...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 14 decembrie 2020

CLAUDIA PATRASCANU, O NEPRIHANITA VICTIMA A FAMILIEI BADALAU!

Buna seara, dragii mei!


Daca, vreodata, am fost ingretosat de ceva in ceea ce priveste o femeie....cu siguranta a fost vorba despre IPOCRIZIE.

In ultima vreme, cu litere de-o schioapa, presa relateaza despre ULUITOARELE DEZVALUIRI ale unei cantarete romance, Claudia Patrascanu, in ceea ce priveste comportamentul mafiot al familiei BADALAU. (familia marelui baron PSD-ist)




In prezent, dupa despartirea de Badalau Jr, doamna Patrascanu aduce la cunostinta presei faptul ca familia Badalau este o familie cu apucaturi mafiote, unde a vazut saci cu bani, relatii cu interlopi si camatari, amenintari samd.

Mai mult! Intr-un strigat de disperare, doamna Patrascanu subliniaza ca nu va accepta vreodata ca cei doi copii pe care ii are cu domnul Badalau Jr, sa fie crescuti in atmosfera de mafie a familiei acestuia, sa ajunga sa se drogheze, sa bea, sa aiba relatii cu camatari etc etc etc.

PE BUNE???????

Pai, doamna Claudia Patrascanu, atunci cand ajunsa la varsta de 34 de ani, dupa o relatie esuata cu un afacerist turc care, din ceea ce a relatat presa vremii, te-a parasit prin telefon, AI ACCEPTAT SA AI O RELATIE cu domnul Badalau Jr, mai tanar decat tine cu 7 ani (!!!), cunoscut ca un "printisor" al cafenelelor si cluburilor de fitze din Bucuresti, provenind dintr-o familie ffff cunoscuta in mediul politic.....NU STIAI CU CINE VEI AVEA DE-A FACE? :))))





Sau, ulterior, cand la doar o luna distanta dupa ce te-ai cuplat cu Badalau Jr, AI RAMAS GRAVIDA, nu ai stiut in ce familie intri? :)))))

Banuiesc ca atunci era bine! Intrai intr-o familie putred de bogata, a carei influenta in mediul politic era binecunoscuta, pustiul cu care te cuplasesi (pentru ca, la 27 de ani era un pusti fata de tine) TE SCOTEA IN CLUBURI, CAFENELE SI RESTAURANTE DE FITZE, LA CUMPARATURI SCUMPE, TE DUCEA IN VACANTE LUXOASE etc etc....

Iar, acum, brusc, dupa ce ati ajuns la DIVORT, ai realizat ca familia Badalau este o familie mafiota, care manipuleaz saci cu bani, care face presiune asupra justitiei, care are legaturi cu camatarii samd? :)))))

Pai, cum facem? :)))

Pana la divort, n-ai avut vreo problema sa faci copii cu Badalau Jr si, implicit, ca acestia sa creasca in MAFIOATA FAMILIE, iar, acum, dupa nenumarate escapade amoroase ale fostului sot care v-au adus la despartire SPUI CA NU VEI ACCEPTA VREODATA CA CEI DOI COPII SA CREASCA IN ACEA FAMILIE? :)))))

Apoi....

In dezvaluirile tale faci aluzie la faptul ca domnul Badalau Jr nu ar fi strain de bautura si anumite substante interzise, obiceiuri ce ar pune in pericol cresterea intr-un mediu sanatos a celor doi copii, DAR PANA ACUM NU TE-A DERANJAT ACEST LUCRU? :)))))

Concluzie: 

O femeie ajunsa la 34 de ani, in momentul in care decide sa ramana gravida si sa se casatoreasca cu un barbat cu 7 ani mai tanar, cunoscut in oras ca mare petrecaret si amator de "frumos", si care provine dintr-o familie bogata si influenta politic, ISI ASUMA SI RISCURILE CE DECURG DIN ACEASTA DECIZIE!

Nu poti veni acum si sa pozezi in NEPRIHANITA VICTIMA A FAMILIEI BADALAU! :))))


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu