!!!

Insa, vreti sa-mi spuneti mie ca acest pusti din cazul discutat de noi, ESTE UN DERBEDEU????

Ha, ha, ha, rad de-mi dau lacrimile!!!!

Bai, nene, am ajuns la o varsta rezonabila spun eu, 38 de ani. Unii spun ca am ajuns degeaba la aceasta varsta, altii din contra, insa.....pana una alta, i-as fi putut fi TATA acestui pusti, fara sa fac prea mari eforturi si, O REPET, daca eram tatal acestui baiat, as fi fost mandru de modul in care se exprima si gandeste la cei 18 ani!!!

Poate gresesc, insa din punctul meu de vedere, cine sustine ca acest pusti este un GOLAN, cel mai probabil nu a vazut vreodata ce inseamna cu adevarat GOLANIA JUVENILA!!!

Revin la intrebarea pusa mai sus:

CUM SE FACE, CA....DESI, ESTE IN DIZGRATIA PROFUNDA A PROFESORILOR SI A DIRECTOAREI LICEULUI, TOTUSI, ACEST PUSTI A PROMOVAT LA TOATE MATERIILE????

Chiar vreau un raspuns !!!

In plus, chiar de ne place sau nu, este corect ca macar sa ne imaginam, ce pot face niste PERSOANE ADULTE, RAU INTENTIONATE, ATUNCI CAND COMPLOTEAZA IMPOTRIVA UNUI COPIL, DIN POZITIA DE PROFESORI.

NOTA: Nu spun ca exista vreun complot, insa...corect este sa luam in calcul si aceasta varianta.

Iar daca, chiar si prin absurd, ar exista un COMPLOT, cine sa spuna adevarul????

Niste tineri care peste cateva zile intra in examenul de BAC, si...sunt 100% la "mana" acelor profesori???

Apoi, cine sunt profesorii???

Acea tipa isterica, care l-a facut NEMERNIC pe pusti, chiar in "direct" la tv???

Sau...acel profesor de religie care in mod vadit, nu l-a lasat pe pusti sa-i raspunda la intrebarea cu "Cele 10 porunci", profitand de faptul ca pustiul s-a cam balbait la inceput???

Apoi, oare....OR FI "BASME" CELE POVESTITE TOT DE PUSTI, CU PRIVIRE LA PIPAIREA TINERELOR ELEVE SUB PRETEXTUL UNOR EXERCITII DE EDUCATIE FIZICA???

Dar, din nou, cine sa depuna marturie???

Niste domnisoare care peste cateva zile intra in examenul de BAC???

Oricum o dam, din umilul meu punct de vedere, nici pe departe nu sunt intrunite MOTIVE TEMEINICE ca acel pusti sa fie lasat repetent, pentru...NOTA DE LA PURTARE.

Nu s-a batut, nu s-a drogat, nu a purtat cutit la el, nu a consumat bauturi alcoolice in scoala, practic....nu a facut nicio fapta grava care sa poata aduce in discutie REPETENTIA.

Vreti sa vedeti, cat de usor poate fi discreditat un elev de liceu, cand niste adulti o iau razna pe "campii"???

Anul 1990 sau 1991. Eram clasa XI-a sau a XII-a la LICEUL TUDOR VLADIMIRESCU DIN CARTIERUL MILITARI.

Cine este din generatia mea si a trait in Militari, poate isi mai aduce aminte ca exact in fata liceului, erau niste cabine de telefon public.

Intr-o zi, subsemnatul, impreuna cu alti vreo 3-4 bezmetici, am mers sa sunam o "piesa". Am intrat in cabina de telefon cu totii, in timp ce radeam si faceam misto unii de altii. Abia daca am apucat sa bag fisa in telefon, sa formez numarul si....a inceput o harjoana intre noi. La un moment dat, s-a spart un geam de la cabina telefonica, dupa care....am fost luati la cearta de un bosorog care a vazut faza. In fine, ne-am intors in liceu si...peste 30 de minute a intrat in clasa diriginta si directoarea liceului. BOSOROGUL NE LUASE NUMERELE DE LA MATRICOLA (asa era pe vremuri).

Am fost scosi in fata clasei, bosorogul a inceput sa "infloreasca" ceea ce se petrecuse, expunand evenimentele de ziceai ca am facut un carnagiu, urmare careia, am fost palmuiti de diriginta si directoare si....acuzati de "distrugerea" cabinei telefonice. (in fapt, era doar un geam spart)

Lucrurile nu s-au oprit aici, desi....imediat ne-am recunoscut vina si am spus ca platim geamul, fara nicio problema.

NIMIC, BAI FRATILOR, ACEL BOSOROG ORDINAR, O TINEA UNA SI BUNA CA SUNTEM NISTE DERBEDEI SI CA TREBUIE SA FIM EXMATRICULATI, ceea ce, culmea, era sa se intample.

Nu s-a mai intamplat, dupa ce au intervenit tatii nostri care s-a dus la usa acelui bosorog (au aflat adresa) si....i-au potolit instant "pofta" de sange de licean. :):):)

Practic, ce naiba facusem????

Sparsesem un blestemat de geam, din greseala, pentru ca eram bezmetici, asa cum sunt toti tinerii!!!

Si, pentru acest lucru, eram catalogati drept GOLANI care trebuiau exmatriculati din liceu, dupa mintea cretinoidului de BOSOROG. :):):)

Tocmai pentru ca suntem persoane adulte, trebuie sa fim extrem de echilibrate atunci cand analizam comportamentul unor pusti si....sa nu uitam ca si noi am fost ca ei, sau....UNII DINTRE NOI, MULT MAI RAU !!! :):):)

P.S. ASA, CA O CURIOZITATE AMUZANTA, CE POATE FI LESNE VERIFICATA:

Cititi comentariile lasate la postarea "ELEV LASAT REPETENT...DE CE???", si....veti observa ca acele comentarii trimise de persoanele care il pun la zid pe acest pusti, ABUNDA DE GRAVE GRESELI DE GRAMTICA !!!

Exemple: "S-a" scris impreunat (repetativ, in niciun caz dintr-o regretabila eroare), apoi...."luand-o", la fel, tot impreunat, samd. Desi, sunt mesaje de la "anonimi", tind sa scred ca vin din partea ori a unor colegi de clasa, ori chiar a unor profesori. :):):)

DIN ACEST MOTIV VA SPUN CA, IMI ESTE IMPOSIBIL SA NU-L SUSTIN PE ACEST PUSTI, CARE ESTE CU MULT PESTE NIVELUL GENERATIEI SALE, IN CEEA CE PRIVESTE EXPRIMAREA, ATAT SCRIS CAT SI ORAL.

Va pupicesc cu drag, scumpii mei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu