...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 7 aprilie 2020

DISTANTARE SOCIALA PE TERMEN NELIMITAT, MASCA OBLIGATORIE, FARA IMBRATISARI, STRANGERI DE MANA....PRACTIC, ROBOTIZAREA FIINTEI UMANE!

Buna seara, dragii mei!

Am obosit! Poate si datorita faptului ca ma incadrez in categoria persoanelor cu "risc" (infarctul si stopul cardiac facut acum 1 an si 3 luni), in aceste ultime 3 saptamani de carantina, stresul m-a dominat la un nivel mult mai mare decat ar fi fost normal.

PESTE TOT AUZI DOAR...CORONAVIRUS!

Imaginati-va ca, PE TOATA PLANETA, oamenii cu un intelect, macar, minimal, de dimineata de cand se trezesc si pana seara cand se culca, SUNT ASEDIATI DE INFORMATII DESPRE MOARTE SI VIRUS!

Iar, acest lucru se intampla dupa ce, in ultimii 10-15 ani, MENTALUL COLECTIV PLANETAR a fost acaparat de febra internetului si, ulterior, al facebook-ului si instagram-ului!

Deja era o obisnuita sa vezi un intreg vagon de metrou cu ochii atintiti in telefon, sau sa mergi la un bar in care 90% dintre clienti, in loc sa discute, stateau cu ochii in ecranul telefonului.

Mai mult! Facebook-ul si instagramul a dat posibilitatea tuturor oamenilor de pe planeta SA PARA BOGATI SI FERICITI. Nu conteaza ca mananci conserva cu pateu de ficat, pe instagram apari ca un mare smecher, alaturi de o sampanie Moet! Nu conteaza ca esti o fomista vai de steaua ta, al carui "pret", baietii de oras il cunosc....pe instagram apari ca o femeie plina de bani, independenta, ba, ai ajuns si INFLUENCER. :)))

TOATE ACESTE LUCRURI, PE CE PUN PRESIUNE?

PE CREIER!!! CREIERUL ESTE FACUT PRAF!

Revenind la pandemia pe care o traim, dupa ce am stat si am despicat firul...nu in patru, ci in saptezeci...AM SENZATIA DIN CE IN CE MAI PREGNANT, CA MAJORITATEA TARILOR DIN LUMEA CIVILIZATA, AU ACCEPTAT CA FIIND OBLIGATORIU SA TREACA PRIN ACEASTA NEBUNIE!

Si, nu stiu de ce am senzatia ca, asa cum a inceput, la fel de rapid SE VA TERMINA, dupa un scenariu acceptat de catre toata lumea!

Acceptand ca este o pandemie cauzata de catre un virus transmis de la LILIACUL din pietele chinezesti, SE PUNE INTREBAREA, acum, dupa atatea mii de miliarde pierdute....DE CE CHINA A REDESCHIS PIETELE DE ANIMALE VII?

Pai, cum asa? Virusul a plecat de la acele piete, s-a produs dezastrul cunoscut in toata lumea, IAR PLANETA PERMITE CHINEI SA REDESCHIDA PIETELE DE ANIMALE VII? :))))))

Bai, orice logica este sfidata!

Nu vreau sa fac parte dintre cei care arunca pe piata scenarii ale teoriei conspiratiei, INSA CEVA NU SE PUPA DELOC!

In aceste momente, nu stiu de ce am impresia ca intreaga planeta trece printr-un TEST, urmarindu-i-se, cu maxima atentie, REACTIILE!

In prezent, smecherii lumii ne avertizeaza ca NIMIC NU VA MAI FI CA INAINTE, ca pana la descoperirea unui vaccin (PROBABIL, OBLIGATORIU PENTRU TOATA LUMEA), viata noastra nu va mai fi ca inainte, va trebui sa purtam masti, sa tresarim, pana la agreaivitate, daca cineva va stranuta langa noi, sa renuntam la a ne mai strange mana, a ne pupa sau a ne imbratisa, precum multe, multe, altele!

VA DATI SEAMA CUM VA REACTIONA CREIERUL NOSTRU LA ACESTE SCHIMBARI?

ESTE UN PAS IMENS IN CEEA CE PRIVESTE ROBOTIZAREA COMPORTAMENTULUI FIINTEI UMANE!

Dupa un deceniu de facebook si instagram, a venit pandemia! TOATE, CU INFLUENTA DRASTICA SI TERIBILA ASUPRA CREIERULUI!

Si, revin la intrebarea:

TOATA PLANETA A FOST BAGATA IN CARANTINA, IN TIMP CE CHINA ISI REDESCHIDE PIETELE DE ANIMALE VII, LOCUL DE UNDE, TOTI SPECIALISTII LUMII NE SPUN CA A PORNIT VIRUSUL?????

IAR, PLANETA, TACE SI NU ARE REACTIE?

Este o fractura groaznica de logica!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu