...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 21 aprilie 2020

IA-TI LABA DE PE BATRINII NOSTRI, DOMNULE STREINU CERCEL!

Buna seara, dragii mei!

Am inceput sa fac alergie cand aud despre "DIRECTIVELE" Organizatiei Mondiale a Sanatatii! In plus, JUR, ma apuca frisoanele cand privesc poza acestui individ!


Ma pricep destul de bine la a vedea dincolo de cuvinte, iar cand ma uit la acest individ, jur ca nu am absolut niciun sentiment de bine!

Nici macar nu stiu cum il cheama! Da, puteam sa caut pe Google, insa nu am voit a face acest lucru! Ma intreb, sincer, in ce calitate isi MAI permite acest individ SA LANSEZE "DIRECTIVE" SPRE INTREG MAPAMONDUL CARE SE LUPTA CU PANDEMIA, in conditiile in care, chiar el a pierdut, deliberat sau nu, SAPTAMANI INTREGI, pana a catadixit sa recunoasca imensul pericol care se abatuse, delibrat sau nu, asupra planetei!

Pai, nu acest individ spunea lumii ca INCA nu exista dovezi ca virusul se transmite de la om la om ????

Nu acest individ asigura planeta ca focarul din Wuhan are sanse mici sa se raspandeasca in lume???

Nu acest individ, abia a catadixit sa declare PANDEMIE???

Ma intreb sincer:

CUM ISI MAI PERMITE ACEST INDIVID SA LANSESE "DIRECTIVE" TARILOR LUMII, CU PRIVIRE LA OPORTUNITATEA SAU NU A RIDICARII RESTRICTIILOR?

Bai, sunt un tip destul de inteligent incat sa realizez ca, acum, DIN PACATE, intr-o lume INDOBITOCITA de Facebook si Instagram....PUTEREA ABSOLUTA ESTE LA EI! SI, VOR FACE CEEA CE VOR!

Asta-i clar! Dar, macar, decent ar fi sa nu ne fie sfidata inteligenta! Asa cum a facut-o domnul Streinul Cercel, marele specialist din Romania care....ATENTIE MARE, exact precum individul de la OMS, asigura romanii, undeva, pe la jumatatea lunii ianuarie, CA FOCARUL DIN WUHAN ARE SANSE INFIME SA AFECTEZE ROMANIA!


Iar, acum, dupa ce, cu totii, am vazut cat de IMFIM a fost afectata Romania, domnul Cercel VINE CU O SUMEDENIE DE "DIRECTIVE", PE LANGA UN HALUCINANT PLAN DE RELAXARE A RESTRICTIILOR.

Spuneam mai devreme ca "MINGEA" ESTE LA EI! Si, la ei va ramane fff multa vreme! Vor face tot ceea ce vor! DAR, MACAR, SA NU NE SFIDEZE INTELIGENTA!!!!

Cum sa numesti PLAN DE RELAXARE A RESTRICTIILOR, o serie de masuri apocaliptice, printre care....EXTRAGEREA DIN SANUL FAMILIILOR A BATRANILOR CARE AU PESTE 65 DE ANI, SI IZOLAREA ACESTORA PENTRU INCA 10-12 SAPTAMANI?????????

Asta-i RELAXARE????

Cum sa vorbesti despre permise pe familie pentru mers la farmacie, pentru mers la cumparaturi sau serviciu...NUMIND PLAN DE RELAXARE?????

Pai, daca asa arata RELAXAREA, parca as prefera sa raman la STAREA DE URGENTA!

Inca o data! Cu miliarde de imbecili care isi postau mancarea pe Facebook, devenind niste roboti obsedati in a parea BOGATI SI FERICITI, acum, dupa aparitia acestui virus (nici macar nu mai conteaza felul in care a aparut)....PUTEREA ABSOLUTA ESTE LA CEI CARE DICTEAZA MASURILE DE IZOLARE SI CARANTINA! Ei pot face absolut tot ceea ce vor, iar orice om inteligent ACCEPTA acest lucru!

Domnule Cercel, ar fi DECENT sa acceptati faptul ca, intre aceste miliarde de imbecili care-si posteaza pana si "parturile" pe Facebook, traind excitatii supreme atunci cand primesc like-uri, MAI SUNTEM SI NOI, CEI FFF PUTINI, CARE AM RAMAS ANCORATI IN REALITATE, SI, AXIOMATIC, ACCEPTAM SI TOATE REGULILE CE VOR URMA, cu o unica exceptie:

IA-TI LABA DE PE BATRANII NOSTRI!

Sper sa intelegi acest lucru, DOMNULE CERCEL!

PS: Am scris mai sus "acceptam si toate regulile ce vor urma", referindu-ma la "noi", cei fff putini, avand in vedere faptul ca...miliardele de creiere prajite si dependente de like-urile de pe Facebook si Instagram cred ca in 2-3 luni de acum inainte, vor putea sa-si reia live-urile din cluburi, baruri, restaurante, festivaluri de muzica, nunti, meciuri de fotbal samd....NEREALIZAND, DIN PACATE, NICI ACUM, REALITATEA.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu