...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 12 aprilie 2020

DOMNULE ARAFAT, AI INCEPUT SA "NEGOCIEZI" IN TIMPUL PANDEMIEI???

Buna dimineata, dragii mei!

O stim cu totii, dar nu o recunoastem: SOCIETATEA NOASTRA ESTE PLINA DE IPOCRIZIE! Mai ales, in ceea ce priveste...CREDINTA!

La prima vedere, SUNTEM UN POPOR EXTREM DE CREDINCIOS! De le politicieni, pana la curvele din Centrul Vechi sau Decebal, romanii, cu totii, DAU CU "BIDINEAUA" ATUNCI CAND TREC PE LANGA O BISERICA (pentru ca, numai semnul crucii, nu inseamna acele miscari rapide pe care le fac).

Cu orice infractor cu care discuti, ITI VA VORBI DESPRE DUMNEZEU. Cu orice dommisoara care a aparut pe "micul" si...IMPUTITUL ecran, dar al carui "pret" il cunosc toti fotbalistii...daca porti un surogat de discutie, ITI VA VORBI DESPRE DUMNEZEU.

Apropos...uitasem fotbalistii! 90% dintre ei, ANALFABETI FUNCTIONALI, avand...cel putin, un brat tatuat, freze stupide si...multe, multe "basini"....pentru ca talent fotbalistic nu a mai avut Romania de la "Hagi si compania"....daca intri in discutii cu ei, VOR VORBI DESPRE DUMNEZEU!

Bai, suntem o natie de credinciosi!

PACAT CA, NU SE VEDE IN SOCIETATE, unde faradelegile si lipsa crunta de FRICA DE DUMNEZEU fata de propriile actiuni, depaseste orice imaginatie!

SI, VINE PASTELE!

De peste 1 luna de zile suntem "tintuiti" in case, fara a avea voie sa ne deplasam, cu exceptia "strictei necesitati"...IAR DOMNUL ARAFAT, PARCA INCEPE SA NEGOCIEZE PASTELE CU ROMANII!

Bre, nea Arafat, eu sunt unul dintre ADMIRATORII MATALE, marturie fiind un articol scris acum multi ani, chiar pe acest blog.

Dar, bre, matale, SE PARE CA NU CUNOSTI ROMANU'! Pai, astuia (romanului), DACA-I DAI UN DEGET, ITI IA TOATA MANA!

Cum sa declari ca ROMANII POT MERGE DE PASTE LA PARINTI PENTRU A LE DUCE MANCARE, dar sa mearga pana la usa, altfel isi pun parintii in pericol!

Cum sa declari asa ceva?

Pai, bre, matale, macar pe "surse", nu ai auzit ca mai toti bucurestenii (cel putin), ca sa-si miste cururile din casa, EVIDENT, DOAR CU MASINA, au gasit "portita" de scapare...bifand in declaratie ca merg sa duca niste "prafuri" pentru mama mare?

Daaa, maestre Arafat, sa-i auzi pe smecherasi cum se invata unu' pe altu' sa bifeze ca merg sa INGRIJEASCA PE BUNICA, desi foarte multi dintre ei nu mai au bunici sau daca ii au...se afla la sute de km de Bucuresti!

ASADAR, CUM SA DAI VOIE ROMANULUI SA MEARGA DE PASTE LA PARINTI??????

Pai, practic, prin ceea ce ai spus, AI DAT DRUMUL LA VANZOLEALA!

Cum vor verifica politistii, faptul ca romanii depistati in trafic, merg la parinti si...nu la vreo paranghelie, cu unii la fel de prosti si de inconstienti????

Crezi ca nu va fi asa?

Bre, nea Arafat, ROMANU', mai ales in ultimii 10 ani, s-a smecherit teribil! Frecventeaza cursuri de DEZVOLTARE PERSONALA SI GANDIRE POZITIVA, unde a invatat ca....daca ganseste pozitiv, RAUL NU ARE CUM SA SE APROPIE DE EL!

Da, da, atat de prost si naiv!

Ai vazut Piata Obor? Daca nu ai inchis-o, romanu' se zbenguia prin ea, PRECUM IN ORICE ZI OBISNUITA!

Bre, nea Arafat, io zic ca ai comis-o teribil!

AI INCEPUT SA NEGOCIEZI!

PS: Sa nu te superi ca intreb: daca se va putea circula de Paste, bifand pe adeverinta ca mergi la parinti sa le duci mancare, DE CE NU S-A PUTUT CA MACAR IN NOAPTEA DE INVIERE SA MERGEM, PENTRU 5 MINUTE, PANA IN FATA BISERICII, SA LUAM LUMINA??????

Pai, ori SACRIFICAM ACEST PASTE pentru a scapa de pandemie, ori lasam lucrurile la normalul cotidian!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Din pacate ai perfecta dreptate...evident asa se va intampla, fara nici un dubiu!Dar asa e in viata de regula:o greseala precum cea foarte recenta cu autocarele in miez de noapte care culegeau in graba precum sparangehelul, oameni disperati de foame, unii in izolare,altii in carantina-fara nici o respectare o ordonatei la acel moment....trebuia desigur platita printr-o alta greseala...poate si mai mare.Mai ales ca au ascuns fara nici o urma de jena adevarul fata de amaratii de oameni carora le este si frica sa mai iasa din casa la cumparaturi...in special batranilor...sa nu depaseasca cumva ora limita 13.00-cu 10-15 minute...Te joci cu Ordonanta Militara domnule!? O amenda serioasa le-ar mai trebui batranilor sa-i puna sa dea mai mult poate decat pensia pe care o mai iau,cat or mai lua-o..E absurd si mai mult de atat este extrem de periculos.Acum, aici si pretutideni pe glob greselile strategice majore se platesc mult prea scump si dureros...si in sanatate si in economie

    RăspundețiȘtergere