...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 23 august 2022

ASASINAREA DARIEI DUGHINA SI DELIRUL PRESEI OCCIDENTALE.

Buna seara, dragii mei!


Dupa cum toata lumea a aflat, Daria Dughina, fiica ideologului lui Vladimir Putin (Alexandr Dughina) A FOST ASASINATA LA MOSCOVA!


La o zi dupa asasinat, FSB-ul a concluzionat ca asasinatul a fost planuit si comis de catre Ucraina, in acest sens fiind aduse dovezi care arata ca o anumita femeie ucrainiana, Natalia Vovk, membra a serviciului de securitate ucrainian a intrat in Rusia pe 23 iulie, a inchiriat un apartament in blocul unde locuia viitoarea sa "tinta", parasind tara la cateva ore dupa ce asasinatul a fost pus in aplicare, trecand granita in Estonia cu aceeasi masina cu care a intrat in Rusia si careia i-a schimbat placutele de inmatriculare de trei ori.

Bineinteles, imediat, fostul actoras de la Kiev a negat implicarea Ucrainei in asasinatul comis la Moscova, dar DELIRUL abia atunci s-a declansat!

SPECIALISTI DIN UCRAINA SI DIN OCCIDENT AU INCEPUT SA DECLARE CA SUNT 100% SIGURI CA DARIA DUGHINA A FOST ASASINATA DE CATRE FSB (serviciu secret rusesc) la ordinul lui Vladimir Putin!

Doamme Dumnezeule!!!!

Ok, ok, ok! Presa occidentala in toata istoria sa nu a mintit cumulat cat a facut-o in aceste 6 luni de razboi ruso-ucrainian. 

POPULATIA EUROPEI A AVUT PARTE DE CEL MAI CUMPLIT BOMBARDAMENT AL MINCIUNILOR!!!

Dar, de data aceasta, prin sustinerile ca FSB-ul a ucis-o pe Daria Dughina la ordinul lui Vladimir Putin s-a ajuns la apogeul delirului.

Argumentatie:

Dupa cum foarte bine cunoasteti, FARA INCETARE, presa occidentala a sustinut ca atat anexarea Crimeei cat si invazia Ucrainei din februarie au avut la baza SFATURILE lui Alexandr Dughina, cel mai apropiat si de incredere sfatuitor al lui Vladimir Putin!

Atentie mare!!!!

Pai, in acest context, are cea mai mica picatura de logica ca Vladimir Putin sa ordone FSB-ului sa o asasineze pe fiica celui mai de incredere sfatuitor al sau????

De ce ar ordona Vladimir Putin asasinarea copilului celui mai apropiat colaborator al sau, culmea, omul de care a ascultat cand a anexat Crimea si a invadat Ucraina????

NU EXISTA FRACTURA MAI MARE DE LOGICA!

Inca o data! Nu sunt putinist si nici rusofil, insa ceea ce traim in aceasta perioada este de departe cel mai mare BOMBARDAMENT DE MINCIUNI efectuat de presa occidentala asupra mentalului colectiv european, iar ceea ce imi pare absolut incredibil este faptul ca nu se mai tine cont de nici cea mai mica picatura de logica!

Adica, nu Ucraina avea tot interesul sa o ucida pe fiica celui care a reusit sa-l convinga pe Vladimir Putin sa anexeze Crimeea si sa invadeze Ucraina, ci presedintele rus si-a lovit napraznic pe la spate cel mai de incredere colaborator!!!

DOAMNE DUMNEZEULE!

PS: Trebuie sa recunosc ca de data aceasta SUA a avut o reactie decenta, limitandu-se sa spuna ca regreta asasinatul (bineinteles ca il regreta tot atat cat a regretat si Rusia alte asasinate) si ca a luat nota de faptul ca Ucraina neaga ca ar avea vreo implicare in asasinat.

PS2: Dupa episodul in care premierul Finlandei, Sanna Marin, a fost fotografiata beata la o petrecere desfasurata la resedinta sa, unde prietenii sai vorbeau despre cocaina, astazi a fost publicata o noua poza de la una dintre petrecerile organizate la resedinta premierului Finlandei, unde doua femei se sarutau si afisau pe sanii goi o pancarta cu "FINLAND".


Reactia lui Sanna Marin?

A declarat ca accepta ca este o poza nepotrivita!

Iar Sanna Marin este unul dintre cei mai activi premieri in ESCALADAREA razboiului ruso-ucrainian!

Fara comentarii!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu