...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 19 martie 2022

IN NUMELE ADEVARULUI, SA NU NE APROPIEM PREA MULT DE "OBICEIURILE" BOLSEVICE ALE ANILOR '50!

Buna ziua, dragii mei!


Nu-mi place deloc CEEA CE OBSERV in aceste 3 saptamani de RAZBOI.

Desi, oricine indrazneste sa deschida gura ALTFEL decat ne sunt prezentate lucrurile in mass-media, este catalogat instant ca putinist, dusman al democratiei, agent fsb samd.....TOTUSI se observa niste lucruri INSPAIMANTATOARE!

Cu totii de aducem aminte despre DOVEZILE IREFUTABILE care au aratat ca in anii '50 cand COMUNISTII au pus mana pe intreaga Europa de Est, DACA INDRAZNEA CINEVA sa aiba o alta parere decat ceea ce era prezentat in mass-media vremii, era instant catalogat ca dusman al poporului!

Spre exemplu, chiar in Romania au fost COMUNISTI CELEBRI care au observat (atunci in anii '50) ca tovarasii de lupta dupa ce AU PUS MANA PE PUTERE, au preluat "obiceiurile" si viata de huzur ale celor IMPOTRIVA CARORA AU LUPTAT!

Si, desi era doar o SIMPLA OBSERVATIE, culmea, perfect sustinuta, respectivii au fost crunt pedepsiti, pe langa faptul ca, INSTANT, au fost alungati din organizatiile comuniste!

Exact acelasi lucru IMI PARE ca se intampla acum! Pur si simplu este un LINSAJ a tot ceea ce inseamna RUSIA SI RUSESC, ceea ce din umilu-mi punct de vedere este extrem de gresit! Iar spre deosebire de multi "latrai" care nu aduc absolut niciun argument, eu voi argumenta.

IMI ADUC AMINTE DE ANUL 2009 CAND TRAIAN BASESCU PAREA SA NU AIBA ABSOLUT NICIO SANSA DE A-L INVINGE PE MIRCEA GEOANA! Dar patronul "antenelor" impreuna cu Vantu (care detinea si el un post de televiziune) au gandit si pus in practica UN LINSAJ MEDIATIC impotriva "marinarului". Cu fiecare zi care trecea, LINSAJUL se intensifica!

Rezultatul? Oricine se pricepe la manipulare, cunoate foarte bine ca LINSAJUL MEDIATIC nu trebuie sa depaseasca niciodata o anumita concentratie, pentru ca dupa acea "linie" VA PRODUCE EFECTUL INVERS!

Exact ceea ce s-a intamplat in 2009, fara a mai intra in detalii!

Revenind la prezent, va marturisesc ca zilnic citesc 4 ziare online: Mediafax, Hotnews, Evenimentul Zilei si Gandul.

Acum, intreb: 

CUM SE FACE CA TIMP DE PESTE 3 SAPTAMANI, NU AM OBSERVAT ABSOLUT NICIUN COMENTARIU, LA ABSOLUT NICIUN ARTICOL, care sa nu infiereze Rusia si tot ce este ruseste in lume???

Bai, nici macar un comentariu????? INTELIGENTA SI RATIUNEA ar trebui sa ne oblige sa acceptam ca timp de 3 saptamani ar fi trebuit sa existe macar UN NEBUN care sa lase un comentariu "contra"! :))))))

ATENTIE MARE!!!!

Reiterez faptul ca aderarea Romaniei la UE si Nato au adus beneficii absolut inimaginabile acum 20 de ani pentru poporul roman, schimband extrem de mult societatea in bine!

DAR, ACUM, DE CE TREBUIE SA PRELUAM COMPORTAMENTUL BOLSEVIC AL ANILOR '50?

Cum sa gandesti A INTERZICE orice site care indrazneste sa aiba o alta parere (nu neaparat pro-ruseasca) decat cea prezentata de PORTAVOCILE AMERICANE? :))))))

Pai, spre exemplu, ESTE UNANIM RECUNOSCUT ca in aceste ultime 3 saptamani propaganda americana (aflata la turatie maxima) a folosit imagini de la explozii chimice petrecute cu ani in urma in diverse colturi ale lumii, prezentandu-le ca fiind "realitati" din Ucraina, sau a folosit imagini din jocurile video care erau prezentate ca facand parte din realitatea razboiului! Si am dat doar 2 exemple!

NOTA! FOARTE IMPORTANT! Accept ca si Rusia dezinformeaza in aceeasi masura, dar problema este ca noi observam doar una dintre parti! :)))))

Poate o sa ma credeti cel mai mare nebun, insa voi face vorbire despre un lucru care pur si simplu m-a SOCAT!!!

Exista pe internet o inregistrare cu convorbirea lui Volodimir Zelenski cu acel primar care a fost eliberat de trupele rusesti (dupa ce fusese rapit), la schimb cu 9 militari rusi.

Bai, fratilor, priveam imaginile conversatiei telefonice (Zelenski era filmat de cineva cum vorbea pe speaker) SI NU IMI VENEA SA CRED CA PRESEDINTELE UCRAINIAN RADEA SI ZAMBEA, asta in timp ce tara-i este distrusa de bombardamente si mii de ucrainieni sunt ucisi!!!

CUM SA ITI VINA SA RAZI SI SA ZAMBESTI????

Fratilor, inregistrarea de care fac vorbire exista pe internet, iar daca exista un singur SPECIALIST care sa vina si sa-mi spuna ca in acea filmare Zelenski nu parea extrem de relaxat, eu nu mai spun nimic!

Este extrem de ciudat! Este ca si cum, ai casa distrusa, ti-au murit cateva rude, toata agoniseala de-o viata iti este risipita, IAR TU POTI RADE SI ZAMBI CAND VORBESTI LA TELEFON CU CINEVA, indiferent cine ar fi!

Faptul ca am observat aceste lucruri, intr-o societate care se pretinde a fi corecta si democratica, NU AR TREBUI SA-MI PUNA STAMPILA DE "PUTINIST" SAU PRO-RUS.

Este o cumplita aberatie!!!

Poate gresesc si sunt cel mai tampit om din lume, insa SUA imi lasa impresia ca desi trambiteaza ca vrea sa se incheie razboiul, din contra, face absolut tot ceea ce poate ca RAZBOIUL SA CONTINUE, pe langa faptul ca imi lasa impresia ca incearca inca de pe acum sa se asigure ca daca razboiul din Ucraina se va potoli, sa ramana "scantei" provocatoare in zona tarilor precum Finlanda, Suedia, ca sa nu mai vorbesc despre tarile baltice.

CRED CU TARIE CA TARILE UNIUNII EUROPENE (mai ales cele care fac parte din occident) ISI DORESC CU ARDOARE TERMINAREA RAZBOIULUI, insa se vede cu ochiul liber ca declaratiile provocatoare vin din partea unor state foste comuniste, unde influenta SUA este masiva (exemplu Polonia, Cehia, Bulgaria).

NOTA: Nu am inclus si Romania, pentru ca pana acum mi-a parut ca Bucurestiul nu a facut declaratii provocatoare la adresa Rusiei si s-a abtinut de la orice gest care sa conduca la escaladarea conflictului.

Pastrand RETORICA, opinez ca tarilor precum Franta, Germania, Italia, Olanda samd le va fi foarte greu sa OPREASCA RAZBOIUL din Ucraina, avand in vedere ca din ceea ce arata, SUA nu prea pare ca isi doreste incetarea razboiului.

Si este absolut normal ca SUA sa nu-si doreasca INCETAREA UNUI RAZBOI, care cu fiecare zi care trece slabeste capacitatea militara a celui mai mare dusman al sau, iar tarilor europene le diminueaza considerabil economia....facandu-le si mai DEPENDENTE de forta Unchiului Sam! :))))

JUR! EU PE AMERICANI II INTELEG PERFECT (pentru ca sunt un om inteligent), NU-I INTELEG INSA PE EUROPENI, mai ales pe cei care si in aceste zile arunca "gaz peste foc".

Si, un ultim aspect observat: DE CE ESTE CONSIDERAT ZELENSKI UN EROU PLANETAR?

Repet! Poate sunt cel mai idiot om de pe pamant, insa mi-e foarte greu sa accept ca Zelenski este un erou, in conditiile in care, rational, NU ARE ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT: nu lupta el cu arma in mana, este adapostit intr-un buncar (la fel ca si Vladimir Putin), iar in cazul in care situatia ar deveni "fara iesire", echipele speciale ale SUA l-ar "extrage" din Ucraina, oferindu-i o viata linistita in exil.

ATENTIE MARE!!!

Fratilor, EROU este acest medic de la Piatra Neamt care putea sa-si puna palma-n cur si sa iasa din nevatamat din spital, insa a ales sa isi scoata din flacari pacientii, CU PRETUL DE A-SI DISTRUGE VIATA SI A DEVENI UN "ARS"!




Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu