...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 14 martie 2023

DOMNULE NICOLAE CIUCA, IN CALITATE DE PRIM-MINISTRU VETI PERMITE, PENTRU AL DOILEA AN CONSECUTIV, CA NISTE NEMERNICI DE ZIARISTI SA DESCONSIDERE GRAV STATIUNEA MAMAIA IN VEDEREA ALUNGARII POSIBILILOR TURISTI?

Buna seara, dragii mei!

Despre mine se pot spune foarte multe lucruri negative, insa si cei mai mari detractori ai mei au recunoscut ca fac toate eforturile pentru a reusi sa fiu corect si echilibrat in aprecieri, prezentand, intotdeauna, argumente!

STATIUNEA MAMAIA

In aceste zile, citind presa si urmarind programele de stiri, observ cum istoria de anul trecut se repeta! NISTE ZIARISTI OBSCURI, EXACT CUM AU PROCEDAT SI ANUL TRECUT, au inceput deja sa denigreze cea mai vestita statiune de pe litoralul romanesc, PANICAND POSIBILII VIITORI TURISTI ca malul de nisip s-a surpat, ca s-au facut denivelari atat de mari incat nici nu poti intra in apa, precum si alte astfel de cacaturi....

Fratilor, fara cea mai mica exagerare va spun ca, in ultimii 12 ani am avut peste 300 de zile petrecute in statiunea Mamaia, cunoscand fiecare cm patrat de plaja, fiecare local (mai bun sau mai rau), fiecare hotel (in special, de pe partea cu marea), stiu si ora la care incepe sa bata briza (pentru ca in foarte multe zile, briza incepe sa bata dupa ora 12 la pranz), stiu cand va ploua, doar privind in ce parte se aduna norii, stiu in ce perioada apa marii ramane constant la 25 grade....stiu tot ceea ce misca in statiune, poate cu exceptia clubului Loft, unde ajung de maximum 2 ori pe sezon....dar, si pe acela il stiu destul de bine!

DE CE AM TINUT SA REAMINTESC TOATE ACESTE LUCRURI???

Pentru ca, ANUL TRECUT, pornind de la acel obscur ziarist (ce trebuia acuzat de tradare nationala) care a prezentat cat de mari sunt preturile la Mamaia (sezlong, bautura si mancare), dar in nemernicia sa a uitat sa precizeze un lucru foarte important: FAPTUL CA SE DUSESE LA TERASA ASYLUM, UNA DINTRE PRIMELE 3 CELE MAI SCUMPE DIN MAMAIA!

Imediat, informatia prezentata tendentios a fost preluata de catre toate posturile de televiziune si toate ziarele (nu mai vorbesc de siteurile de socializare) astfel ca foarte multi romanii de rand care doreau sa-si petreaca concediul la Mamaia, au preferat sa plece in Bulgaria, Grecia si Turcia!

Anul trecut, aproape toata luna iulie am petrecut-o pe la Mamaia, astfel ca pot sa va spun ca un sezlong in zona "Butoaie" (nordul statiunii Mamaia) se vindea cu 25 lei la abonament sau 30 lei/zi (dar nu 100 lei cat sustinuse jegosul ala de ziarist), ca o bere pe plaja varia intre 10-13 lei, o cafea vreo 10 lei samd. Plaja arata mult mai bine decat cu un an inainte (in 2021 cand s-au facut acele lucrari), apa marii era calda si curata samd.

Nici preturile la camere nu as putea sa spun ca se majorasera prea mult (comparativ cu 2021 si luand in consideratie inflatia din 2022), insa, intr-adevar, exista o foarte mare problema....PARCAREA, pentru ca primarul Constantei, din rea credinta sau prostie crasa (aici, organele statului trebuiau sa verifice), a decis sa se practice niste tarife pe zi, absolut exorbitante!

ATENTIE MARE!

Spre sfarsitul lunii iulie, dupa 2-3 luni de campanie furibunda in toata mass-media romaneasca impotriva statiunii Mamaia, dupa ce aproape 100% dintre romani, ori isi petrecusera deja concediul in Grecia, Bulgaria sau Turcia, ori aveau deja rezervarile facute pentru luna august, DEODATA, in toate buletinele de stiri au inceput sa apara STIRI POZITIVE despre intreg litoralul romanesc care este "plin ochi"....de unde pana atunci, chipurile era gol....

NU AM DOVEZI, INSA EXISTA SUSPICIUNI REZONABILE CA NISTE NEMERNICI DE ZIARISTI, INTR-UN MOD EXTREM DE CURIOS (organele abilitate ar trebui sa urmareasca firul) INCEP SA DENIGREZE INCA DIN PRIMAVARA LITORALUL ROMANESC, IN SPECIAL, STATIUNEA MAMAIA, prezentand totul intr-o nota apocaliptica, actiunea al carui rezultat este unic: romanii se sperie si se indreapta spre litoralul altor tari!

Domnule Nicolae Ciuca, in calitate de prim ministru al Romaniei si in deplina colaborare cu domnul ministru al turismului ar trebui sa inaintati plangeri penale impotriva acestor nemernici de ziaristi care, CU REA CREDINTA (exista nenumarate dovezi in acest sens) DENIGREAZA LITORALUL ROMANESC SI PANICHEAZA POSIBILII TURISTI...!

Doamne Fereste, toata stima si respectul fata de ziaristii onesti, insa una este sa mergi la terasa Asylum din Mamaia si sa prezinti in cadrul unui articol sau reportaj cati bani dau UNII turisti (cu posibilitati financiare) pe un sezlong, o bere sau o pizza la o teresa de lux din statiune, SI ALTA ESTE SA PREZINTI ACESTE PRETURI CA FIIND IN TOATA STATIUNEA MAMAIA, pentru a descuraja turistii de rand sa vina sa-si petreaca concediul!

Desi, intr-o lume plina de idioti, sunt constient ca ceea ce voi spune acum poate atrage zeflemeaua si mistoul, insa opinez ca ACESTI NEMERNICI ar trebui sa raspunda penal pentru acuzatia de tradare nationala! 

PENTRU CA, A-TI DENIGRA TARA, MAI ALES, CU REA CREDINTA, INSEAMNA TRADARE NATIONALA!

Iar, istoria de anul trecut, vad ca se repeta!!!

NOTA: Am resursele financiare sa merg pe orice litoral din lume, iar cand merg la Mamaia cheltuiesc mai mult decat as cheltui "afara", insa iubesc enorm litoralul romanesc si nu pot accepta ca niste nemernici de ziaristi (multi dintre ei, vai de steaua lor!) sa improaste cu noroi, an de an, cu rea credinta, turismul romanesc!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu