...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 27 februarie 2022

SA NU NE BUCURAM DE SANCTIUNILE ECONOMICE DICTATE RUSIEI! O RUSIE PUSA CU SPATELE LA ZID, DEVINE EXTREM DE PERICULOASA DIN PERSPECTIVA FOLOSIRII ARMELOR NUCLEARE!

Buna seara, dragii mei!

Pentru cei care, complet eronat, ma cred rusofil, in randurile ce urmeaza, atat cat ma pricep sa astern in scris o parere, voi incerca sa demonstrez ca sunt doar un "nimeni" care incearca sa fie echilibrat si sa nu cedeze atacului emotional extrem de virulent care se desfasoara in aceste zile in absolut toata mass media europeana.

Nu stiu cu ce sa incep, dar trebuie sa o fac....

PRESUPUNAND CA MAINE DIMINEATA NE TREZIM SI AFLAM CA UCRAINA ARE STATUT DE TARA NEUTRA, DERANJEAZA PE CINEVA?

IN PLUS, DACA AFLAM CA INTRE ZONA NATO SI RUSIA RAMAME O PORTIUNE "TAMPON" (cu statut neutru), NE-AR DERANJA IN VREUN FEL?

Bai, toti cei "27" ne vorbesc despre cat de mult iubesc PACEA, dar ii deranjeaza ceea ce am specificat mai sus! BINEINTELES, CA EXISTA O FRACTURA DE LOGICA!

Mai mult! 

Chiar aseara am asistat la o discutie intre doi amici in care unul ii spunea celuilalt urmatoarele:

"Bai, daca Nato are dreptul de a plasa baze militare in Ucraina, RUSIA ARE SI EA DREPTUL SA PLASEZE BAZE MILITARE IN MEXIC SI VENEZUELA?"

Raspunsul celuilalt m-a lasat perplex:

"PAI, CE SA CAUTE RUSII IN MEXIC SI VENEZUELA?".

Vedeti dragii mei, cand auzi un astfel de raspuns, nu exista decat doua variante: ori respectivul nu are picatura de respect fata de un dialog bazat pe argumente, ORI ESTE DE-O IMBECILITATE ANCESTRALA!

Asadar, eu aici am o mare problema!!!!

DE CE SUA ARE CE SA CAUTE LANGA GRANITELE RUSIEI, AMPLASAND BAZE MILITARE SI RACHETE, DAR RUSIA NU ARE CE SA CAUTE LANGA GRANITELE SUA!

Mai departe....

Spre exemplu, daca eu, un barbat la 50 de ani sunt curtat de o domnita de 25 de ani, trebuie sa FIU DUS CU PLUTA GRAV sa cred ca respectiva fetiscana a facut brusc o pasiune pentru mine, un burtos, care iau 5-6 pastile/zi....si nu cea "albastra". :)))) Bineinteles ca are un interes!

EXACT ASA ESTE SI CU RELATIA ROMANIEI CU NATO!

Hai sa ne aducem aminte! Dupa ce in anul 1999 au primit in NATO pe Cehia, Polonia si Ungaria (sper sa nu gresesc), CERERILE ROMANIEI AU FOST RESPINSE, SI NICI NU ERAU SEMNE CA IN VIITORUL APROPIAT AM FI AVUT SANSE!

Dar, norocul nostru a insemnat durerea si suferinta SARBILOR care au fost nimiciti de bombardamentele Nato, MOMENT IN CARE, BRUSC, ERA NEVOIE DE ROMANIA PENTRU SURVOLUL AVIOANELOR NATO CARE BOMBARDAU SERBIA.

Romania a acceptat, iar rasplata a venit prin primirea in Nato!

FOARTE BINE CA AM FOST PRIMITI IN NATO, dar intrebarea este cand am fi fost primiti daca nu se declansa razboiul din Serbia? 

Este foarte bine ca avem relatii bune cu SUA, dar sa nu ne imbatam cu apa rece: americanii nu ne-ar fi dat nicio atentie daca nu realizau ca au nevoie de Romania pentru planurile pe care le aveau in Europa de Est!

Uite ca sar de la una la alta, dar merita!

JUR CA SUNT UN NATIONALIST CONVINS SI IMI IUBESC TARA CU DISPERARE, insa cu durere trebuie sa accept ca o parte destul de insemnata dintre romani, sunt de-o prostie apocaliptica.

Pana acum cateva zile, in ochii multor milioane de romani SUA SI OCCIDENTUL FORMAU CONSPIRATIA MONDIALA CARE DOREA SA-I VACCINEZE PENTRU A-I UMPLE DE BOLI IMCURABILE, MUTATII GENETICE SAMD!

Nu-mi vine sa-mi cred ochilor cand observ acum cum aceiasi oameni sustin SUA si occidentul in conflictul cu Rusia! 

Pai, nu erau SUA si occidentul marii dusmani ai lor care voiai sa-i termine prin vaccinare?!? :)))))

ACEASTA SOCANTA FRACTURA DE LOGICA isi are originea in faptul ca imensa gloata de cetateni detinatori ai unui creier total nefunctional, preiau stirile asa cum le sunt prezentate, fara sa faca cel mai mic efort in a-si pune creierul la munca in vederea formarii unei proprii pareri, bazate pe conexiuni logice.

Astfel se explica de ce un DOBITOC care isi revarsa pana mai ieri ura fata de SUA SI OCCIDENT pentru ca voiau sa-i bage in trup serul ucigas (deh...asa scria pe internet, in avalansa nimicitoare de minciuni), la cateva zile distanta era sustinatorul acelorasi actori......pentru ca, deh.....asa scria pe internet, in avalansa nimicitoare de stiri contra Rusiei.

Iar, daca, din greseala, mai exista un dobitoc ca mine care intreaba simplu: DE CE SUA ARE DREPTUL SI RUSIA NU, SAU PE CINE DERANJEAZA CA UCRAINA SA REPREZINTE UN "TAMPON" DE NEUTRALITATE INTRE PARTI, automat este considerat aservit intereselor rusesti!

Mai departe....

Sunt sigur ca foarte multi romani au vazut pe Netflix filmul ESCROCUL DE PE TINDER, care escroc a reusit ca in vreo 2 ani sa dea tepe de vreo 10 milioane de euro unor femei a caror creier era perfect neantrenat sa munceasca! 

ACELE FEMEI TEPUITE DE "AGARICIUL" ALA NU AR FI AVUT NICIODATA CUM SA CADA VICTIME, DACA NU S-AR FI MULTUMIT SA CREADA CEEA CE LI SE PREZINTA, FARA SA-SI PUNA CREIERUL SA GANDEASCA!

Cum as putea sa cred vreodata ca NATO nu are ganduri agresive la adresa Rusiei, din moment ce declara (fara sa-i fie jena ca ne subestimeaza total inteligenta) ca scutul de la Deveselu a fost facut impotriva PERICOLULUI CARE VINE DIN IRAN (rad si curcile!), sau cand vad ca nu le convine ca Ucraina sa aiba un statut de neutralitate si sa reprezinte un "tampon" intre parti?!?

Intreb: Doar pentru ca nu pot sa cred o asemenea aberatie (cea cu Iranul), sau ca observ fractura de logica in situatia in care cei "27" vorbesc despre PACE, insa nu le convine ca Ucraina sa aiba statut de neutralitate....INSEAMNA CA SUNT RUSOFIL? :))))

Doamne Dumnezeule, in ce lume am ajuns sa traim! 

Mai departe....

Bai, din punctul de vedere al intereselor SUA (care asteapta de aproape un secol sa-i arda pe rusi!), INCEPAND CU ANUL 2014 CAND AU REUSIT SA SE INFILTREZE IN SISTEMUL CONDUS DE IANUKOVICI, SI-AU JUCAT "CARTEA" CAT SE POATE DE BINE! Au gasit "gasca", au jumulit-o! 

Problema mea nu este cu poporul ucrainian! Doamne Dumnezeule, cum as putea sa am ceva cu niste oameni nevinovati?

Apropos! Ati vazut ca dupa doar 2 zile de razboi, Departamentul de Stat American i-a propus fostului actoras de comedie (Zelenski...pentru cine nu stie) sa-l scoata din Ucraina????

Asadar, miliardarii ucrainieni s-au uschit cu avioanele afara din Ucraina, politicienilor de varf li se va oferi protectie si o viata indestulatoare in occident, sportivii celebri stau pe la Monaco si fac pe iubitorii de Ucraina, DAR NU SE INTORC IN TARA SA PUNA MANA PE ARMA......si atunci, cine ramane sa lupte????? Cumva, fiii familiilor de ucrainieni simpli, a caror viata nu conteaza???

Ma uitam ieri la un PAPITOI DE FOTBALIST UCRAINIAN care joaca prin occident, si care in momentul in care a marcat un gol, si-a scos tricoul si a aratat un mesaj de sustinere fata de Ucraina...

PE BUNE????? Iubesti Ucraina? Te doare ce patesc ucrainienii tai? Dai mesaje de incurajare? PAI, AI 25 DE ANI, DE CE NU TE INTORCI IN UCRAINA SA PUI MANA PE ARMA SI SA TE BATI CU RUSII?

Aaaaaa, locuiesti in occident, ai milioane de euro in cont, SI FACI PE PATRIOTUL!

Rog imbecilii sa nu-mi atraga atentia ca respectivii sunt sportivi! Nu de alta, dar cu cat imbatranesc nu mai suport astfel de enormitati. IN TIMP DE RAZBOI, NU MAI CONTEAZA CE ESTI....croitor, ospatar, bancher, arhitect......PUI MANA PE ARMA SI ITI APERI TARA!

Cine-i opreste pe acei sportivi celebri ucrainieni sa se intoarca in tara si sa puna mana pe arma?????

Mda....sunt patrioti de la mii de km departare, cu vorba! IAR, DE MURIT, O FAC FIII UCRAINIENILOR SIMPLI, A CAROR VIATA NU CONTEAZA!

Inseamna ca sunt rusofil daca consider ca copiii scarbelor de miliardari ucrainieni cu banii carora s-a sustinut "MAIDANUL" si toata clasa politica cu vederi occidentale, ERA OBLIGATORIU CA IN ACESTE MOMENTE SA FIE CU ARMA IN MANA SI SA-SI APERE TARA?

Aaaaaa, instigam sa ne opunem rusului (exact acest lucru a facut "maidanul" si clasa politica ce a urmat dupa acea actiune), iar cand incepe razboiul fugim cu avioanele in occident, si lasam pe fiii ucrainienilor saraci sa se bata cu rusii...

NU SUNT RUSOFIL, DRAGII MEI! SUNT DOAR UN CETATEAN ROMAN, ABSOLUT NEINSEMNAT, CARE NU VOI ABDICA NICIODATA DE LA BUNUL EXERCITIU DE A-MI PUNE CREIERUL SA GANDEASCA!

Ori, eu nu vad corect ca zeci de mii de fii ai oamenilor simpli din Ucraina sa moara intr-un razboi care putea fi foarte usor evitat DACA CONDUCEREA UCRAINEI NU AR FI FOST ASERVITA INTERESELOR STRAINE!

Repet! Pe cine deranja ca Ucraina sa aiba statut de NEUTRALITATE si sa reprezinte o zona "tampon"?

Doar cine nu doreste sa vada realitatea, nu o vede!

PS: Ma uit cati tampiti se bucura de sanctiunile economice dictate contra Rusiei!

Aloooo! In momentul in care Rusia a declansat razboiul, va merge pana la capat, cu orice risc! 

Cine isi inchipuie ca Rusia nu va folosi, inclusiv, forta nucleara, cand va ajunge cu spatele la zid....ESTE UN MARE DOBITOC!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu