...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 12 aprilie 2020

NATURAL SAU NU, PLANETA S-A LINISTIT!

Buna seara, dragii mei!

Creierul este un MUSCHI! Iar, ca orice MUSCHI, trebuie, zilnic, antrenat! Numai ca oamenii din ziua de astazi, INTR-O MAJORITATE ALARMANTA, se multumesc cu ceea ce li se ofera ca STIRI, refuzand sa faca cel mai mic efort de a analiza stirea cu propria gandire!

Cine este furnizorul de stiri? Pai...MASSMEDIA!

Caricatura de mai jos arata perfect CAPACITATEA PE CARE O DETINE MASSMEDIA DE A PREZENTA ADEVARUL IN FORMA IN CARE SI-L DORESTE, SI NU IN FORMA IN CARE SE INTAMPLA!


Majoritatea cetatenilor din tarile democratice, pentru ca asa li s-a tot repetat de catre MASSMEDIA, sunt ferm convinsi ca detin o sumedenie de DREPTURI, prin forta unitatii cu care au actionat zeci de ani bla bla bla....

Din umilu-mi punct de vedere, UNICUL (!!!) drept pe care il are un cetatean al planetei, ESTE CEL DE A MURI!

REPET! CEL DE A MURI!

Pentru ca, atat in lumea dictaturii cat si in cea democratica, chiar daca modalitatea difera, DREPTUL DE A TE NASTE NU ITI ESTE GARANTAT! (vezi avorturile)

RESTUL DREPTURILOR, oricare ar fi, de la cel mai neinsemnat pana la cel mai important....SUNT TOLERATE DE CATRE CEI CARE CONDUC PLANETA!

Sa fii ignorant si plin de optimism la 20 de ani, nu este culpabil, dar sa fii UN DOBITOC IGNORANT la 35-40-50-60 de ani, care crede ca el este smecher si are un milion de drepturi, doar pentru ca traieste intr-o democratie, este mai mult decat jenant!

Nu, taticu'! Toate aceste drepturi SUNT TOLERATE! Retineti...TOLERATE! Sub nicio forma nu sunt rezultatul naivilor care cred ca militind pentru ele, au reusit ceva! Stiu! Suna fff dur!

Daca exista, fie si un singur cetatean din estul Europei care crede ca in 1989 a cazut comunismul datorita militantilor anticomunisti, ar fi o dovada de imbecilism notoriu!

Desi, atunci, tanar fiind, sub nicio forma n-as fi acceptat ca marea cadere a comunismului s-a petrecut doar pentru ca CEI CARE CONDUC PLANETA au ajuns la concluzia ca asa trebuie sa se intample (evident, din considerente economice), mai tarziu, cand m-am maturizat, A TREBUIT SA ACCEPT REALITATEA!

Si, am dat doar un exemplu!

Cand, insa, DEMOCRATIA ESTE DIN CE IN CE MAI EVIDENTA, oamenii se transforma in MONSTRI, care nu mai au limite, tocmai datorita MULTITUDINII DE DREPTURI, absolut delirante!

Nu, dragilor! Sa nu credeti ca suntem mai puternici decat cei care conduc lumea, TOATE ACESTE DREPTURI CARE, UNEORI, FRIZEAZA ABSURDUL, SUNT DOAR...TOLERATE!

Nu stiu daca COVID 19 este un virus "fabricat" sau doar o consecinta a ceea ce s-a intamplat in piata de animale vii din Wuhan, dar in mod clar stiu un lucru:

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMII MULTI ZECI DE ANI, PE TOT MAPAMONDUL S-A INSTAURAT DISCIPLINA!

Poate ma veti face nebun (si, de ce nu, poate chiar sunt), insa in ultimii ani, privind la ceea ce se intampla, MAI ALES, in lumea democratica, mi se parea o nebunie dusa la paroxism!

Oamenii alergau dintr-o tara in alta precum niste bezmetici, toate "miscarile" fiind obligatoriu expuse pe Facebook si Instagram, traficul si consumul de droguri se situau la valori istorice maximale, traficul de carne vie, de asemenea, toate scursurile societatii (nu numai in Romania) erau facute vedete de catre massmedia, unii fotbalisti se certau ca au DOAR 40 de milioane de euro pe an, fata de altii care au 45 de milioane anual, ca sa nu mai vorbesc despre sumele de transfer vehiculate (suta de milioane de euro, era deja o suma rusinoasa...), infractorii migrau dintr-un colt al lumii in altul, cu o usurinta maxima, culmea, conferita chiar de catre "lege", traficul aerian care se marise de vreo 10 ori fata de acum un deceniu, sufoca planeta fara sa-i pese cuiva samd

Acum, natural sau nu, PLANETA S-A LINISTIT! Si, nu stiu de ce cred ca, asa va ramane pentru multa vreme!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu