...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 7 martie 2023

INCET DAR SIGUR, GENERALII UCRAINIENI SI SEFII SERVICIILOR SECRETE INCEP SA REALIZEZE CA SUNT CONDUSI DE CATRE UN MASCARICI PENTRU CARE VIATA SOLDATILOR NU CONTEAZA!

Buna seara, dragii mei!

Potrivit unor STIRI VERIFICATE (chiar sunt surprins de faptul ca mai exista si asemenea stiri) intre mascariciul de la Kiev si unii dintre cei mai puternici si profesionisti generali din armata ucrainiana EXISTA DIN CE IN CE MAI MULTE DISENSIUNI, in special, cu privire la situatia de pe frontul din Bahmut.

Generalii, analizand situatia frontului au propus mascariciului de la Kiev o actiune de retragere a armatei din zona Bahmut, argumentand ca o astfel de actiune care ar "economisi" foarte multe vieti de soldati ucrainieni NU AR AFECTA APROAPE DELOC SITUATIA GENERALA A RAZBOIULUI.

Dar, mascariciul de la Kiev, bineinteles ca a respins categoric propunerea, hotarand mentinerea trupelor ucrainiene pe frontul din Bahmut, pentru ca, atentie.....ORASUL BAHMUT ARE O IMPORTANTA SIMBOLICA!!!!

Bai, ati auzit bine, da??? ....SIMBOLICA!

Asadar, dupa cum am tot repetat-o inca din primele saptamani ale razboiului, acest fost actoras si dansator in dress-uri de dama de la Kiev, transformat de catre americani in erou planetar, NU NUTRESTE PICATURA DE EMPATIE FATA SUTELE DE MII DE UCRAINIENI UCISI INTR-UN RAZBOI PE CARE NU IL VOR CASTIGA NICIODATA!

Pentru aceasta caricatura de conducator de tara si, inclusiv, de armata, NU CONTEAZA CA PENTRU O MIZA SIMBOLICA vor mai muri inca mii si mii de soldati ucrainieni, in lupta de la Bahmut!

Da, da, da! Stiu ce va vine in minte, aproape instant! Faptul ca si Vladimir Putin gandeste si actioneaza exact la fel, sacrificand (poate) si mai multe vieti!

ASA ESTE! DAR, SISTEMUL DIN RUSIA (unde conducator este recunoscut si acceptat....Vladimir Putin!....o nuanta pe care prostii care doar dau din gura, nu o pricep!) , SPRE DEOSEBIRE DE MASCARICIUL DE LA KIEV, JOACA PE O MIZA ABSOLUT ENORMA (daca pierde razboiul, Rusia nu va mai exista!) SI STIE 100% CA NU VA PIERDE ACEST RAZBOI, lucru cu care, chiar daca nu se declara in mod public, este de acord si America sau occidentul....

In acest context, este normal ca generalii ucrainieni si unii sefi ai serviciilor secrete, pe rand, intra in dezacord cu mascariciul de la Kiev, pentru ca este aproape imposibil sa accepti sa trimiti mii si mii de soldati la moarte....PENTRU O MIZA SIMBOLICA, cum este cazul Bahmut!

Am mai spus-o de foarte multe ori ca situatia din Ucraina prezentata in MINCINOASA MASS-MEDIE nu prezinta nici 25% din situatia reala (iar, cei care se pricep, stiu prea bine ca nu mint).....astfel ca, chiar astazi, mass-media mondiala anunta ca mascariciul de la Kiev a demis ALTI doi sefi ai unor servicii secrete ucrainiene, ACUZANDU-I DE TRADARE DE TARA! :))))

Profesionistii stiu prea bine ca, cel mai probabil, nu este vorba despre tradare de tara, ci pur si simplu ca, orice conducator al fortelor armate sau de securitate care indrazneste sa-i spuna mascariciului de la Kiev ca situatia este extrem de grava, ca se pierd zeci de mii de vieti ucrainiene INTR-UN RAZBOI CARE NU POATE FI CASTIGAT, instant, sunt demisi si declarati tradatori! :))))

RAMANE DE VAZUT CAND VA VENI MOMENTUL CA ACEST MASCARICI SA FIE SCOS DIN PRIZA DE CATRE AMERICANI! 

Iar, momentul se apropie! O stie si el!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu