...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 10 august 2022

DE CE NU POT EMPATIZA CU FOSTUL ACTORAS DE COMEDIE, CARE JOACA IN PREZENT ROLUL DE RAMBO.

Buna seara, dragii mei!

Astazi m-a intrebat cineva:

MIRCEA, TE CUNOSC, TI-AM CUNOSCUT SI PARINTII CARE AU AVUT MEREU O ATITUDINE ANTICOMUNISTA, ASTFEL CA NU INTELEG CUM DE POTI TINE CU RUSIA?

Eroare imensa!!!!!!

Faptul ca dupa 49 de ani in care mi-am luat sute de suturi in cur si am fost manipulat de zeci de ori, am ajuns la experienta si maturitatea in care sa nu calc in PATRATELUL EMOTIONAL (alimentat de massmedia) si sa cred toate aberatiile fara a fi trecute prin propria gandire, ACEST LUCRU NU AR TREBUI SA INSEMNE CA TIN CU RUSIA!

Cel putin, nu pentru un om inteligent!

Apropos, ce sustineam acum 6 luni, pe vremea cand massmedia occidentala intr-o isterie cum nu mi-a mai fost dat sa vad, PROROCEA FAPTUL CA SANCTIUNILE APLICATE RUSIEI II VOR NIMICI ECONOMIA IN MAXIMUM 1-2 LUNI?

De la nivelul modestei mele inteligente, am sustinut cu tarie urmatoarele:

- sanctiunile se vor intoarce impotriva economiilor tarilor care le-au aplicat;

- Vladimir Putin nu va fi dat jos de la putere, cu atat mai putin de catre apropiati;

- economia Rusiei are capacitatea sa se contracte cu mult mai mult decat orice capacitate occidentala de a gasi noi sanctiuni;

- presiunea "lipsurilor" va apasa infinit mai mult pe populatia occidentala obisnuita sa traiasca bine, decat pe majoritatea populatiei din Rusia care este obisnuita sa stranga cureaua;

Samd....

IAR, CEL MAI IMPORTANT, SUB NICIO FORMA NU PUTEAM SA EMPATIZEZ CU UN FOST ACTORAS DE COMEDIE CARE CU CEVA VREME IN URMA, DANSA IN CIORAPI DE DAMA SI IN PANTOFI CU TOC PE SCENA.....!

Uite, spre exemplu...

Cum pot sa empatizez cu cineva care din adancurile buncarului pe care nu prea l-a parasit de cand a inceput razboiul, sustine cu o naivitate ancestrala ca RAZBOIUL A INCEPUT CU CRIMEA (acum 8 ani) SI SE VA TERMINA CU ELIBERAREA ACESTEIA! :))))

Doamne Dumnezeule! Nici in filmele cu Rambo nu vedeai atata patetism!

Fratilor, nu cred ca poate exista macar un singur presedinte de stat din lumea asta (altul decat fostul actoras care doar JOACA rolul de presedinte) care poate crede ca Crimea va mai putea fi vreodata luata din mainile Rusiei!

Aloooooo! Sevastopol este un port vital pentru Rusia, port care gazduieste submarinele nucleare ale acesteia! Asadar, mai ales in contextul actual, DOAR UN IMBECIL NOTORIU poate crede ca Rusia va mai ceda vreodata acest teritoriu (absolut vital din punct de vedere militar)!

Aaaaa, sa vorbim precum fatalaii ( ex: "noroc ca a plecat, pentru ca altfel il spargeam in bataie) o putem face, desigur, insa intr-o discutie seriosa si ancorata la realitatile prezente, DOAR UN RETARDAT POATE SA SUSTINA O ASEMENEA ABERATIE!

In alta ordine de idei, cum as putea sa empatizez cu un fost actoras de comedie care a trecut de la dansul in ciorapi si pe tocuri, la tricouri gen Rambo, etalandu-si pectoralii lucrati la sala???? :))))

Nu exista absolut nicio explicatie plauzibila pentru care acest fost actoras, indiferent cu ce sef de stat s-a intalnit, a venit imbracat precum Rambo, in conditiile in care nu paraseste buncarul in timpul razboiului decat pentru poze.....

FOARTE IMPORTANT!

Acum cateva luni atrageam foarte serios atentia asupra unui fapt care la acea vreme mi-a parut de necrezut, anume ca fostul actoras de comedie radea de mama focului cu o pofta ametitoare in cadrul interviurilor care ii erau luate, asta in timp ce, ZILNIC, SUTE DE UCRAINIENI MUREAU PE CAMPUL DE LUPTA!

Prostii pot crede orice (si chiar acest lucru s-a intamplat) dar eu sustin cu tarie ca daca ITI PASA DE POPORUL TAU SI DE MILIOANELE DE FAMILII CARE RAMENEAU PE DRUMURI IN URMA RAZBOIULUI, sub nicio forma nu poti sa faci glume si sa razi cu gura pana la urechi in timpul unui interviu...!

Din nou, prostii pot crede ce vor! Dar realitatea a demostrat ca in primele 30-40 de zile ale razboiului, presedintele rus era transfigurat de stres si total schimbat, pentru ca nu poti purta un razboi razand cu gura pana la urechi, chiar daca te numesti Vladimir Putin....

Mai mult! Realitatea ulterioara mi-a dat dreptate! Cu milioane de ucrainieni ramasi fara case si imprastiati prin Europa, cu multe zeci de mii de morti, cu zeci de orase sterse de pe suprafata pamantului, SOTIA FOSTULUI ACTORAS POZA PENTRU COPERTA UNEI CELEBRE REVISTE AMERICANE!

CONCLUZIE:

De ce nu pot empatiza cu fostul actoras de comedie?

Simplu:

- nu are picatura de suferinta fata de propriul popor pe care il trimite la moarte fara nicio remuscare;

- atat de putin i-a pasat de populatia civila incat a expus-o cat a putut prin depozitarea de armament greu in mall-uri, scoli, spitale si gradinite, TOCMAI IN IDEEA CA RUSII VOR FI NEVOITI SA BOMBARDEZE ACELE CLADIRI "SENSIBILE", iar portavocile din massmedia occidentala se vor intrece in a excita la maxim mentalul colectiv;

- joaca doar un rol, exact cum a jucat si Stalone in Rambo, asigurat fiind ca indiferent de situatie, COSTUL RAZBOIULUI VA FI SUPORTAT DIN "EXTERIOR";

Cand spun ca JOACA DOAR UN ROL, pe langa sumedenia de argumente pe care au inceput sa le accepte si multi dintre cei care acum 4-6 luni sub nicio forma nu doreau macar sa le asculte, irefutabilul consta in modul in care si in prezent ISI MINTE POPORUL CA VA PUTEA SA RECUCEREASCA CRIMEA, in conditiile in care orice strateg militar respectabil stie urmatoarele:

CHIAR SI IN SITUATIA IN CARE, FOLOSIND ARMAMENT CONVENTIONAL DE ULTIMA GENERATIE, UCRAINA AR AVEA CEA MAI MICA SANSA SA RECUCEREASCA CRIMEA, RUSIA VA UTILIZA ARMAMEMT NUCLEAR TACTIC, PENTRU DESCURAJARE!

Nu exista nici 0,0000001% sansa ca o tara care nu detine armament nuclear sa poata invinge o tara detinatoare de armament nuclear, cu atat mai putin tari precum SUA sau RUSIA!

Oricum, fata de imensa isterie consumata in massmedia de acum 5-6 luni, in prezent, chiar daca foarte firav, mai sunt publicate si pareri care cantaresc cu echidistanta situatia!

UNDE SUNT AMETITII CARE PROPOVADUIAU PRIN ZIARE SI PE LA TELEVIZOR CA ECONOMIA RUSIEI SE VA PRABUSII IN 30 DE ZILE?

UNDE SUNT RATACITII CARE TIMP DE LUNI DE ZILE PROPOVADUIAU CA VLADIMIR PUTIN VA FI DEBARCAT DE LA PUTERE, dand cea mai clara dovada a necunoasterii sistemului rusesc????

UNDE SUNT PATETICII CARE PROPOVADUIAU CA VLADIMIR PUTIN ESTE IN STADIU TERMINAL DE CANCER???

Asadar, doar pentru faptul ca acum 6 luni am refuzat sa calc PATRATELUL EMOTIONAL (o facusem in 1989) si, axiomatic, sa resping isteria incredibila cu care massmedia manipula si mintea populatia, ACEST LUCRU NU AR TREBUI SA INSEMNE CA TIN CU RUSIA!

Cel putin, nu pentru un om inteligent!

PS: Stiu ca multi nu cred, insa negresit va veni si ziua cand Vladimir Putin se va pensiona de la conducerea Rusiei!

Tineti minte! Viitorul presedinte al Rusiei va face ca Vladimir Putin sa fie regretat! Multi vorbesc aberant despre Rusia, fara sa cunosca sistemul din aceasta tara! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu