...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 15 mai 2018

DAN PETRESCU, DU-TE, TATA, DU-TE! DU-TE SI MAI INHATA UN SAC CU BANI DE LA CHINEZI SAU RUSI!

Buna seara, dragii mei!

Niciodata nu am suportat oamenii ahtiati dupa BANI! Oamenii care ar face absolut orice doar sa ajunga a castiga din ce in ce mai multi bani. Asa ca, in aceasta seara va voi prezenta pe unul dintre cei pe care eu consider ca face parte din categoria enuntata mai sus.

DAN PETRESCU.


Cine nu a auzit de faimosul component al GENERATIEI DE AUR, in prezent, antrenor al echipei de fotbal, CFR CLUJ?

Din vara trecuta, de cand a fost adus la Cluj, cu surle si trambite, etapa de etapa (fara exceptie), l-am vazut pe impricinat cum injura si face crize de isterie pe marginea terenului, de furia sa nescapand nici proprii jucatori, injurati de mame si morti, ca sa nu mai vorbesc despre arbitrii...

Acest "tafnos" al fotbalului romanesc, Dan Petrescu, indiferent ca invinge sau pierde, mereu are de urlat, injurat, comentat, vaicarit si....cel mai grav, AMENINTAT CA PLEACA DIN TARA!

Unde pleci, mai, Danute????

Ai uitat ca ROMANIA, tara asta cu al sau fotbal nemernic, te-a luat de pe maidanele Bucurestiului si te-a facut mare, mai intai, ca jucator, iar, ulterior, ca antrenor?!

Dar, pentru ca tot a venit vorba, DE CE TE VEZI ATAT DE MARE ANTRENOR??? Unde ai mai performat, in afara de Romania? Cumva, la rusi? Nici vorba! Cumva, la chinezi? Nici atat! Te-ai umplut DOAR de bani! Atat!

Acum vreo 2 etape, urlai din toti rarunchii, ca lupta pentru campionat dintre echipa ta (CFR Cluj) si Steaua Bucuresti, este viciata de catre arbitrii care "trag" cu Steaua!

Pai, mai, Danute, cand ai stilul pacatos pe care l-a avut si Mircea Lucescu toata cariera sa, anume....SA NU CUMVA SA IEI GOL, iar, daca reusesti sa marchezi vreunul, imediat, bagi toata "autobaza" in poarta, fara sa-ti pese de miile de spectatori si sutele de mii de telespectatori, care vor sa vada un fotbal spectaculos...NU POTI EMITE PRETENTII LA MARE PERFORMANTA!

Pai, cand, numai in acest sezon, in meciurile directe pe care echipa ta le-a jucat cu Steaua, conduci cu 1-0, in trei partide din 4 (teama imi este sa nu fie chiar...4 din 4)....si....de fiecare data, in minutele de prelungire, incasezi golul egalizator, asta inseamna ca nu stii sa gestionezi, absolut deloc, finalurile de meci, exact cum patea si Mircea Lucescu!

Ne tot ameninti ca pleci!!!

DU-TE, DANUTE, DUUUU-TEEEE!

Daca dupa ultima etapa (care va fi peste cateva zile) vei reusi sa castigi TITLUL CU CFR, iti vei freca mainile de bucurie, dar, nu pentru ardeleni, CI PENTRU PROPRIUL BUZUNAR, pentru ca...asta va insemna un salariu exponential mai mare pe care-l vei negocia cu vreo echipa din China, in aceasta vara!

Danute, romanii stiu fotbal! Pe ei nu-i poti pacali, asa cum crezi! NICI POMENEALA SA FII VREUN MARE ANTRENOR, ESTI DOAR UN OPORTUNIST, CARE VII LA O ECHIPA DOAR DACA SITUATIA FINANCIARA ESTE FFF BUNA.

Daca te consideri atat de mare antrenor, du-te, tata, si antreneaza copii de 7-8 ani sau...chiar mai mici, sa le stergi rahatul de la findulet si sa te vezi ca le repeti de douazeci de mii de ori un lucru, pana il tin minte! ACOLO SUNT ADEVARATII ANTRENORI DE FOTBAL, CARE IUBESC FENOMENUL!

Nu imbuibati si obraznici ca tine, platiti cu SUTE DE MII DE EURO PE SEZON, IN TARA, iar, pe la rusi sau chinezi, cu MILIOANE DE EURO!

Asa ca...DU-TE, TATA, DU-TE! DU-TE UNDE VEI VEDEA CU OCHII...SACII CU BANI! DU-TE SA MAI PACALESTI NISTE CHINEZI SAU RUSI, PUTREZI DE BOGATI, ca tu esti un mare antrenor, care ai castigat titlul in Romania! Da! In Romania, tara cu un fotbal care pute...nasului tau fin!

Apropos!

AI UITAT CUM AI CASTIGAT TITLUL DE CAMPION, CU UNIREA URZICENI, IN SEZONUL 2008-2009?

Daca ai uitat, iti aduc eu aminte! Cu niste greseli flagrante ale unei brigazi spaniole de arbitrii, greseli facute in favoarea echipei tale, in meciul capital jucat cu Dinamo Bucuresti!

Si...ai castigat acel titlu, dupa care ai roit-o din tara, DUPA MILIOANELE RUSILOR SI CHINEZILOR!

Asa vei face si acum, Danute!

Imi doresc sa iei titlul cu CFR Cluj, pentru ca il detest pe ciobanul ipocrit din nordul capitalei! Dar, asta-i unicul motiv!

Altfel, consider ca esti cel mai "URAT" antrenor din campionatul romanesc, un antrenor CARE "UCIDE" FOTBALUL SI PLACEREA DE A TE UITA LA UN MECI!

Injuri si acuzi pe toata lumea (mai ales, cand pierzi!)...dar nu vezi ca, in acest sezon, marea ta echipa (plina de jucatori scumpi si foarte scumpi), in buna parte dintre meciuri, nu a fost in stare sa marcheze mai mult de 1 gol!

DU-TE, DANUTE, DUUUU-TE! Du-te sa mai iei un sac cu bani de la chinezi, pentru ca, ASA CUM ITI ESTE CARACTERUL, nici daca vei castiga titlul, nu vei mai ramane la Cluj!

ESTI DOAR UN MERCENAR OBSEDAT DE SACII CU BANII CASTIGATI IN FOTBALUL "LUMII A TREIA", iar daca te-ai intors in Romania, vara trecuta, ai facut-o DOAR pentru a incerca sa-ti RELANSEZI cariera de antrenor, pentru ca....dupa momentul "Urziceni" (2008-2009), indiferent la ce echipe ai antrenat (pe saci cu bani)...AI DAT CU MUCII IN FASOLE!

Eeee...ai avut norocul si, din nou, ti-a iesit! (presupunand faptul ca, la final de saptamana, pe teren propriu, vei reusi sa o bati pe Viitorul Constanta)....VEI FI IAR CAMPION!

Si, chinezii, ca de obicei, vor arunca cu saci cu bani in tine!

Dar, sa tii minte!

NU ESTI UN MARE ANTRENOR, CI DOAR UN OPORTUNIST FEROCE, PLIN DE TUPEU SI OBRAZNICIE!

PS: Adopti aceeasi tactica ca cea a lui Mircea Lucescu care, in cei cativa zeci de ani de antrenorat, NICI MACAR O DATA, atunci cand pierdea un meci, nu era in stare sa spuna "Eu sunt de vina!". De fiecare data, oricine purta vina...vantul, ploaia, starea terenului, arbitrii, pasarelele din copaci, norii sau soarele, semintele de bostan sparte intre dinti de catre suporteri, ziaristii dusmanosi, varul cu care era marcat terenul, iarba netunsa corespunzator samd....DAR, NICIODATA, EL!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu