...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 17 august 2022

CATA NEMERNICIE TREBUIE SA AI INCAT SA-TI MINTI POPORUL CA VEI INVINGE RUSIA?

Buna seara, dragii mei!

Simt un sentiment de voma profunda atunci cand aud numele Volodimir Zelenski!!!

SI, NU PENRRU CA AS FI PUTINIST SAU RUSOFIL!

Simt un profund sentiment de voma cand ii aud numele, datorita nemerniciei cu care ISI MINTE PROPRIUL POPOR SI IL CONDAMNA, DACA NU LA MOARTE, IN CEL MAI FERICIT CAZ (!!!) LA PRIBEGIE PRIN EUROPA!

Cata nemernicie trebuie sa ai incat SA-TI MINTI ZILNIC POPORUL CA VEI RECUCERI CRIMEA????

Bai, eu ador logica! Si mereu v-am sfatuit ca orice situatie pe care o analizati, sa aiba la baza LOGICA!

Hai sa o luam LOGIC!

CE STATUT ARE CRIMEA IN MOMENTUL DE FATA?

Chiar daca nerecunoacuta de SUA si occident, la ora actuala CRIMEA FACE PARTE DIN FEDERATIA RUSA!

Ca ne place sau nu, astfel stau lucrurile!!!!

Cat de prost trebuie sa fie on om incat sa creada ca o amarata de tara precum Ucraina, CHIAR SI AJUTATA CU CEL MAI MODERN ARMAMENT CONVENTIONAL DE CATRE SUA SI OCCIDENT, ar putea vreodata sa elibereze Crimea de ocupatia rusa???

In plus, Rusia a anuntat extrem de clar ca va folosi ARMA NUCLEARA doar in situatia in care ii va fi pusa in pericol suveranitatea teritoriala.

Din nou! Cat de imbecil poate fi un cetatean, incat sa-si imagineze ca Rusia ar putea sa fie in asa hal umilita, incat sa plece cu coada intre picioare din CRIMEA?

Pai, in conditiile in care, PRIN ABSURDUL ABSURDULUI, Rusia ar fi invinsa si Crimea ar reveni Ucrainei, pai in acel moment de Rusia nu s-ar mai teme niciun stat din lume! :)))) Este acelasi lucru cum....batausul cartierului ar fi caftit de seful de birou de la departamentul IT al unei firme... :)))))

ALOOOOO!!!! NU EXISTA NICI 0,0000000001 % SANSA CA UCRAINA SA POATA RECUCERI FIE SI UN CM DIN CRIMEA!

Orice individ cu o farama de creier in cap nu are cum sa nu realizeze ca in situatia in care PRIN ABSURDUL ABSURDULUI acest lucru ar deveni posibil (bineinteles, cu mult ajutor din SUA si occident), RUSIA ar face ceea ce a avertizat: 

VA FOLOSI ARMA NUCLEARA!

Stiu! Sunt suficienti imbecili care atunci cand aud despre folosirea armei nucleare isi inchipuie APOCALIPSA, dar idiotii, daca s-ar documenta, ar afla ca pentru DESCURAJARE exista acel armament nuclear tactic....

In fiecare zi ma intreb cat de mizerabil poate fi acest Zelinski, si cat de naivi pot sa fie ucrainienii care aleg sa moara pentru VRAJEALA LUI???

Dupa cum bine va amintiti, IN "FLUIERATURILE" GENERALE, acum 6 luni exprimam clar opinia ca ABSURDELE SANCTIUNI ECONOMICE APLICATE RUSIE nu vor avea nici pe departe efectul asteptat de SUA si occident! 

Astazi, inclusiv, Fondul Monetar International a declarat public ca sanctiunile economice aplicate Rusiei nu vor aduce nici pe departe CONTRACTIA ECONOMICA pe care o asteapta SUA si occidentul, pe langa faptul ca acestea au fost extrem de bine suportate de economia ruseasca!

REPET! CAT DE NEMERNIC TREBUIE SA FI CA OM, INCAT SA-TI MIMTI POPORUL ZILNIC CU FANTASMAGORICE VIITOARE VICTORII????

Sau...cat de naiv trebuie sa fie poporul ucrainian incat sa accepte sa fie decimat de un razboi in care nu are absolut nicio sansa, crezand in vorbele unui GARGARAGIU imbracat a la Rambo???

NU, NU SUNT PUTINIS SI NICI RUSOFIL!!!

Sunt doar un individ care ma pretind minim inteligent, si imi este mila de amaratii de ucrainieni care, fiind saraci, nu au reusit sa se uscheasca din tara precum au facut-o cele cateva milioane de smecheri, DEVENIND CARNE DE TUN INTR-UN RAZBOI IN CARE NU AU ABSOLUT NICIO SANSA!

De ce credeti oare ca de la inceputul razboiului nu se dau publicitatii PIERDERILE UCRAINEI??? Pai, daca Rusia a piedut 40.000 de soldati, opinez ca Ucraina a pierdut, mimim, dublu!

Cum poate sa mai creada cineva in GARGARA IEFTINA A ACESTUI FOST ACTORAS DE MANA A SAPTEA, in conditiile in care entitati mai mult decat respectabile, cum ar fi Fondul Monetar International sau Amnesty International, timid dar sigur, INCEP SA SPUNA CUM STA ADEVARUL!

Orice economist respectabil din lume stie ca economia Rusiei este capabila sa se contracte cu mult mai mult decat poate orice capacitate occidentala de a inventa noi sanctiuni!

Orice strateg militar din lume stie prea bine ca Rusia nu va mai putea fi scoasa niciodata din teritoriile ucrainiene pe care le ocupa prin forta armata, in prezent!

REPET! IDIOTI SUNT EXTREM DE MULTI CARE PUN BOTUL LA VRAJEALA FOSTULUI ACTORAS, INSA REALITATEA STA TOTAL DIFERIT!

Si, din pacate, costa extrem de multe vieti ucrainiene!!!!!!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu