...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 11 august 2022

NEFERICITILOR, RUSIA DEJA A CASTIGAT ADEVARATUL RAZBOI (nu cel aparent), CU LARGUL VOSTRU CONCURS!

Buna seara, dragii mei!


Pentru ca am chef de scris, in randurile ce urmeaza voi explica de ce, cu fiecare propunere de noi sanctiuni fata de RUSIA, balanta castigarii ADEVARATULUI RAZBOI (nu cel aparent) inclina din ce in ce mai mult in favoarea acesteia!

Citeam ieri in presa ca nu stiu ce fatalai din conducerea tarilor baltice au cerut sa se instituie o noua sanctiune contra Rusiei:

INTERZICEREA ACORDARII DE VIZE PENTRU CETATENII RUSI DE A CALATORI IN UNIUNEA EUROPEANA!

Doamne Dumnezeule!

Mai, fatalailor! Cat de prosti puteti fi incat sa credeti ca o astfel de masura ar afecta cat de putin grosul cetatenilor rusi??? :))))

Bai, voi chiar ca habar nu aveti despre modul in care functioneaza societatea ruseasca! Nici nu stiu daca sa rad sau sa-mi dau palme!

Pentru a ma face cat mai bine inteles, MAI ALES PENTRU TANARA GENERATIE, va voi povesti ceva extrem de relevant:

In primavara anului 1990, cand aveam aproape 17 ani, manifestam seara de seara sub BALCONUL din Piata Universitatii impotriva lui Ion Iliescu si al FSN-ului pe care il conducea!

Atmosfera din piata era absolut incendiara, fapt care a facut ca SOCIETATEA OCCIDENTALA care privea imaginile transmise pe televiziuni sa aiba speranta ca la alegerile din 20 mai 1990 Ion Iliescu va fi infrant!

Mai mult! Aceleasi manifestari se desfasurau si in Timisoara, fapt care dadea o si mai mare GREUTATE sperantei ca Ion Iliescu va fi infrant!

Si a venit si ziua de 20 mai 1990, ziua in care Ion Iliescu si FSN-ul au castigat alegerile la un SCOR ABSOLUT ZDROBITOR!

La cei 17 ani pe care ii aveam la acea vreme, bineinteles ca am pus botul la SMECHERII care acreditau ideea prin presa ca alegerile fusesera fraudate, pentru ca in realitate poporul roman este impotriva lui Ion Iliescu si a FSN bla bla bla :)))

MI-AU TREBUIT VREO 10 ANI DE ZILE SA ACCEPT CA ALEGERILE DIN 20 MAI 1990 NU AU FOST FRAUDATE, IAR ION ILIESCU A CASTIGAT LA UN SCOR ZDROBITOR PENTRU CA ACEIA ERA REALITAREA DIN ROMANIA!!!!

Da! Privind doar imaginile prezentate de televiziuni cu Piata Universitatii si discursurile infocate ale adversarilor politici ai lui Ion Iliescu, AVEAI IMPRESIA CA TOATA ROMANIA ERA CONTRA ACESTUIA! Insa realitatea din teren era total diferita, acest lucru fiind confirmat de scorul imens la care a castigat alegerile!

Revenind la FATALAII care au cerut o noua sanctiune impotriva Rusiei, in ceea ce priveste acordarea de vize, pot sa spun atat:

PRNTRU MAJORITATEA CETATENILOR DIN RUSIA, SANCTIUNEA DE A NU MAI PRIMI VIZE VA TRECE TOTAL NEOBSERVATA!

Bai, nefericitilor! Inainte de a cere astfel de penibile sanctiuni, ar fi benefic sa incercati sa invatati cum functioneaza societatea ruseasca! Mai mult, documentandu-va, veti afla ca peste 60-70% din populatia Rusiei nu a iesit niciodata din Rusia! 

NU FACETI GRESEALA SA RAPORTATI POPULATIA RUSIEI LA IMAGINILE CU CEI 100.000-200.000 DE CETATENI CARE MANIFESTAU IN MOSCOVA IMPOTRIVA LUI VLADIMIR PUTIN! Nu aceia este realitatea! 

Dumnezeule, cat de prosti puteti sa fiti!

Spuneam in titlul mesajului ca RUSIA A CASTIGAT DEJA RAZBOIUL! In randurile ce urmeaza voi si argumenta, pentru ca aceasta face diferenta dintre un dobitoc si un om macar minim inteligent.....ARGUMENTATIA!

Excluzandu-l pe mascariciul de la Kiev, care a trecut de la dansul in ciorapi de femeie si pantofi cu toc la imbracamintea a la Rambo, voi incerca sa prezint situatia europeana inainte de 24 februarie 2022!

Nici cel mai inversunat adversar al SUA si al Uniunii Europene nu ar putea sa nege faptul ca DEMOCRATIA SI ANGRENAJUL DE LUCRU AL UNIUNII nu au adus un imens plus de valoare vietii cetatenilor din statele membre! Bineinteles ca viata cetatenilor s-a schimbat enorm in bine, iar acest curent batea din ce in ce mai mult inspre Moscova!

Orice individ minim inteligent nu are cum sa nu realizeze ca Rusia si China au fost, sunt, si vor ramane intotdeauna comuniste! NICI NU AU CUM SA FIE ALTFEL!

Bai, nefericitilor! Miliardari sunt si in China si in Rusia! Luxul si opulenta din aceste tari depaseste cu mult capacitatea occidentului pe acelasi palier! Dar, toti acesti miliardari sunt strict controlati de sistem! 

Cel mai mare stres pentru Rusia (cel putin in ultimii 10 ani) l-a reprezentat CONTAMINAREA din ce in ce mai mare a populatiei cu VIATA OCCIDENTALA prin intermediul retelelor de socializare!

Da, nefericitilor! Incepeti sa va prindeti! Daca s-ar fi mentinut climatul dinainte de 24 februarie 2022, in urmatorii 10 ani in societatea ruseasca ar fi putut sa se produca mari schimbari de opinie si de dorinta de a face parte din proiectul european.

Dupa 24 februarie 2022 (data cand Vladimir Putin a atacat Ucraina), PRIN TOATE ACESTE SANCTIUNI ABSOLUT IRESPONSABILE nu s-a realizat altceva decat a-i fi servit regimului de la Moscova cel mai bun motiv sa arate cetatenilor sai cat de dusmanoasa este atitudinea SUA si a tarilor occidentale! 

In plus, sanctiunile dictate au servit Moscovei cel mai bun motiv spre a cenzura toate retelele de socializare occidentale, toate siteurile a caror atitudine nu ii era pe plac, pe langa emiterea de legi care cuprind pedepse extrem de dure pentru orice cetatean rus care mai indrazneste sa deschida gura! :))))

Repet! Pe mascariciul de la Kiev care joaca cel mai important rol din cariera sa actoriceasca il inteleg, DAR PE VOI, NEFERICITILOR, JUR CA NU VA POT INTELEGE, AJUNGAND SA VA BANUIESC DE AFILIERE LA FSB! :)))

Bai, voi nu ati realizat ca in momentul in care Vladimir Putin a atacat Ucraina, aceasta decizie nu a fost luata de azi pe maine, ci a avut in spate ANI DE PREGATIRE pentru absolut orice scenariu posibil, incluzand, bineinteles, si orice posibila sanctiune!

Atat de prosti sa fiti incat sa nu va dati seama ca Rusia a ales raul cel mai mic (tilulatura de tara invadatoare si, implicit, tara drastic sanctionata economic) in loc sa aleaga raul cel mare: CONTAMINAREA DIN CE IN CE MAI ACCENTUATA A PUPULATIEI CU OBICEIURILE OCCIDENTALE, FAPT CARE AR FI CONDUS IREVERSIBIL CA IN 10-15 ANI MAJORITATEA POPULATIEI DIN RUSIA SA DOREASCA SA TRAIASCA IN UNIUNEA EUROPEANA???

La ora actuala, regimul de la Moscova a pus ordine deplina in tara, niciun cetatean nu mai risca sa vocifereze si sa incaseze 15 ani de parnaie, influenta retelelor de socializare si a siteurilor occidentale este ZERO (pentru ca au fost cenzurate ca raspuns la cenzura occidentala), marile branduri din vest vor fi din ce in ce mai mult uitate de catre cetateanul rus samd!

NEFERICITILOR!!!! Nici daca erati agenti FSB nu va iesea mai bine...

Cu cat cetatenilor rusi li se vor interzice mai multe (mai ales lucruri banale, cum ar fi sa intre in tarile occidentale), cu atat mai usor ii va fi regimului de la Moscova sa REEDUCE SOCIETATEA!

La ora actuala Rusia este o tara inchisa! Economic, doar mascariciul de la Kiev poate crede ca nu va supravietui! Dar din punct de vedere a dorintei de REEDUCARE A POPULATIEI CARE A FOST CONTAMINATA PREA MULT DE VIATA OCCIDENTALA, in acest moment Rusia are doar avantaje!

Bravo, fatalailor! Ati reusit sa readuceti o cortina de fier mai etansa decat cea din anii '60!

Axiomatic, ori sunteti foarte prosti, ori poate ca acest lucru ati si dorit! :)))

PS: Astept cu nerabdare sa vad reactia Germaniei si Frantei la aberanta propunere venita din partea unor fatalai din tarile baltice de a interzice accesul cetatenilor rusi in tarile Uniunii Europene!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu