...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 11 mai 2020

DOMNULE VIOREL CATARAMA, CE VEI REZOLVA?

Buna seara, dragii mei!

In mediul politico-economic romanesc au existat, exista si vor exista o sumedenie de CLOVNI SI PACALICI, ajunsi la un anumit nivel de bogatie si notorietate pentru ca au acceptat ca VIATA SA NU LE MAI APARTINA, devenind niste simpli pioni pe o tabla de sah. Astfel, dupa cum ati vazut si voi, o mare parte dintre acestia au ajuns pe la PARNAIE, altii au disparut fara urma samd.

VIOREL CATARAMA NU FACE PARTE DINTRE ACESTIA!

Distinsul patron al Elvila (si, nu numai) face parte dintre "grei"....nu neaparat ca avere (spre exemplu, nea Jiji are mult mai multa avere), CI CA EDUCATIE SI EXPERTIZA PROFESIONALA!

Si, chiar daca (fff rar) s-a mai dat in stamba pe la Loft Mamaia, dansand pe mese (pacat ca a ales sa se comporte precum clovnii si pacalicii)...DESPRE VIOREL CATARAMA NU AI CUM SA VORBESTI URAT! A avut mereu o "tinuta"!

TOCMAI DE ACEEA nu il pot intelege de ce s-a dus in acea localitate "bantuita" de Covid 19, pentru a imbratisa cetatenii bolnavi, IN SPERANTA CA SE VA INFECTA VOLUNTAR CU VIRUSUL UCIGAS!

Acum, la 2-3 zile distanta de la acea actiune, domnul Catarama anunta presa ca a inceput sa aiba anumite simptome (nas infundat, durere in piept, febra), dar este convins ca VA SUPRAVIETUI si, totodata, va reusi sa demonstreze faptul ca asistam la o CONSPIRATIE MONDIALA, iar faptul ca autoritatile romane au oprit motoarele economie si au limitat libertatile cetatenesti a fost o imensa eroare.

Hm, ce sa spun....

Pai, orice individ care are, macar, un strop de SCOALA A VIETII, stie ca nu poate sa porneasca un razboi pe care nu-l poate castiga, INDIFERENT DE CEEA CE AR FACE!

Hai sa presupunem faptul ca domnul Catarama va demonstra ca s-a infectat voluntar cu virusul ucigas, iar dupa 14 zile s-a vindecat fara sa se interneze in spital si fara sa ia nu stiu ce tratament specializat.

OK! CE VA REZOLVA?

Pai, in lume au supravietuit oameni de 90 de ani si...au murit oameni de 40 de ani, referindu-ma, desigur, la Covid 19.

Mai mult! Criza virusului ucigas nu a fost doar in Romania, CI PE INTREAGA PLANETA! Asadar, sunt zeci de sisteme medicale care, ORICAND, ar aduce o gramada de argumente irefutabile (mai ales pentru profani) care vor demonstra ca PANDEMIA EXISTA SI PRODUCE RAVAGII.

Viorel Catarama este un barbat inteligent! Daca ar fi sa se contrazica pe orice subiect, DAR NU O PANDEMIE CARE A GENERAT O CRIZA PLANETARA, ar avea mai mult sau mai putine sanse de izbanda, dar nu poti sa castigi batalia argumentelor si a demonstratiilor cu SISTEMUL MEDICAL PLANETAR! Atentie...PLANETAR!

Am mai spus-o! Habar nu am daca Covid 19 este sau nu o conspiratie! Personal, inclin a crede ca virusul ar fi produs ravagii in sistemele medicale din intreaga lume daca nu s-ar fi luat masurile de distantare pe toata planeta, INSA, CHIAR SI DACA AR FI O CONSPIRATIE, orice om inteligent a inteles deja ca...DE ACUM INAINTE, VOM FACE NUMAI CEEA CE SPUN MEDICII!

Nu ai cum sa contrazici sistemul medical planetar! Nu ai cum!

Cand PANDEMIA este acceptata de la boss-ul Chinei, Americii, Rusiei, Frantei, Germaniei si...pana la cel mai mic stat (ma rog, cu exceptia Belarusului)...CEEA CE SPUNE SPECIALISTUL IN PANDEMII....EXACT ASA SE FACE!

Specialistii opineaza, guvernele executa! NU AI CUM SA NU FACI!

Acum, specialistii au spus ca pot fi ridicate o parte dintre interdictii! DACA PESTE 3 LUNI VOR SPUNE CA VINE VALUL 2, INTERDICTIILE VOR PUNE, DIN NOU, STAPANIRE PE PLANETA!

Punct! (pentru orice om inteligent)

Tocmai din acest motiv opinez ca, in afara faptului ca s-a ales cu un dosar penal si, ce-i drept, A IESIT IN EVIDENTA, domnul Viorel Catarama nu va reusi sa demonstreze ABSOLUT NIMIC!

Doar si pentru simplul motiv ca, BOALA, oricare ar fi, actioneza diferit de la un corp la altul. Chiar si o simpla gripa, pe unii ii baga in spital, iar altii o duc pe picioare!

Iar cand va trebui sa te lupti in argumente cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si toate sistemele medicale din lume care au recunoscut PANDEMIA, sansa este ZERO! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

3 comentarii:

  1. Degeaba aveti citate cu Dumnezeu pe partea dreapta, ca judeii v-au mancat pe toti , v-a prins punctul slab si va toaca! Ala micu' parca seamana un pic cu victimele de la Dachau, sau poate printr-o privire aruncata in viitor apare intr-o imagine din lagarele muzeu care vor fi activate.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa joace fotbal in casa cu caloriferul daca mai gandesti asa! Raed si-a luat partea si nu il intereseaza de voi si de familia voastra, crezi ca ii pasa de copilul tau?? El nu are, asa ca....un om la 55 ani fara nevasta macar , cam dubios.. Singur iti faci copilul victima sistemului !! Farsa asta prinde la oamenii prosti, melteni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand spui ca "farsa asta prinde la oamenii prosti", lasi sa se inteleaga ca TU ESTI O PERSOANA DESTEAPTA. Iar daca esti o persoana desteapta m as fi asteptat sa INTELEGI MESAJUL MEU! Dar, il voi repeta: NU CONTEAZA CE CRED EU SAU TU....conteaza realitatea! Iar, realitatea este ca FACEM PARTE DIN UNIUNEA EUROPEANA care crede in pandemie. Asa ca...nu au sens comentariile. Ceea ce se DECIDE, se aplica peste tot! Cui nu-i convine, poate cere rezidenta in Belarus! PS: Acum, probabil, vei intelege ca sunt un mare sustinator al UE si....greseati, din nou! VAD DOAR REALITATEA!

      Ștergere