...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 8 decembrie 2020

LUMEA S-A SCHIMBAT IREVERSIBIL!

Buna seara, dragii mei!


A MAI TRECUT UN AN! 

Da, pe 8 decembrie 2018, pe la ora cand scriu aceste randuri, priveam tavanul salonului de terapie intensiva cardiovasculara al Spitalului Floreasca, intrebandu-ma speriat daca voi supravietui celor prime 7 zile dupa infarctul si stopul cardiac pe care le suferisem. Aveam glezna piciorului drept legata de pat (pentru mi se facuse o coronarografie si mi se montase un stent), corpul imi era plin de firele unui aparat care imi monitoriza inima minut de minut, iar pe piept aveam urmele electrosocurilor care imi fusesera administrate pentru a-mi reporni inima, in timpul stopului cardiac.


MULTUMESC ZI DE ZI LUI DUMNEZEU PENTRU CA M-A AJUTAT SA SUPRAVIETUIESC ACELEI ZILE DE 8 DECEMBRIE 2018!

In alta ordine de idei, pentru ca tot s-au desfasurat alegerile parlamentare, VA JUR ca pana acum doua seri, habar nu am avut ca exista un partid cu numele de "AUR"! :))))

Jur! Desi citesc presa in fiecare zi (Mediafax, Hotnews si Evenimentul Zilei), bai, chiar nu stiam ca exista partidul "AUR"! :)))))

Multi se intreaba de unde a aparut acest "AUR" si cine l-a votat?!?

Lucrurile sunt fff explicabile! A fost votat de catre o parte a utilizatorilor de Facebook, care au ales sa-l voteze pentru ca vorbea despre familie, credinta, patrie samd, fara sa aiba vreo asteptare.

Nu stiu daca, fiind pe val, acest partid va mai creste sau nu, dar stiu ca DETINE CEL MAI DEMAGOGIC DISCURS DIN ULTIMII MULTI ANI!

Acest partid incearca sa induca speranta tinerilor romani (mai ales, lor!) ca putem sa fim o tara care sa CONTEZE in organizatiile din care face parte, care sa ne aparam interesele economice, care sa nu mai fim umiliti de catre strainii care ne fura (legal) bogatiile samd...

INDRAZNESC A SUSTINE CU TARIE CA SUNT MULT MAI PATRIOT DECAT FOARTE MULTI DINTRE CEI CARE SE BAT CU PUMNUL IN PIEPT, insa este imposibil sa ignor realitatea!

Nimic din ceea ce sustine DEMAGOGIC aceasta formatiune politica "AUR", nu se poate realiza!!! Dar, absolut nimic!

Romania, precum mai toate tarile fostului bloc comunist, este total dependenta de "ANGRENAJUL" CARE CONTEAZA! Iar daca vrei sa iesi din linie, pedeapsa vine imediat. Spre exemplu, chiar ultima incercare a Poloniei a fost inabusita pe cai (probabil) diplomatice, explicandu-i-se simpaticei tari faptul ca....consecintele vor fi majore!

Poate ca eu sunt cel mai mare prost de pe pamant, insa indraznesc a spune ca, DACA VOIAM SA FIM PATRIOTI, SA TINEM LA IDENTITATEA NATIONALA, LA FAMILIA TRADITIOANA SI CREDINTA ORTODOXA, trebuia sa ne mandrim mai putin cu faptul ca am ajuns sa facem o poza la Paris, Roma sau Berlin.

Nu de alta dar, astfel de "deschideri" (dupa cortina de fier) nu pot veni fara sa AIBA UN PRET! :))))

Mai mult! Dupa realitatea traita in ultimul an, DOAR DOBITOC SA FII, incat sa nu realizezi ca o tara ca Romania este si mai dependenta de "angrenajul" care conteaza!

Si, tot realitatea cruda ne-a demonstrat in acest ultim an faptul ca exista posibilitatea ca de la un pol la altul al lumii, CU TOTII SA RESPECTAM ACELEASI REGULI! 

Buna dimineata!!!! Ne-a apucat  acum nationalismul, dupa ce 30 de ani NE-AM GUDURAT ca am ajuns la Paris, Roma sau Londra, ca ne-am adus vreo "tigaie" de prin occident, ca am invatat la perfectie limbi straine si nu mai avem nevoie de translator, CA AM FOST PRIMITI LA MASA BOGATILOR etc etc etc!

Deja este tarziu, dragii mei!

Nici macar PAPALITATEA nu mai poate tine la convingerile sale seculare, ajungand sa traim ziua in care Papa declara ca nu are nimic impotriva homosexualitatii si a dreptului acestora de a forma familii!

Sau, am ajuns sa traim ziua in care o lume intreaga INGENUNCHEAZA pentru ca un cetatean de culoare din SUA, al carui cazier era mai stufos decat un caiet studentesc, NU S-A SUPUS unui control al politiei, ajungand sa isi piarda viata.

DAR NIMENI NU PLANGE SI NU INGENUNCHEAZA in fata miilor de politisti ucisi de astfel de indivizi certati cu legea!

Asadar, despre ce naiba discutam????

LUMEA S-A SCHIMBAT, IREVERSIBIL! Si s-a schimbat, mai ales in ultimii 10 ani, timp in care miliarde de oameni erau PREOCUPATI cu jucariile....Facebook, Instagram! :))))

Jucarii oferite, GRATUIT! Dar, dupa cum am stabilit, jucariile gratuite costa cel mai mult! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu