...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 7 februarie 2022

ESTE CORECT SA INVINUIM RUSIA CA DORESTE RAZBOI?

Buna seara, dragii mei!


Zilele trecute mi-a fost platit UN PARIU reprezentand o sticla de vin bun, pariu pe care l-am castigat ca urmare a faptului ca am sustinut de pe la inceputul lunii decembrie 2021 ca in ciuda oricaror aparente RUSIA NU VA INVADA UCRAINA PANA LA 1 FEBRUARIE 2022. (si, cred ca nici dupa aceasta data)

Sincer?!? Sunt satul de aceasta Ucraina pana peste cap! Referindu-ma la Ucraina, cum sa ai ca presedinte al tarii un fost actoras de comedie? :)))))

Simpatia mea fata de Vladimir Putin nu am ascuns-o niciodata, si nu voi achiesa "corului" de FATALAI care arata cu degetul fata de un barbat care isi apara interesul tarii sale!

Intreb:

Exista, oare, un singur roman care sa creada ca scutul de la Deveselu serveste pentru apararea Europei in fata amenintarilor venite dinspre IRAN, astfel cum sunt explicatiile oficialilor Nato? :)))))

Bai, intr-o lume a fatalailor epilati si pensati, astfel de explicatii par corecte, dar intr-o lume a barbatilor ALFA....astfel de explicatii fac sa te pufneasca rasul!

Adica, IRANUL ameninta Europa? :)))))

Aici, pe blog, sustineam acum vreo 8 ani faptul ca anexarea Crimeei a fost un act absolut firesc pe care ORICE CONDUCATOR RUS l-ar fi facut, avand in vedere portul de la Sevastopol populat cu submarine nucleare.....in contextul in care Ucraina se pregatea sa ceara sa adere la Nato si sa permita portavioanelor si submarinelor Nato sa intre in apele teritoriale ucrainiene pana foarte aproape de granita cu Rusia.

Trebuie DOAR sa fi un om inteligent pentru a accepta instant ca Nato nu mai poate inainta spre Rusia mai departe de granita Romaniei!

Cat de prost trebuie sa fi incat sa te mire ca RUSIA dupa 30 de ani de tacere si retragere, DA SEMNALUL CA DACA SE MAI FACE UN PAS SPRE TERITORIUL SAU, VA DECLANSA RAZBOIUL?!?

Bunul simt trebuie sa arate oricui ca Nato si asa a inaintat spre teritoriul rusesc incredibil de mult, in raport, desigur, cu eventuale trupe si echipament militar rusesc existent in apropiere de granitele SUA!

Ma tot intreb de ce Vladimir Putin este considerat un dictator care doreste razboi? 

Atat de multa prostie sa existe in lume incat sa nu se realizeze ca, inclusiv, VLADIMIR PUTIN.....atentie mare!!!.....fara sustinerea SISTEMULUI care l-a si creat (pe el, pe Vladimir Putin), zbura demult de la conducerea Rusiei?

Dar, spre dezamagirea Statelor Unite ale Americii, dupa inlaturarea de la putere a lui Boris Eltin....niciodata in cei aproape 30 de ani scursi de atunci nu au mai reusit sa produca vreo BRESA in "sistemul" rusesc!

UN "SISTEM" IMPENETRABIL CARE A INTELES CA ORICE GRESEALA CA CEA FACUTA CAND A AJUNS LA PUTERE BORIS ELTIN (un personaj slab, pe gustul occidentului si al SUA), ar putea insemna sfarsitul Rusiei!

Iar occidentul si SUA au ajuns la o asemenea disperare ca nu pot penetra SISTEMUL din Rusia, incat sunt in stare de orice...

Dupa evenimentele din 1989 serviciile de securitate occidentale si ale SUA au reusit relativ usor sa gaseasca brese spre INIMA SISTEMELOR din fostele tari socialiste, singurul esec fiind Rusia, desi si acolo au fost extrem de aproape inainte de instalarea la putere a lui Vladimir Putin!

In fine...

Trebuie sa fi de-a dreptul cretin sa accepti ca in anii '60 cand Rusia dorea instalarea de rachete in Cuba, America a avut dreptul legitim sa dea clar mesajul ca va urma RAZBOI (si, era perfect logic avand in vedere faptul ca rachetele rusesti se aflau la granita SUA)....iar astazi, CAND SITUATIA ESTE EXACT INVERSA, RUSIA NU ARE DREPTUL SA DEA CLAR MESAJUL CA VA FI RAZBOI!

Stiu! Intr-o lume a FATALAILOR epilati si pensati nu conteaza principiile, insa daca esti barbat ALFA nu poti judeca doua situatii identice cu unitati de masura total diferite!

Am retineri mari ca Rusia va invada Ucraina, insa dupa 30 de ani de tacere si retragere, a ales sa dea un mesaj pe care l-am sustinut aici pe blog de cel putin 5 ani:

INCA UN PAS INAINTE SPRE GRANITELE RUSIEI SI VA FI RAZBOI!

Razboi, cel mai probabil, nu va fi! Pentru ca Nato si SUA nu vor mai inainta vreun pas spre granitele rusesti, exact cum s-a oprit si Rusia in anii '60 in criza rachetelor din Cuba.

Bineinteles, DOAR O PARERE! 

2 comentarii:

  1. Sper sa nu te muti curand prin Rusia..
    Cat de alfa e Putin, tot e foamete acolo.
    Si e mai mare ca la noi:

    https://m.adevarul.ro/economie/bani/analizA-traiul-unui-roman-salariul-minim-economie-1_5e1d9d1e5163ec427119800f/index.html

    P.S. Ma lovesc amintirile: cine isi mai aduce aminte ca Putin a vrut, priin trecut, ca sa-si adere Rusia lui la NATO?..
    Si mai-mai ca cersea.
    Atunci binenteles ca era doar un beta..

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum, probabil, in anii acestia de cand mai arunci un ochi pe modestele mele scrieri ti-ai dat seama ca nicio avere din lume nu m-ar putea convinge sa traiesc altudeva decat in Romania. Mai mult! Nici macar nu tin partea Rusiei, am indraznit sa semnalez faptul ca, desi PORTAVOCILE OCCIDENTALE SI ALE SUA ne tot spun de ani de zile ca Rusia este agresorul....cei care aduc trupe si echipamemt militar spre granitele Rusiei sunt chiar ei, acuzatorii. Si, acum, ce ne asteptam sa faca Rusia? Sa ia gelul si sa intoarca curul? :))) Cu drag,Gogule!

    RăspundețiȘtergere