...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 3 aprilie 2020

SA NU ARUNCAM CU NOROI IN AUTORITATI! NU AM AJUNS PRECUM ITALIA SAU SPANIA, TOCMAI DATORITA MASURILOR BUNE CARE AU FOST LUATE!

Buna seara, dragii mei!

Cred ca cei 10 ani de UMILE PARERI asternute, aici, pe acest blog, au demonstrat fara echivoc ca....NU FAC POLITICA!

Sunt un individ inzestrat cu un coeficient de inteligenta, nu mare, insa suficient cat sa inteleaga ca BANII NU AU MIROS, CULOARE POLITICA SAU MORALITATE.

Asadar...

Din punctul meu de vedere, fata de cele din multe alte tari cu "eticheta" mult mai valoroasa, AUTORITATILE DIN ROMANIA s-au descurcat foarte bine.

Si, s-ar fi descurcat si mai bine, daca nu ar fi avut niste "obligatii" fata de DIASPORA....chiar daca ADEVARATA DIASPORA nu prea s-a intors in tara!

Dar, de aici si pana la a arunca cu noroi, spre exemplu, IN SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA, prezentat, acum cateva luni, de catre Rares Bogdan ca fiind un spital occidental, este cale lunga si... politica!

Nu ma omor dupa Rares Bogdan, poate si datorita faptului ca imi pare a avea scortosenia unui ofiter conspirat, DAR APRECIEZ FOARTE MULT LA EL FAPTUL CA, CEL PUTIN DIN CEEA CE DECLARA, ESTE PATRIOT!

Asadar, ce neadevar a spus distinsul domn, atunci cand a prezentat Spitalul Judetean Suceava, ca fiind apropiat de standardele occidentale?????

Din ceea ce s-a prezentat la televizor, spitalul arata foarte bine!

Aaaaaaa...discreditam un spital, datorita faptului ca UNUL DINTRE SEFI si-a pierdut uzul ratiunii si a luat niste decizii absolut catastrofale?

Da! Este vorba despre fostul director medical, domnul Mircea Alexandru Macovei.


Profesionist, probabil, o fi bun! CA SEF INSA, A DOVEDIT-O CA NU!

Foarte multi dintre cei care ajung sefi, isi pierd foarte repede pozitia "pamanteana", fiind imbatati de faptul ca, la un semn...subordonatii fac ce li se ordona, BINE SAU PROST, oricum nu conteaza!

Asa s-a intamplat si in acea noapte in care, din telefonul BOSS-ului (domnul Macovei) a plecat un sms catre tot personalul spitalului, prin care i s-a cerut, BOLNAV SAU NU DE COVID 19, sa se prezinte a doua zi dimineata, la sedinta.

Sunt absolut convins ca au existat cateva "voci" care au incercat sa-i spuna "Boss, io stiu daca o fi bine? Unii au simptome de Covid 19."

DAR, BOSS-UL A RAMAS NECLINTIT!

ACUM, DUPA CE DECIZIA SA A IMBOLNAVIT ZECI DE MEDICI, IAR, ACESTIA, LA RADUL LOR, AU IMBOLNAVIT SUTE DE SUCEVENI, transformand orasul in "Lombardia" Romaniei, RAMANE DE VAZUT CATA "PARNAIE" ISI VA LUA BOSS-ul, pentru ca....atentie mare!!!!....mai nou, au inceput sa curga acuzatii din partea unor medici si asistente din spital, cum ca domnul Macovei stia ca s-a infectat cu Covid 19, cand facea sedinte peste sedinte!

Acelasi lucru s-a intamplat si la Arad. Acolo, marele BOSS, un domn pe nume Constantin Catana, pe un ton imperativ, le cerea medicilor sa se prezinte la frontiera pentru a tria cetatenii intorsi in tara, chiar daca nu aveau echipamentul de protectie necesar, IAR CELOR CARE INDRAZNEAU SA SPUNA CEVA....LE ARATA "LIFTUL" !


Domnul Catana, marele boss de la Arad, nu a invatat sa vorbeasca cu subordonatii, sa le dea impresia ca si parerea lor conteaza, sa le ofere niste "calde" prin care sa-i faca sa se simta importanti, sa incerce a le diminua spaima de infectare, prin cuvinte care sa le mearga la suflet samd

El stia un lucru: EU SUNT SEF, IAR CUI NU-I CONVINE, SA IA LIFTUL SI SA PLECE! :))))

Dar, cu toate acestea, raman la parerea ca autoritatile au gestionat destul de bine situatia, iar daca vor renunta la a mai se simti "obligate" fata de diaspora (desi, repet!!!...adevarata diaspora nu s-a intors), VOR GESTIONA SITUATIA SI MAI BINE!

Hai sa nu mai aruncam cu noroi in autoritati, pentru ca datorita deciziilor luate nu am ajuns in situatia Italiei sau Spaniei, desi a trebuit sa ne luptam cu nemernicia unor mii de "lichele" intoarse in tara, CARE AU REFUZAT SA SE SUPUNA REGULILOR, impartind, cu generozitate, MOARTE in jurul lor!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu