...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 7 mai 2018

LUPTAM CONTRA FUMATULUI SI...NE FACEM CA NU STIM, CAT DE MULT SE "TRAGE" PE NAS?

Buna seara, dragii mei!

Sunt fumator de la varsta de 16 ani. Nu m-a corupt nimeni sa fumez, am fumat pentru ca am vrut si mi-a placut. In noaptea in care s-a intamplat nenorocirea de la "Colectiv", ma aflam intr-un bar din zona Decebal, privind cutremurat, la televizor, imaginile apocaliptice.

Inca din acea noapte, am stiut ca...dupa un tam-tam mediatic si niste "capete" cazute, SE VA INTERZICE FUMATUL IN ZONELE PUBLICE. Si, dupa cateva luni, exact acest lucru s-a intamplat!

Asadar, din luna martie 2016, fumatul a fost interzis in baruri, cafenele, restaurante, cluburi samd.

Bineintes ca aveam de-a face cu o lege ULTRA CRETINA SI DISCRIMINATORIE, pentru ca...una este sa PROTEJEZI (!!!) nefumatorii de fumatori (obligandu-i pe patroni sa desparta total locul pentru fumatori de nefumatori), si alta este sa nu mai dai voie, deloc, sa se fumeze!

Asa ca, la cateva luni dupa intrarea in vigoare a legii anti-fumat, in forma sa CRETINOIDA, un grup de parlamentari au incercat sa indrepte STUPIZENIA, dar s-a opus cu inversunare, Ministerul Sanatatii, condus la acea vreme de catre un tehnocrat, VLAD VOICESCU!


Si, cu imaginea sa de "premiant al clasei", de pe vremea lui Ceausescu, domnul Voiculescu ne-a aratat cu ajutorul unor statistici mai mult decat penibile, CUM A SCAZUT NUMARUL INTERNARILOR IN SPITALE CU BOLI CARDIO-VASCULARE, in perioada de cateva luni, in care functionase legea anti-fumat!

Penibil, evident!

Saptamana trecuta, cu ocazia petrecerilor de la malul marii (vorbesc despre vacanta de 1 mai), o televiziune locala care filma "live" pe plaja, A SURPRINS UN GRUP DE 3 FETE CARE....TRAGEAU PE NAS!


Vaiiiii...ce nenorocire! Imediat, DIICOT-ul Constanta s-a autosesizat, promitand masuri ferme! :))))

Penibil! Mult mai penibil, decat in cazul "premiantului clasei" de pe vremea lui Ceausescu, pentru ca...daca aluia ii acord circumstantele unui tanar tocilar, ajuns in functia de ministru, fara sa stie ceea ce inseamna VIATA DE NOAPTE SI "SMECHERIA", in cazul baietilor de la DIICOT Constanta, nu pot aplica aceleasi circumstante!

Oare, baietii de la DIICOT Constanta, sa nu fi stiut faptul ca, de cel putin 3-4 ani, ACOLO, EXACT SUB NASUL LOR, pe nisipul fierbinte...se "trage", la foc automat? :)))

Oare, specialistii DIICOT Constanta, nu si-au pus, vreodata, intrebarea...DE CE NU SE IMBATA NIMENI, CAND LA MESE SE ADUCE SAMPANIE SI "ROSE"...CU ROABA???? :))))

Oare, macar, asa, din auzite, specialistii DIICOT Constanta, nu au aflat de faptul ca se plateste un "Caragiale" unui baiat cu muschi, ca sa te escorteze si sa te bage in fata....la WC? Pai, de ce s-ar plati un "Caragiale" ca sa fi bagat in fata...acolo unde se face pipi? :))))

Dar, revenind la MINISTERUL SANATATII, ma intreb:

CUMVA, EXISTA STATISTICI PRIVITOARE LA...CU CAT A CRESCUT NUMARUL INTERNARILOR IN SPITAL, CAUZATE DE DROGURI?

Bai, hai sa lasam IPOCRIZIA!

Luptam contra fumatului insa...in ultimii ani, pur si simplu, A EXPLODAT URIAS NUMARUL CELOR CARE SE DROGHEAZA!

Bai, baieti! Unii dintre voi, nu va mai faceti ca luptati pentru sanatatea populatiei, iar, altii, nu va mai faceti ca nu stiti cat de mult se trage pe nas in cluburi! Mai bine, raspundeti la intrebarea...DE CE NU "CALCATI" acele cluburi! :)))

Eu sunt un fraier, desigur, dar cunosc statiunea Mamaia si viata de noapte de acolo, destul de bine! Stiti ceea ce se intreba toata lumea, spre exemplu, vara trecuta? :)))

Pai, voi ii "calcati" la FINAL DE AUGUST, cande se incheie "smecheria"? :)))

Sa inteleg ca nu mai aveti "acoperiti" prin cluburi, mai ales, cele de pe litoral? Sa inteleg ca nu v-au informat, spre exemplu, ca in orice club smecher, daca ai ceea ce "trebuie" (si, nu ma refer la bani), cat de naspa ai fi ca barbat, pleci acasa cu trei "trufandale"? :)))


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu