...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 2 martie 2022

DESI, NICIODATA NU AM LAUDAT STATELE UNITE ALE AMERICII, TREBUIE SA RECUNOSC CA SI-A JUCAT MAGISTRAL "CARTEA" IN RAZBOIUL DIN UCRAINA!

Buna seara, dragii mei!

NU VREAU SA FAC PE INTELIGENTUL, astfel ca recunosc sincer ca mi-a luat 6 zile ca sa inteleg de ce o tara cu o armata infima in raport cu Rusia INTRA INTR-UN RAZBOI DEVASTATOR, in loc se gaseasca solutii diplomatice, chiar daca acest lucru inseamna sa faca dureroase compromisuri.

ABIA IERI MI-A PICAT "FISA" ca unica speranta a SUA si a occidentului era sa provoace prin intermediul razboiului din Ucraina o revolta populara in Rusia, care sa conduca la randu-i la TRADAREA unor apropiati ai lui Vladimir Putin.

Daca analizez din punctul de vedere al SUA, desi absolut niciodata nu i-am laudat, TREBUIE SA RECUNOSC SINCER CA SI-AU JUCAT "CARTEA" INTR-UN  MOD ABSOLUT MAGISTRAL!!!!!

Nu numai ca si-au jucat "cartea" intr-un mod absolut magistral, INSA PRIN UTILIZAREA MASS-MEDIEI EUROPENE AU REUSIT INTR-UN TIMP RECORD sa provoace o ura absolut viscerala a aproape tuturor cetatenilor europeni impotriva CETATEANULUI RUS!

Cetatean rus care nu are absolut nicio vina alta decat ca este RUS intr-un context incendiar, DAR CARE, POTRIVIT PLANULUI, TREBUIA SA IASA IN STRADA SI SA PROVOACE O REVOLTA POPULARA IN RUSIA!

Probabil ca va aduceti aminte sloganul "SPORTUL NU ARE LEGATURA CU POLITICA", dar cu totii am putut vedea in aceste zile GESTURI DE-O MITOCANIE ANCESTRALA la adresa sportivilor rusi, pe langa inexplicabilele decizii luate de forurile europene de a exclude din competitii echipele rusesti.

DAR, CONFORM PLANULUI, ACESTE PRESIUNI URIASE FACUTE IN LUMEA SPORTULUI, COROBORATE DE DURELE SANCTIUNI ECONOMICE, trebuiau sa impinga populatia Rusiei la revolta!

Trebuie sa recunosc ca planul a fost absolut magistral, CHIAR DACA CONSECINTELE SUPORTATE DE CATRE SARACUL POPOR UCRAINIAN, AU DUS TARA IN ANII '60-70!

Singurul lucru pe care l-au nesocotit cei care au facut MAGISTRALUL PLAN, a fost faptul ca nu era vorba de Romania anilor '89 ci de Rusia care este experta in a provoca revolutii (alaturi de SUA) in tarile in care le sunt lezate interesele!

Chiar m-am mirat de ce in primele doua zile ale razboiului, trupele de interventie din Rusia AU ARESTAT MII DE PERSOANE care au iesit in strada la manifestatii, dar explicatia era simpla: STIAU CA SE URMARESTE DECLANSAREA UNEI REVOLTE POPULARE!

De unde vine supararea mea....

Toti cei 27 de presedinti ai UE in frunte cu boss-ul de peste ocean STIAU FOARTE CLAR CA EXISTA O SANSA EXTREM DE MICA pentru a se declansa o revolta populara in Rusia ca urmare a CONTEXTULUI descris mai devreme! Dar, pana la urma, ce aveau de pierdut???

Daca iese si scapam de Vladimir Putin?

Nici n-am indraznit in aceste zile sa opinez ca din umilu-mi punct de vedere, ALIMENTAREA CU ARME A UCRAINEI reprezinta o "crima" la adresa poporului ucrainian si o condamnare la distrugeri si mai mari. (pierderile de vieti omenesti nici nu le-am mai socotit)

Ma adresez celor care nu se afla in PERIMETRUL EMOTIONAL EXPLOZIV datorat posturilor de televiziune:

CREDETI OARE CA EXISTA IN SUA SAU IN OCCIDENT MACAR UN SINGUR STRATEG MILITAR CARE SA FI CREZUT CA TRIMITEREA DE ARME CATRE UCRAINA II VA PUTEA ADUCE VICTORIA IN FATA RUSIEI????? Sa fim seriosi....

Explicatia este alta, si mi-a cazut "fisa" abia astazi!

Daca trimiti arme in Ucraina, AJUTI SA SE MENTINA DEVASTATORUL RAZBOI, iar cu ajutorul mass-mediei cine stie.....inca cateva zile in plus de conflict si poate se reuseste DECLANSAREA REVOLTEI POPULARE IN RUSIA!

Atentie mare!!!!

Din punctul de vedere al SUA si al aliatilor sai europeni, INCERCAREA ESTE ABSOLUT MAGISTRALA!

Insa din punct de vedere al saracilor ucrainieni cu mana carora s-a incercat a se scoate CASTANA DIN FOC, reprezinta un dezastru apocaliptic!

Poate gresesc, insa s-a profitat la maxim de DORINTA ARZATOARE A UCRAINIENILOR de a se alatura Uniunii Europene (care inseamna o viata mai buna fata de ceea ce duc in prezent), SI LI S-A SUGERAT CA ESTE TIMPUL SA ARATE CA SUNT IN STARE SA SE SACRIFICE PENTRU A DEMONSTRA CA DORINTA ESTE DESTUL DE MARE!

Dar absolut toata lumea stia ca unica varinata DE A CASTIGA, nu venea din eroismul si sacrificiul ucrainian, CI DOAR DIN REUSITA DECLANSARII UNEI REVOLTE POPULARE IN RUSIA!

Revolta care nu a venit, insa trupele rusesti au facut prapad in Ucraina in incercarea disperata de a infrange REZISTENTA INCREDIBILA CU CARE AU FOST INTAMPINATI!

Ucraina a castigat doar razboiul media!

Sunt foarte multe lucruri pe care mentalul colectiv aflat intr-o zona de excitatie maxima emotionala, NU LE SESIZEAZA!

Doar un exemplu:

Zilnic, de la inceputul razboiului ne sunt prezentate DE CATRE PRESA SI TELEVIZIUNE pierderile suferite de armata Rusa. Dupa 7 zile de conflict, potrivit declaratiilor lui Zelenski armata rusa ar fi pierdut 9000 de soldati (!!!), cateva sute de tancuri si nu stiu cate avioane.

DAR, ABSOLUT NICIUN CUVANT DESPRE PIERDERILE UCRAINIENE!!!!

Axiomatic, daca AGRESORUL care beneficiaza de o armata net superioara celei a VICTIMEI a pierdut 9000 de soldati (!!!), OARE CATI SOLDATI A PIERDUT UCRAINA????

Repet! Razboiul mediatic a fost castigat net! Cred ca niciodata in istoria lumii RUSII NU AU FOST URATI IN EUROPA DECAT SUNT ACUM!

Dar, dupa cum spuneam, revolta populara nu s-a declansat in Rusia! 

RAMANE SA STABILEASCA ISTORICII (dupa consumarea acestei incredibile excitatii emotionale prezente in Europa) DACA VOLODIMIR ZELENSKI ESTE UN EROU SAU UN POLITICIAN CINIC CARE SI-A SACRIFICAT POPORUL PENTRU O INFIMA SANSA DE A DECLANSA O REVOLTA POPULARA IN RUSIA.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Prea departe gandirea ta, socotind ca sunt minti care prevad si planifica in asemenea detalii.
    Precum se spunea acum cativa ani cum ca satelitii vad si literele din ziarul pe care-l citesti pe drum...
    E doar augmentarea excesiva a realitatii...ni se pare ca ar fi posibile capabilitati excesive, cand de fapt, nu sunt posibile.
    Suntem departe de asemenea tehnologii, de asemenea minti "planificatoare".
    Daca ar fi existat asemenea tehnologii si minti, atunci americanii n-ar mai patrula cu cate minim 4-6-8 avioane de recunoastere si achizitie de tinte in Romania si Polonia, pe granite. 24 din 24.
    Si nici rusul n-ar mai inscriptiona vehiculele de lupta, drumurile, blocurile, stalpii cu semne pentru ghidaj. Nici n-ar mai cere "davai telefon", pentru roaming.

    Da, iarasi rusii..
    Vor ramane un rau intangibil gratie nuclearelor, sunt un rau scapat groaznic de sub control.
    Si, nicicand, versurile unei cantec si clipul aferent nu au fost mai actuale..
    Rammstein - Ich Will - https://youtu.be/EOnSh3QlpbQ
    Poate ii cauti traducerea..

    Totul a pornit de la Memorandumul din Budapesta, din 1994.
    http://www.pircenter.org/media/content/files/12/13943175580.pdf
    6 puncte a avut.
    Gandit bine de rusi, imposibil de incalcat de occidentali si americani.
    Impinsi sa-l incalce aplicand contra-masuri economice restrictive impotriva Belaruslui - gratie avionului deturnat de ofiterii FSB de la carma turnului de control din Belarus.
    Bine planuit!
    Apoi, rusii au incalcat cu bocancul alte 3 puncte. Pana acum...

    Va trage tare Anglia ca sa-si respecte angajamentul din memorandum, SI MAI TARE ca americanul !
    La ei inca mai e ceva cu "onoarea". Cat o sa-i mai tina si pe ei, mai vedem..
    Si da, sfarsitul lui Putin s-ar putea sa vina de la britanici..
    Dupa evrei, sunt cei mai veninosi serpi care lovesc inapoi, pe ascunselea.

    Nu sunt prea clare aranjamentele Israelului cu Rusia...
    Ucrainienii au vrut, din februarie anul trecut, "Iron Dome" de la ei.
    Cu sistemul ala, acum, puteau sa-si salveze Kievul, si nu numai.
    Americanii s-au oferit sa-l puna la dispozitie contra-cost, dar n-au fost de acord evreii.
    Si nici nu pot sa-l vanda fara acordul amandurora, caci e proiectat impreuna.
    Interesant de urmarit ce mai face Israelul..care e cam tacut.

    Da, lepre mai marsave ca rusii au fost ucrainienii.
    Mai animale..poate cauti documentele pitite de Stalin, declasificate anii trecuti de Putin.
    Declasificate de Putin doar ca sa nu ceara Israelul despagubiri Rusiei, sa nu zica ca rusii au fost de vina pentru atrocitati.
    Atrocitatile aplicate de ucrainieni contra evreilor si rusilor depasesc imaginatia..
    Ofiterii SS prezenti la crime, ca observatori, si-au gasit scuze ca sa evacueze zona, n-au rezistat...atrocitati imposibile de gandit.

    Insa, acum, oricate bube au pe cap, nu sunt de acord cu invadarea lor, pe motivele incalcarilor imaginare de memorandurmuri si de "Lebensraum"-ul Rusiei.
    Caci motivele sunt absolut infantile.

    RăspundețiȘtergere