...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 20 august 2022

PREMIERUL FINLANDEI INTRE DOUA SHOTURI SI DISCUTII DESPRE COCAINA MAI PROPUNE O SANCTIUNE CONTRA RUSIEI.

Buna ziua, dragii mei!


Priviti aceste poze!




La prima vedere, DACA NU O CUNOSTI PE TIPA IN TRICOU NEGRU SI PANTALONI ALBI, ai crede ca vorbim despre o "fetita" din Nuba sau Boa venita sa se destrabaleze si, daca prinde un fraier pilit si "tras", sa faca si ea ceva lovele cu un "scurt" in toaleta clubului sau in masima gusterului...

DAR,  DIN PACATE, FEMEIA BEATA CARE SE DESTRABALEAZA IN FATA APARATULUI FOTO ESTE PREMIERUL FINLANDEI !!!!!

Stiu, stiu, stiu, toate feministele vor sari ca arse sustinand exact ce sustine si SANNA MARIN (astfel o cheama pe destrabalata cu figura de mironosita care conduce Finlanda), anume ca functia de premier al Finlandei nu ar trebui sa o impiedie sa se distreze cum simte nevoia!

NIMIC MAI FALS, RATACITELOR!

Mai ales cand esti femeie si ocupi o functie atat de inalta (functia de premier al unei tari), SUB NICIO FORMA nu poti sa apari in astfel de ipostaze care duc cu gandul la "fetitele" bete si "trase" din cluburi ce sfarsesc seara prestand in masina un "scurt" (cei care au batut cluburile stiu despre ce vorbesc), nu de alta dar, peste cateva zile cand din pozitia inalta a functiei pe care o deti te vei intalni oficial, MAI ALES!!!, cu un barbat care detine o functie similara din alta tara....ACEL BARBAT IN TIMP CE TE VA PRIVI IN OCHI SE VA GANDI DOAR LA IMAGINILE CU TINE BEATA SI DESTRABALATA, IMNAGINANDU-SI "ALTE LUCRURI"....:))))

Mai mult!

Pe inregistrarea video in care SANNA MARIN apare beata si destrabalata, pe fundal se aud vocile unor prietene care VORBESC DESPRE COCAINA!!!!

Premierul Finlandei se apara ca a baut dar nu a consumat cocaina, CA SI CUM NU AR CONTA CA LA O PERECERE LA CARE A PARTICIPAT, SUB OCHII EI, PRIENENII AU CONSUMAT COCAINA!!!

Sincer, pe mine nu ma intereseaza ceea ce face aceasta fatuca in varsta de 36 de ani care apare beata si destrabalata la petreceri unde se consuma cocaina, CHIAR DACA ESTE PREMIERUL FINLANDEI, insa ma intereseaza extrem de tare ca aceasta fatuca, intre doua shoturi, MAI PROPUNE CATE O SANCTIUNE CONTRA RUSIEI, sanctiune care se intorce impotriva noastra, a tuturor europenilor!

NU! NU SUNT PUTINIST SI NICI RUSOFIL!

Dar, nu pot accepta ca viata noatra sa depinda spre exemplu de toanele unui ucrainian care dansa in ciorapi de dama si pe tocuri sau de o finlandeza care apare beata si destrabalata la petreceri unde se vorbeste de cocaina!

Aceasta fatuca beata care pozeaza in pozitii absolut umilitoare pentru un PREMIER IN EXERCITIU este una dintre sustinatoarele aberantei solicitari de interzicere a intrarii cetatenilor rusi in Uniunea Europeana. 

SPERANTA CA O ASTFEL DE SANCTIUNE ULTRA ABERANTA NU SE VA MATERIALIZA (escaladand si mai mult tensiunea existenta) STA IN PUTEREA GERMANIEI, FRANTEI, GRECIEI SI CIPRULUI CARE SE OPUN !

Cu tot respectul!

Letonia, Estonia, Lituania, Finlanda, tari cu statura minuscula care de cand a inceput razboiul nu fac altceva decat sa atate si sa provoace furia Rusiei, NU AR TREBUI SA FIE LASATE SA-SI PREZINTE DELIRUL !!!

Asta daca se doreste incetarea cat mai repede cu putinta a razboiului!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu