...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 12 martie 2023

RESPECT ACADEMIEI OSCARURILOR CARE, PENTRU A DOUA OARA, A BARAT APARITIA MASCARICIULILUI DE LA KIEV, PRECUM SI CASEI DE MODA LOUIS VUITTON CARE LE-A ARATAT FATALAILOR DE LA KIEV CAT DE PENIBILI SUNT!

Buna ziua, dragii mei!


Undeva ma oftic cand, in ciuda faptului ca mereu imi promit sa nu mai scriu pe blog despre MASCARICIUL DE LA KIEV, enervandu-ma, ajung sa o fac din nou...

Barbatii ALFA din toata lumea, doar privind pozele penibililor de la Kiev, realizeaza ca sunt o GASCA DE FATALAI carora baietii cu adevarat smecheri (a se vedea politicienii versati si sefii serviciilor secrete din SUA) le-au servit "calde", promitandu-le "marea cu sarea" si transformandu-i in eroi planetari! :))))

DIMITRI KULEBA


Priviti-l cu atentie pe fatalaul asta! Omu' este foarte viteaz (ascuns intr-un buncar) si aparat de PROFESIONISTII MILITARI! :)))))

Mai mult!

Fatalaul este si foarte vocal! EL CEARTA PE TOATA LUMEA! Ultima certata este conducerea Academiei Oscarurilor care a avut obraznicia sa BAREZE PENTRU A DOUA OARA accesul fostului dansator in dress si pe tocuri de la Kiev, sa vorbeasca lumii intregi despre ei, EROII PLANETARI, care lupta cu rusii cei rai pentru apararea intregii lumi!


MIHAIL PODOLYAC


Din pozitia de consilier al dansatorului in dress si pe tocuri de la Kiev, acest fatalau A CERTAT ENERGIC celebra si iubita casa de moda Louis Vuitton care intr-un videoclip promotional A INDRAZNIT sa arate drapelul francez (culorile albastru-alb-rosu) peste care este desenat in negru un "V"..., protestand ca se face reclama simbolurilor pro-ruse, adica drapelului Republicii Populare Donetk si literei V!!!!

In replica, celebra casa de moda a publicat pe contul sau oficial de pe Instagram o poveste unde, pe fundalul DRAPELULUI FRANCEZ a inscriptionat in limba ucrainiana mesajul "invata geografie" !

AM TOT RESPECTUL PENTRU CURAJUL CASEI DE MODA!!!

Fratilor!!!! Am inteles acum un an cand 95% din europenii nefamiliarizati cu MANIPULAREA EMOTIONALA au "patinat" la vrajelile gastii de penibili de la Kiev, dar voi realizati, MACAR ACUM!!!, ca acesti fatalai in cazul nedorit in care ar fi lasati sa faca ce vor, ar ajunge sa interzica, spre exemplu, casei de moda Vuitton sa expuna drapelul Frantei si semnul "V"....pentru ca seamana cu drapelul unei absolut neinsemmate si minuscule Republici Populare Donetk? :))))))

Bai, fatalaii astia carora SMECHERII din America le-au dat valoare, au ajuns chiar sa creada ca Ucraina, o tara de care pana acum un an, 90,% din populatia lumii nici nu stia ca exista, cu atat mai putin sa fi auzit de mascariciul de la Kiev....este miezul din dodoasca! :))))

Doar acum cateva zile, acelasi fatalau din echipa de la Kiev (Mihail Podolyac) transmitea celor 25% dintre romani care, potrivit unui sondaj, nu sustin ajutorul dat Ucrainei de catre Romania, CA DACA NU AR FI EI SA SE LUPTE CU BALAURUL RUSESC, ACESTA AR VENI PESTE ROMANI SI LE-AR TAIA COPIII IN BUCATI! :)))))

Bai, ce spun eu acum este o declaratie oficiala!

In primul rand, respectivul sondaj de opinie care sustine ca DOAR 25% dintre romani nu sunt de acord cu sustinerea Ucrainei ESTE PROFUND MINCINOS!

OPINEZ CA PROCENTUL ROMANILOR CARE NU SUSTIN (sau nu mai sustin) AJUTORUL DAT UCRAINEI ESTE MULT MAI MARE, realizand, chiar daca cu foarte mare intarziere faptul ca, ucrainienii nu ne-au fost si nu ne vor fi vreodata prieteni, ci, din contra, asa cum au procedat de cand s-au infiintat ca stat, AU INCERCAT SA NE FACA DOAR RAU!

Nu ma credeti, nu?

Pai, este foarte simplu de verificat! Priviti in jurul vostru! Cati romani mai sustin Ucraina????

IN CAZUL MEU (si, jur ca nu mint!), daca acum 1 an de zile, privind in jur, realizam ca ma aflu intr-o pozitie net inferioara....cred ca din 100 de cunoscuti, daca eram 5-6 care nu sustineam Ucraina, ACUM DIN ACEEASI SUTA DE CUNOSCUTI, NU CRED CA MAI SUNT 10 CARE SUSTIN UCRAINA!

Vrajeala cu Rusia cea rea care daca trece de Ucraina va veni si, pe rand, VA TAIA IN BUCATI copiii de Romania, Polonia, Slovacia....indreptandu-se spre occident, doar cei mai retardati dintre romani o pot crede!

ECHIPA DE MASCARICI DE LA KIEV ESTE DIN CE IN CE MAI DISPERATA, realizand ca smecherii cu adevarat din SUA incep usor, usor, sa calce frana...ucrainienii lor, desi crunt mintiti de catre mass-media incep sa realizeze ca nici Rusia nu ii va putea invinge, DAR NICI EI NU VOR PUTEA VREODATA SA INVINGA RUSIA, astfel ca sutele de mii de ucrainieni care si-au pierdut viata si sutele de orase si sate rase de pe fata pamantului NU JUSTIFICA JERTFA, iar, de departe, cel mai important lucru il reprezinta faptul ca POPULATIA EUROPEI S-A TREZIT DIN IMENSA MANIPULARE, astfel ca va fi din ce in ce mai greu s-o prostesti si s-o infricosezi!

SA FIE CLAR PENTRU TOTI IDIOTII!

RUSIA, FOLOSIND DOAR ARMAMENT CONVENTIONAL, NICI INAINTE DE RAZBOIUL DIN UCRAINA, SI CU ATAT MAI PUTIN, ACUM, DUPA 1 AN DE RAZBOI, NU POATE SA INVINGA ALIANTA NATO!

Niciodata, idiotilor, voi, cei care credeti elucubratiile expectorate de mascaricii de la Kiev!

Asa cum nu m-ati crezut nici acum 1 an cand va spuneam sa nu-i ascultati pe idiotii care apareau la televizor (culmea, unii dintre ei, generali de armata care toata viata au dus razboaie grele la popota....cu sticlele de vin!), si care va asigurau ca Rusia nu mai are cum sa finanteze razboiul mult de 1-2 luni)....sau pe idiotii care va explicau cum nastrusnicele sanctiuni economice vor face ca economia Rusiei sa intre in colaps in maximum 3 luni).....ASA NU MA VETI CREDE NICI ACUM CAND VA VOI SPUNE CA, dupa ce smecherii (cu adevarat) din America vor incepe sa apase incet dar sigur "frana", ECHIPA DE MASCARICI DE LA KIEV va fi linsata chiar de catre milioanele de cetateni ucrainieni ale caror vieti au fost distruse!

FOARTE IMPORTANT!

V-am mai spus ca, cu vreo 10-12 ani inainte de momentul in care serviciile secrere americane au dat imensa lovitura cu serialul "In slujba poporului" (serialul care l-a facut presedinte pe mascariciul de la Kiev), au mai incercat ceva asemamator cu un alt FATALAU, Mihail Saakasvili, in Georgia!

Multi nu stiu, insa mascariciul din Georgia, dupa anii in care americanii i-au dat valoare....in prezent, se usuca pe picioare intr-o puscarie, ATENTIE, nu din Rusia ci din.....GEORGIA!

NOTA: Am mai spus-o! Recunosc meritele Americii in democratizarea Romaniei, sustin ca drumul Romaniei este alaturi de Uniunea Europeana si Nato, DAR NICIODATA NU VOI SUSTINE UCRAINA, O TARA CARE A FACUT DOAR RAU ROMANIEI, si care in prezent este condusa de o gasca de fatalai si mascarici, atat de prosti sau corupti, incat au transformat PASNICUL TARAM EST EUROPEAN INTR-UN BUTOI CU PULBERE! (pentru ca razboiul putea foarte usor a fi evitat!)

Astfel ca, inca o data: 

RESPECT CONDUCERII ACADEMIEI OSCARURILOR  SI CASEI DE MODA LOUIS VUITTON PENTRU CURAJUL DE A-I PUNE LA PUNCT PE ACESTI PENIBILI MASCARICI DE LA KIEV!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu