...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 21 martie 2023

MARIO IORGULESCU ESTE AUTORUL ACCIDENTULUI MORTAL, INSA ADEVARATUL VINOVAT ESTE...GINO IORGULESCU!

Buna dimineata, dragii mei!

Corect! Doar parinte sa nu fi in situatia lui GINO IORGULESCU! Un tip care toata viata sa, cel putin, aparent, a parut extrem de FLEGMATIC, un tip care face parte din garda veche de smecheri ai Bucurestiului, un tip care a stiut cum sa faca foarte multi bani, un tip cu multe relatii samd, INSA, UN FOARTE PROST PARINTE!

Desi, la randul meu, sunt parinte, SI NICI EU NU SUNT UN PARINTE FOARTE BUN (imi rasfat prea mult copilul), mereu am fost de parere ca, inainte de a se naste un copil, acesta ar trebui sa aiba dreptul de a alege daca sa vina sau nu in viata acelor parinti, insa Dumnezeu a decis sa nu se intample acest lucru.

MARIO IORGULESCU, desi, dupa lege si dupa parerea majoritatii opiniei publice ESTE UN CRIMINAL (si asa va ramane, exact cum a ramas si Huidu, diferenta in defavoarea sa facand-o DOAR faptul ca a fost foarte drogat si beat cand a comis cumplitul accident), la o analiza rece a situatiei este doar VICTIMA puternicului sau parinte, Gino Iorgulescu!


Din nefericire pentru existenta tanarului (un baiat frumos si aratos), inca de cand s-a nascut, climatul si anturajul tatalui sau i-au aratat, FARA INCETARE, ca smecherul cu bani si relatii este mereu mai presus de lege, ca indiferent de ceea ce faci, mereu va exista o "portita", iar puternicul tata, indiferent de ceea ce vei face, impreuna cu influentii sai prieteni....TE VA SCOATE DIN CACAT!

In prezent, tanarul Mario are de ispasit o pedeapsa de aproape 16 ani pentru uciderea acelui baiat in cumplitul accident, insa dupa cum declara cu emfaza pe un cont de socializare, ESTE 100% SIGUR CA NU VA FACE NICIO ZI DE PUSCARIE, PENTRU CA EL REPREZINTA BANUL, PUTEREA SI MAFIA!

Doar in pielea lui Gino Iorgulescu sa nu fi atunci cand, probabil, cineva l-a sunat si i-a spus "vezi ca juniorul pozeaza in mafiot pe un cont de socializare si se lauda ca nu va face o zi de puscarie, RISCAND SA RADICALIZEZE opinia publica din Romania..."!!!

Probabil, ca parinte, dupa atatea prin cate ai trecut, risti sa iti plesneasca o vena in cap, realizand ca nimeni nu este atata de insensibil la tragedia unui tanar care a fost ucis intr-un accident de masina, lasand fara tata doi copii, iar soferul vinovat, care la momentul accidentului era foarte baut si drogat, DUPA CE A FOST CONDAMNAT LA 16 ANI DE PUSCARIE, AFLAT IN ITALIA, SE LAUDA PE CONTURILE DE SOCIALIZARE CA EL REPREZINTA BANII PUTEREA SI MAFIA, SI NU VA FACE NICIO ZI DE INCHISOARE! 

Oficial, dupa buclucasele postari, tanarul Mario a revenit cu scuzele de rigoare, argumentand ca, avand probleme cu "capul" si neluandu-si tratamentul, A BATUT CAMPII PE INTERNET!

Neoficial insa, tanarului Mario i s-a demonstrat, INCA O DATA, faptul ca, indiferent de ceea ce face, puternicul, bogatul si foarte influentul sau tata, ajutat de vastele sale "relatii", IL VA SCUTI DE ORICE PEDEAPSA!

Acum, cine poate condamna un tata ca face tot ceea ce ii sta in putinta sa-si salveze fiul de la a face puscarie????

Pana la urma, cu ce este mai vinovat tanarul Mario care, la adapostul unei "smecherii" legale STA IN ITALIA, LIBER, DEPARTE DE ORIZONTUL DE A-SI EXECUTA PEDEAPSA PRIMITA, fata de doamna Alina Bica, care adapostita dupa aceeasi "smecherie" legala, isi traieste bine merci viata in Italia, sfidand justitia din Romania care a condamnat-o la inchisoare? :)))))

CUM SA FII CONDAMNAT LA INCHISOARE DE CATRE JUSTITIA DINTR-O TARA MEMBRA A UE, IAR TU SA-TI ISPASESTI PEDEAPSA IN ITALIA, ARESTAT LA DOMICILIU, CU TOT CONFORTUL DIN PROPRIA CASA??? :)))))))

Am spus de atatea ori, aici, pe blog, ca legile nu sunt facute pentru oamenii bogati, ci doar pentru pulimea proasta si saraca! Exact, cum este si razboiul! 

Pentru ca, un sarantoc care are de ispasit o pedeapsa in Romania, nu poate apela la "smecheria" legala cu Italia din lipsa de lovele, pentru ca, este adevarat ca, potrivit legii, iti poti ispasi pedeapsa intr-o alta tara membra UE, dar cu niste conditii....COSTISITOARE!

N-ai lovele, faci puscaria in Romania! :))))

Revenind, sunt de parere ca Mario Iorgulescu, desi detestat de majoritatea opiniei publice din Romania in ochii careia este odrasla bogata, agresiva, obraznica, beata si drogata care a UCIS un tanar nevinovat si a lasat fara tata doi copii, in realitate, fratilor, ESTE DOAR VICTIMA INCONSTIENTULUI SAU TATA, CARE DE CAND S-A NASCUT (juniorul) NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA-I ARATE FAPTUL CA, ORICE AR FACE, NU VA EXISTA PEDEAPSA SI VA FI DE NEATINS!

Iar, pana in prezent, s-a tinut de cuvant!

Din punctul meu de vedere, desigur, umil, am retineri foarte mari ca tanarul Mario s-a schimbat in bine, macar un pic, ca a inteles ce nenorocire a putut produce datorita bauturii si drogurilor, ca va duce pe umeri pana la finalul vietii faptul ca A UCIS UN OM, ca inca are destui zeci de ani in fata si ar putea deveni o persoana responsabila care sa demonstreze prin fapte tuturor ca regreta cumplit nebunia tineretii ALIMENTATA de narozenia propriului tata samd.

Din contra! Din reactiile sale prezente se desprind suspiciuni rezonabile ca tanarul Mario este in continuare foarte convins ca face parte din ACEA ELITA care este atat de influenta, bogata si cu atatea conexiuni si relatii, incat orice ar face, indiferent de gravitate, este de neatins!

TRIST DAR, ADEVARAT! 

PS: Stiti de ce este trist? Pentru ca, tanarul Mario, deja bate spre 40 de ani....

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu