...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 4 martie 2022

DIN RAZBOIUL RUSO-UCRAINIAN, DOAR STATELE UNITE PARE CA VOR IESI IN CASTIG!

Buna seara, dragii mei!


NOTA 1: Americanii au demonstrat inca o data ca sunt "ASI" la a declansa o imensa emotie (aproape planetara), iar orice cetatean care sesizeaza si isi exprima parerea civilizat asupra unor lucruri absolut neutre, INSTANT, IN MENTALUL COLECTIV, ESTE ASOCIAT CU UN SUSTINATOR AL CELOR CU CARE INTERESELE AMERICANE SUNT IN CONFLICT!  

Trebuie sa recunosc ca este absolut genial!

NOTA 2: Ma uit stupefiat la sumedenia de ignoranti care vorbesc in mass-media despre posibilitatea ca Vladimir Putin sa fie tradat de catre generali, FSB sau unii dintre consilierii sai, FARA SA AIBA CEA MAI MICA STIINTA DESPRE CUM FUNCTIONEAZA INTERIORUL "SISTEMULUI" DIN RUSIA, GANDIT SI CONCEPUT TIMP DE 30 DE ANI (imediat dupa episodul Boris Eltin) PENTRU A FACE FATA ORICAREI TENTATIVE DE PENETRARE!

In fine...

Parca s-a mai linistit STAREA DE EMOTIE, iar creierele oamenilor incep sa revina la "turatie" normala, atat de normala incat incep sa observe si lucrurile care nu arata deloc bine, cel putin pentru europeni.

Propaganda americana a tot sustinut in aceste zile ca Vladimir Putin ar avea probleme psihice, ca nu mai gandeste clar, ca este grabit datorita unor boli care-l macina samd.

Sa fie oare asa??? Sincer, ma indoiesc profund!

Din umilu-mi punct de vedere, desigur, profan, mie imi pare ca TOATE ACTIUNILE PRIPITE SI USOR DILETANTE ale SUA si occidentului nu fac altceva decat sa aduca un imens deserviciu democratiei si lumii vestice. 

Am sa argumentez, desigur!

Daca in primele zile, sub imperiul IMENSEI EMOTII DECLANSATE DE MASS-MEDIA populatia europeana a "topait" de bucurie la aflarea vestii ca se aplica sanctiuni foarte severe impotriva Rusiei, incet dar sigur populatia incepe sa observe ca pachetul de sanctiuni va lovi napraznic economia Rusiei, dar va afecta destul de serios si economiile celorlalte state europene.

ACEST ADEVAR NU POATE FI CONTESTAT DE NICIUN ECONOMIST!

Mai mult!

Propaganda americana a prezentat in mass-media, zile la rand, SIRUL SEMNIFICATIV de branduri celebre americane si occidentale care au parasit Rusia sau si-au suspendat activitatea.

Din nou, sub imperiul emotiei, populatia europeana a topait de bucurie gandind....."Eeee, sa vedem ce mai face acum rusul!".

Pe bune, fratilor? 

Pai, cetateanul din Moscova sau cel din Sankt Petersburg va fi probabil afectat ca a plecat Mercedes, Toyota Iphone sau Ikea (spre exemplu), dar peste 100 de milioane de rusi care traiesc un trai la limita decentei, CREDETI-MA CA NICI NU REALIZEAZA CA AU PLECAT ACELE MARI BRANDURI OCCIDENTALE!

Daca moscovitul va simti lipsa bauturii Coca Cola (spre exemplu), rusul care traieste la limita decentei se va obisnui rapid cu o alta bautura racoritoate.

Mai departe!

CE SE VA INTAMPLA CU "GOLUL" LASAT DE PLECAREA MARILOR BRANDURI???

Nu trebuie sa fi economist ca sa realizezi ca acel "gol" va fi umplut foarte rapid, daca nu de producatorii autohtoni din Rusia, cu siguranta de cei din China (spre exemplu).

ACEST RAZBOI NU VA ADUCE ABSOLUT NIMIC BUN PENTRU EUROPA!

Poate gresesc, dar opinez ca in scurta vreme OFICIALII DE LA UNIUNEA EUROPEANA vor incepe sa simta presiunea din ce in ce mai mare pe care SUA si Volodimir Zelenski o exercita asupra lor, astfel cum a fost cazul distinsului domn CHARLS MICHEL, Seful Consiliului Europei care a trebuit sa-i dea un raspuns transant presedintelui ucrainian care ii ceruse SA INCHIDA CERUL DEASUPRA UCRAINEI (o excludere aeriana deasupra Ucrainei).

Seful Consiliului European a trebuit sa-i PUNCTEZE FERM presedintelui Zelenski faptul ca "inchiderea cerului" deasupra Ucrainei ar putea sa o faca doar NATO, dar aceasta trebuie sa tina seama ca ar fi UN PAS MULT PREA DEPARTE SI CARE AR PUTEA DECLANSA CEL DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!

Bai, fratilor, sincer, ma bucur ca in contextul actual mai exista si oameni care REUSESC SA STEA IN AFARA PERIMETRULUI EMOTIONAL si sa ia decizii echilibrate!

Vad ca onoratul nostru ministru al apararii, domnul Vasile Dincu, sustine in continuare ca Rusia DOAR BLUFEAZA cu amenintarea nucleara, in conditiile in care orice militar cu experienta a realizat ca Rusia si-a asumat, inclusiv, riscul unei actiuni nucleare in cazul in care ar fi pusa cu fata la zid!

Aici nu mai conteaza cine are dreptate, CONTEAZA DOAR SA SE GASEASCA CAILE DIPLOMATICE PENTRU IESIREA DIN CRIZA, ASTFEL CUM AU FOST GASITE IN ANII '60 IN CRIZA RACHETELOR DIN CUBA!

Pai, Zelenski, cu fiecare zi care trece isi schimba "tonul" fata de Uniunea Europeana, facand declaratii asupra carora sefii unor state precum Bulgaria sau Polonia au trebuit sa intervina energic, astfel cum a fost cazul in care au DEZMINTIT ENERGIC ca cele doua state se pregatesc sa trimita avioane de lupta Ucrainei. (astfel cum declarase presedintele ucrainian)

Fratilor, inainte de toate sunt ROMAN! Apoi, desi nu am simtit niciodata nevoia sa ies din tara, SUNT EUROPEAN! Fara doar si poate am specificat de atatea ori ca aderarea la Uniunea Europeana a insemnat un pas decisiv pentru democratizarea si dezvoltarea Romaniei! SUNT LUCRURI DE NECONTESTAT!

Din nefericire, in contextul actual, nu numai Uniunea Europeana, ci toata Europa are DOAR DE PIERDUT de pe urma acestui razboi care se desfasoara pe teritoriul sau! Desi pare bizar, in contextul actual, SE PARE CA DOAR SUA ARE DE CASTIGAT!

1. Cu cat razboiul din Ucraina va dura mai mult, cu atat Rusia (marele dusman al SUA) va fi apasata de cheltuieli mult mai mari, fiindu-i slabita capacitatea de a investi pe viitor in tehnica militara;

2. Daca Ucraina va fi ocupata de Rusia, macar sa o ocupe dupa ce va fi distrusa total de razboi;

NOTA: Pana aici totul pare ok, si probabil va spuneti "Ce tot spune tampitul asta? Pai, nu asta vrem cu totii?".....insa ganditi-va cu ce pret!!!!...O UCRAINA STEARSA DE PE SUPRAFATA PAMAMTULUI CA URMARE A BOMBARDAMENTELOR!

3. Chiar daca acum pare greu de crezut, la un moment dat vor exista pareri divergente intre statele europene care vor fi atinse de criza economica urmare a razboiului, ceea ce pentru SUA este foarte convenabil; 

4. Urmare acestui nenorocit razboi purtat in Europa, inclusiv economiile unor tari precum Germania sau Franta vor avea de suferit, ceea ce, din nou, va reprezenta un avantaj doar pentru SUA;

5. Chiar si in cazul declansarii unei actiuni nucleare a Rusiei, americanul stie ca atacul nu va fi de mare anvergura si nu va viza SUA sau vreo tara Nato, ci aproape sigur (99,9%) va viza....UCRAINA! Astfel ca, de acolo de unde sunt, la peste 20.000 de km, americanii nu au cum sa fie afectati de radiatiile nucleare! 

INSA ROMANIA SE AFLA LA 1000 KM DE KIEV!

CONCLUZIE:

Cu toata condescendeta de care pot fi capabil, indraznesc sa opinez ca TOATE SANCTIUNILE ECONOMICE LUATE CONTRA RUSIEI nu fac altceva decat sa apropie reinstaurarea comunismul in Rusia!

In momentul in care se retrag MARILE BRANDURI de pe piata din Rusia, branduri a caror produse FACEAU RECLAMA LUMII OCCIDENTALE, cetateanul rus se va obisnui foarte usor cu produsele autohtone sau cele chinezesti!

NU FACETI GRESEALA SA RAPORTATI 140 MILIOANE DE RUSI LA CELE CATEVA MILIOANE CARE TRAIESC IN CAPITALA RUSIEI SI ALTE CATEVA ORASE IMPORTANTE!

Rusia, intotdeauna a fost comunista! Rusia, la fel ca si China, nu are cum sa fie altfel decat comunista!

SUNT DOUA MARI PUTERI CARE TREBUIE SA CONTRABALANSEZE AMERICA! Iar populatia trebuie obligatoriu tinuta in frau, departe de a fi "parazitata" din exterior! 

Nu a mirat pe nimeni faptul ca, CA O COINCIDENTA BIZARA, aproape in acelasi timp, si China si Rusia au schimbat legislatia in asa fel incat presedintii actuali sunt alesi PE VIATA?!?

Acei indivizi care isi dau cu parerea la televizor intr-un mod absolut ridicol vis a vis de posibilitatea ca Vladimir Putin sa fie tradat, chiar nu stiu ca in jurul lui sunt OAMENI CARE SUNT PE FUNCTII DE 15-18-20 DE ANI, si care nu au absolut niciun motiv sa tradeze?

Cum ar putea trada, spre exemplu, seful FSB, in conditiile in care "seva" vietii lui consta in IMENSA POZITIE PE CARE O ARE....ATENTIE MARE!!!!....NU IN RUSIA, CI IN LUME!!! ESTE SEFUL FSB!

Daca ar trada si Vladimir Putin ar cadea de la putere, locul lui va fi luat de altcineva, pe placul INVINGATORULUI! Unde sa plece? Unde sa se duca?

Acest lucru se pare ca nu inteleg STRATEGII AMERICANI SI OCCIDENTALI care au fost convinsi ca urmare a imensului "bombardament" din mass-media despre razboiul din Ucraina, SIGUR VA TRADA CINEVA!

Dupa cum se poate constata, nu are cine sa tradeze! Toti cei care sunt in jurul lui Vladimir Putin stiu ca daca acesta cade ca urmare a razboiului din Ucraina, Rusia va fi o tara INVINSA si nu va mai avea acelasi statut in lume!

Repet! Distinsul domn Vasile Dincu, cel mai probabil, se gandeste la cum se TRADEAZA SI CUM SE SCHIMBA "BARCA" in mediul politic din Romania, astfel ca ii este imposibil sa accepte ca Rusia nu glumeste in tot ceea ce ameninta, inclusiv, cu armele nucleare. Si nu glumeste, fratilor!

In Rusia si China nu se glumeste cu astfel de situatii! Acolo se actioneaza!

Am ascultat delirante opinii cum ca, exista posibilitatea ca in cazul in care Vladimir Putin ar da ordinul unui atac nuclear, sa existe un personaj din sistem care sa nu duca la bun sfarsit ordinul! Doamne Dumnezeule!

Aloooo! Nu ne aflam in filmele americane in care eroul principal, batut, schilodit, aproape omorat, cu ultimele puteri opreste atacul nuclear. Sa fim seriosi!

ASADAR, ESTE ABSOLUT OBLIGATORIU CA NEGOCIERILE SA INVINGA, IAR NORII NEGRI AI RAZBOIULUI IN EUROPA, INDIFERENT DE CE NATURA, SA FIE OBLIGATORIU INDEPARTATI!


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu