...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 3 mai 2018

UNCHIULE SAM, ACCEPTA FAPTUL CA, PESTE DOAR CATEVA SAPTAMANI, CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL SE VA DESFASURA SUB PRIVIRILE LUI VLADIMIR PUTIN!

Buna seara, dragii mei!

Hai sa trecem la lucruri serioase!

JAMES COMEY! Cine nu a auzit despre faimosul fost director al FBI, demis de catre presedintele american, Donald Trump?


Barbat bine (fara doar si poate), dupa ce nu a mai fost directorul FBI, s-a pus pe scris CARTI! Si, uite asa, povesteste el intregii lumi, cum l-a avertizat pe fostul presedinte american, Obama, despre PUTERNICA TENTATIVA de imixtiune a serviciilor de spionaj rusesti in procesul alegerilor pentru presedintia SUA, si cum...vezi Doamne!....Obama a ales sa nu vorbeasca natiunii, INAINTE DE ALEGERI, despre intentia rusilor, pentru a nu se pierde increderea in cea mai puternica democratie, bla, bla, bla....IMI VINE SA VARS! :)))

Buuuun! Asadar, ce sa intelegem din povestioarele fostului director al celui mai puternic serviciu secret din lume?

FAPTUL CA, FSB-ul lui Vladimir Putin, a fost atat de dibaci, incat a reusit sa INFLUENTEZE VICTORIA LUI DONALD TRUMP!

Ok...! Bai, daca spune asa ceva, James Comey, noi, niste prapaditi din "est", oare, putem nega? :))))

Insa...

Acelasi FSB, cand fuse vorba sa-l "elimime" pe Serghei Skripal, un fost spion rus care si-a TRADAT TARA SI NEAMUL, fiind descoperit prin 2004 ca furniza secrete de stat catre serviciul britanic de spionaj (MI 6), a esuat lamentabil!

Desigur, cu totii va aduceti aminte despre TELENOVELA acestei primaveri, in care tradatorul de neam si tara, Serghei Skripal (intre timp, refugiat in Marea Britanie, dupa un schimb de spioni realizat prin 2010), chipurile...a fost gasit, impreuna cu fiica sa, Iulia Skripal, in stare de inconstienta, iar dupa o serioasa ancheta a serviciului britanic de spionaj, S-A AJUNS LA CONCLUZIA...CARE ALTA????....CA FSB-UL A FOLOSIT PE TERITORIUL MARII BRITANII, O ARMA CHIMICA (a se citi...substanta chimica) pentru a-l elimina pe fostul spion rus!


Tam-tam mare de tot, pe intreg mapamondul, expulzari de diplomati rusi, lacrimi si teama imprastiate in toata lumea vis-a-vis de IMENSUL MONSTRU FSB-ist, primul serviciu secret, dupa al doilea razboi mondial, care a folosit ARME CHIMICE pe teritoriul Europei...bla, bla, bla....pana cand, elegant si logic, MOSCOVA A INTREBAT:

"Bine, domnilor! Dar, daca spuneti ca FSB-ul a folosit ARME CHIMICE, cum se face ca, atat Serghei Skripal, cat si fiica acestuia, INCA TRAIESC?

Opaaaaa! Buna intrebare, nu? :)))

Si, uite asa, de nicaieri, a aparut declaratia unui mosulet, in varsta de 83 de ani, Vil Mirzayanov, chipurile, fost mare chimist prin era sovietica, care a participat la inventia acelei substante chimice (acum vreo 30 de ani) cu care s-a incercat eliminarea fostului spion rus, si care ne-a adus la cunostiinta faptul ca, PLOAIA L-A SALVAT DE LA MOARTE (pe Serghei Skripal), pentru ca a diminuat de vreo 10 ori puterea "armei chimice", pe care odiosii de la FSB au pus-o pe clanta de la intrarea in casa acestuia, bineinteles, la ordinul lui Vladimir Putin.

Baiiiiiii! Dumnezeule Mare! Rad si curcile!:))))

Asadar, FSB-ul reuseste sa influenteze alegerile din SUA, insa esueaza lamentabil intr-o banala misiune de "elimimare" a unui tradator de tara, care traieste in Marea Britanie, PUNAND PE CLANTA USII DE LA CASA ACESTUIA, O SUBSTANTA CHIMICA CARE...DACA PLOUA (si, asa este...la Londra ploua fff rar), ISI DIMINUA DE 10 ORI PUTEREA, DEVENIND NELETALA! :))))

Mai penibil de atat, nici ca se poate!

Unchiule Sam, oricat te zbati sa demonizezi Rusia, Campionatul Mondial de Fotbal care va incepe peste cateva saptamani, SE VA DESFASURA SUB PRIVIRILE CELUI MAI PUTERNIC OM DE PE PLANETA, Vladimir Putin, si va fi un succes urias! Garantat!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu