...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 1 aprilie 2020

ACUM SE VEDE CEL MAI BINE "FRATIA" DINTRE STATELE UNITE SI EUROPA!

Buna seara, dragii mei!

I-as intreba, acum, pe toti POLITOLOGII LU' PESTE, care ani si ani la randu' au croncanit pe la televiziunile romanesti asupra IMENSULUI RISC pe care il reprezinta Rusia fata de Romania si Uniunea Europeana, LA CE NE FOLOSESTE SCUTUL DE LA DEVESELU????

Alooo, politologilor!!!! Ani de zile ne-ati explicat necesitatea imperioasa a investirii de catre Romania a 4 MILIARDE DE EURO in cel mai performant scut anti-racheta....pentru ca ne ameninta rusii! :)))))

Si, din pacate, mare parte din popor v-a crezut! Ba, in naivitatea lor, mai erau si mandri de cat de smecheri am devenit, noi, romanii, si cum le-am aratat rusilor ca SUNTEM PROTEJATI!

Realitatea, insa, din nefericire, ne-a aratat cu varf si indesat ca NU EXISTA ABSOLUT NICIUN PERICOL DIN PARTEA RUSIEI, insa exista un pericol imens, acum, in prezent, DATORITA LIPSEI BANALEI MASTI PENTRU GURA SI NAS!

Nu mai spun despre paturi ATI, ventilatoare, combinezoane samd.

Nu, fratilor! Vorbesc doar despre banala MASCA PENTRU GURA SI NAS!

Masca care, acum, dupa ce China a aratat inca o data penibililor de americani si naivilor de europeni CA A JUCAT O CARTE ABSOLUT IMPECABIL, este la fff mare cautare, ba, as spune ca, serviciile secrete dau batalii imense pentru a pune mana pe cate un transport...

CE FAC AMERICANII PENTRU A PUNE MANA PE MASTI?

Pai, potrivit acuzatiilor care vin chiar din partea europenilor, incearca sa deturneze transporturi de masti produse in China destinate Europei....catre America!

Mai pe romaneste...acolo, pe aeroporturile din China, oferindu-se sa plateasca de 3-4 ori mai mult (cash), AMERICANII FAC TOT CEEA CE ESTE POSIBIL SA-SI INSUSEASCA MASTILE DESTINATE EUROPENILOR, DETURNAND TRANSPORTURILE CATRE SUA.

Pai, fratilor, unde-i marea PRIETENIE intre "aliati"???? :)))))

Nu era SUA aliatul de nadejde al Europei??? Prietenul care ii asigura pe europeni ca in cazul unui conflict cu Rusia, VA SARI IN AJUTORUL ACESTORA, NEGRESIT???

Dragii mei, pe hartie, toate stau fff bine! POPOARE INFRATITE, FRONTIERE SPULBERATE, IDEALURI COMUNE, PROMISIUNI CARE MAI DE CARE MAI FRUMOASE, insa cand vine vorba despre realitate....FIECARE SE DESCURCA CUM POATE! Fara reguli!

Revenind la POLITOLOGII care ne-au bombardat cu marele pericol care vine de la "est"....acum, cu totii, stau ascunsi in case, LASAND MEDICII, POLITISTII, POMPIERII, VANZATORII DIN SUPERMARKET SAU FARMACII SA SE LUPTE CU ADEVARATUL PERICOL, LA CARE EI, MARII PRICEPUTI, DESI SPECIALISTII DIN LUME AVERTIZASERA DE ANI SI ANI DE ZILE, NU AU DORIT SA APLECE URECHEA!

Nu au aplecat urechea, pentru ca obsesia lor era...PERICOLUL RUSESC, dealtfel, inexistent!

PS: Din punctul meu de vedere, un VIRUS infinit mai periculos decat COVID 19, circula de vreo 10-12 ani prin toata lumea, facand MILIARDE DE VICTIME...se numeste Facebook!


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu