...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 6 iunie 2011

PENIBIL SI COMIC !!!

Buna seara, dragii mei!


Scumpii mei, dupa cum stiti, maine dimineata plec la mare. Si daca tot n-am somn, pentru ca sunt obisnuit sa ma culc extrem de tarziu, dupa 2-3 noaptea, mi-am adus aminte de un episod pe care mi l-a povestit Jungle Man, joia trecuta cand am fost la Trattoria.

Chiar merita sa prezint acel episod si....chiar sa meditam asupra lui.

Asadar, intr-o seara, Jungle Man ducandu-se la serviciu, se afla in statia de autobuz 311 si fuma o tigare. La un moment dat se apropie de el un tanar, in jur de 25-27 de ani, care a intrat in vorba cu el, intrebandu-l cat este ceasul. Dupa ce Jungle Man i-a raspuns, respectivul tip, care arata destul de ciudat la prima vedere, a mai spus inca ceva, incercand sa continue dialogul. Insa, vazandu-l pe Jungle Man deloc entuziasmat, a intrebat:

"Nu-i asa ca va este rusine sa stati cu mine de vorba?"

Jungle Man, deloc preocupat de dialog, i-a raspuns la fel de lapidar ca nu este asa si nu trebuie sa-si faca vreo problema.

Tanarul, a insistat spunandu-i:

"Ba da, stiu ca va este rusine sa stati de vorba cu un individ ca mine. Mie mi-ar fi rusine daca as fi in locul dvs. Nenorocitii astia, nu fac nimic sa INTERZICA magazinele cu "ierburi", CARE NE OMOARA PE CAPETE".

Pentru prima data de cand fusese abordat, Jungle Man l-a privit cu atentie pe acel tanar. Era bine imbracat, insa....ERA PULBERE DE DROGAT. Instant si-a dat seama ca tanarul face referire la magazinele cu ierburi halucinogene.

Ma rog, a venit autobuzul, s-au urcat amandoi in el, dialogul a mai continuat pret de cateva minute, insa....nu mai are vreo importanta pentru prezentul comentariu.

IMPORTANT ESTE ALTCEVA.

Jungle Man, povestindu-mi acest "episod", mi-am adus aminte de ISTERIA provocata in Parlament de o domnita senator sau deputat, care....dupa ce a fumat vreo 25 de ani, acum, dupa ce s-a lasat de fumat, a propus o lege care sa INTERZICA TOTAL FUMATUL IN LOCURILE PUBLICE. (ma refer la tutunul normal)

In fine, nu mai precizez cat ma enerveaza acesti indivizi care dupa ce au fumat de-au rupt zeci de ani, cate 2-3 pachete pe zi, imediat cum s-au lasat, considera ca trebuie musai sa nu mai fumeze nimeni in aceasta tara, insa....MA INTREB:

TUTUNUL S-A FUMAT DE SUTE SI SUTE DE ANI. N-AM VAZUT PE NIMENI CARE SA SE TARASCA PE LA RIGOLA, ASA CUM SE INTAMPLA CU CEI CARE CONSUMA ALCOOL SAU CU CEI CARE FUMEAZA IERBURI HALUCINOGENE.

DE CE, ATATA CAMPANIE CONTRA INTERZICERII TOTALE A FUMATULUI DE TUTUN NORMAL IN LOCURI PUBLICE, IN TIMP CE, MAGAZINELE CARE COMERCIALIZEAZA "MOARTEA", N-AU ABSOLUT NICIUN FEL DE PROBLEMA???

Raspunsul este simplu: MULTA IPOCRIZIE SI....INTERESE "MATERIALE".

Deja m-am obisnuit ca in Romania, aerul duhneste a IMBECILISM, iar lucrurile intotdeauna se intampla exact invers decat ar trebui sa se intample.

Cel mai probabil, in maxim 1 an de zile, o sa intre in vigoare acea lege, propusa de distinsa doamna senator sau deputat, fumatorii nu vor mai avea voie sa fumeze in locuri publice, IAR MAGAZINELE DE COMERCIALIZARE A "IERBURILOR" HALUCINOGENE, ISI VOR VEDEA LINISTITE IN CONTIUNUARE DE TREABA, imprastiind "ratarea" daca nu chiar "moartea" in randul tinerilor.

Spuneti de mine ca SUNT DUR SI CA FOLOSESC UN LIMBAJ LICENTIOS????

Pai, cand vezi asa ceva, nu-ti vine sa injuri timp de o ora fara sa te repeti???

Chiar ma gandeam se va intampla dupa ce o sa fie interzis fumatul in locuri publice. Ok, n-o sa mai putem bea o cafea intr-un bar alaturi de o tigara. Nici in restaurante nu ne vom mai putea face siesta dupa ce mancam, iar in cluburi si dicoteci, o sa fie jale mare.

Cine jubileaza???

Toti cei contra FUMATULUI, 90% dintre ei fiind SUPRAPONDERALI, asta ca sa fiu elegant in afirmatii. Probabil ca aceste persoane, considera ca EI FAC BINE, indopandu-se cu mancare, ajungand plini de sunci si gusi, iar noi, fumatorii, trebuie sa eliminam tigarea si sa mai adaugam o CIORBA DE BURTA SI UN PAPANAS. :):):)

Una peste alta, sa nu uitam ca, RESTAURANTELE, BARURILE, CLUBURILE SI DISCOTECILE, SUNT TINUTE DE FUMATORI, IN NICIUN CAZ DE NEFUMATORI.

Este dovedit statistic ca fumatorii reprezinta majoritatea absoluta a clientilor de pe "palierul" mentionat mai sus, iar o lege care sa interzica total fumatul in locurile publice, ar fi o drama pentru patroni.

Insa, tot nu inteleg, de ce, ATATA INVERSUNARE IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIUL PUBLIC???

Bineinteles ca trebuie sa existe spatii pentru NEFUMATORI SI FUMATORI. Nu trebuie ca prin viciul meu sa-mi deranjez vecinul de masa, sau colegul de birou. Insa, pana la a interzice TOTAL fumatul in public, este cale lunga.

Tot dam exemple de tari din EUROPA DE VEST.

Am si eu o intrebare:

Femeile din Romania, care inca se prezinta destul de bine la ASPECTUL FIZIC, ar dori cumva sa arate ca distrusele de ENGLEZOAICE, AMERICANCE, FRANTUZOAICE, samd, care isi poarta cu maxima nesimtire si nepasare STRATURILE DE SUNCI SI GUSI, FUNDUL IMENS SI BRATELE GELATINOASE????

Poate sunt cel mai idiot om din lume, insa....cel putin IN ZIUA DE AZI, consider ca, dupa droguri, cel mai mare pericol pentru om, este ALIMENTATIA, total nesanatoasa, pline de substante chimice cu adevarat periculoase.

De ce, doamna senator sau deputat din Parlamentul Romaniei, in loc sa promoveze aceast STUPID SI COMIC proiect de lege, nu a facut tot ce-i sta in putinta, pentru a promova o lege care sa INTERZICA CU DESAVARSIRE comercialiozarea de "halucinogene" sau......interzicerea oricarui import de rosii, care din punctul meu de vedere, SUNT BOMBE CHIMICE. De ce????

Dar, in timp ce TINERII ajung pe banda rulanta in coma la spital ca urmare a consumului de ierburi halucinogene, iar populatia se indoapa cu legume si alimente bogate in CHIMICALE EXTREM DE PERICULOASE pentru organism, noi....o dam intr-una cu INTERZICEREA FUMATULUI IN LOCURILE PUBLICE. :):):)

Bai, nene, daca cineva este inventatorul termenului "PENIBIL", cu siguranta, poporul roman are drepturile de autor.

Hai, va pupicesc cu mult drag si de maine o sa va scriu de pe plaja. :):):)

Un comentariu: