...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 22 februarie 2022

BOGATANII UCRAINIENI AU FUGIT DIN TARA! DOAR FIII NORODULUI UCRAINIAN ISI VOR SACRIFICA VIATA IN RAZBOI!

Buna seara, dragii mei!


Pentru orice purtator de inteligenta vie, tirada de stiri despre conflictul ruso-ucrainian ar trebui sa starneasca (dupa deja 3-4 luni) o stare de greata!

Sincer! Ma gandesc, cat va continua????

"Sprintenul" presedinte american dupa cea a scapat ca prin urechile acului de a-si rupe picioarele cu ocazia celor trei "busituri" luate pe scara avionului cand a incercat sa arate lumii intregi cat de "verde" este la 80 de ani.....de peste doua luni de zile ne anunta cum in nu stiu care moment va urma invazia Ucrainei! :)))))

Alooooo! In sferele care "conteaza" se stie inca din momentul in care Vladimir Putin a inceput sa maraie si sa-si arate coltii CA UCRAINA, NICIODATA, IN VECII VECILOR AMIN, NU VA ADERA LA NATO!

In plus, tot in sferele care "conteaza" se mai stie ceva: faptul ca ultima GRANITA a Nato inspre EST....va fi cea a Romaniei!

Vladimir Putin, ca in orice JOC al negocierii a cerut mai mult (referindu ma la revendicarile despre Romania si Bulgaria) pentru a obtine ceea ce il interesa:

STOPAREA DEFINITIVA A ORICAREI TENTATIVE CA UCRAINA SA ADERE LA NATO!

Si, fara sa traga un foc de arma, a reusit sa obtina acest lucru! Vom trai si vom vedea daca bat campii!

Iar, zecile de presedinti ai tarilor membre UE (inclusiv, cel al tarii noastre) dau declaratii pline de revolta si stupefactie la adresa actiunilor Rusiei (cum ar fi recunoasterea celor doua regiuni separatiste), DAR IN SINEA LOR, CU TOTII STIU SIGUR CA JOCUL S-A TERMINAT!

Cred ca de prin 2014 am scris pe blog ca inca un pas daca mai face Nato spre est dupa granita cu Romania, VA FACE SA SE TREZEASCA URSUL CARE HIBERNA DE VREUN SFERT DE SECOL!

Si, s-a trezit URSUL! :)))))

Sincer, chiar isi putea imagina cineva ca Rusia va accepta vreodata ca Ucraina sa intre in Nato? 

Doamne Dumnezeule!

ATENTIE MARE!!!!

Nicio clipa sa nu se inteleaga ca nu as recunoaste IMENSELE PLUSURI pe care le-a adus aderarea Romaniei la Uniunea Europeana! In mod clar, ceea ce s-a intamplat in ultimii 15 ani a fost ceva fantastic, referindu-ma, bineinteles, la modul in care s-a dezvoltat Romania!

DAR, PE AMERICANI CHIAR NU-I SUPORT! 

De-a lungul modestei lor existente (in comparatie cu batranul continent), AU DUS RAZBOAIE DOAR DEPARTE DE GRANITELE LOR, SI ASTA VOR SA FACA SI ACUM! 

Noi (mai ales, est europenii) sa ne distrugem tarile, iar "octogenarul" SPRINTEN sa ne compatimeasca in declaratii si sa ne spuna cat de mandre sunt Statele Unite pentru sacrificiul facut in vederea apararii democratiei! 

BAI, VAD ROSU IN FATA OCHILOR!

Iar, pentru IMBECILII care nu vor sa vada realitatea pe care cu disperare incerc sa o prezint, le sugerez sa faca un exercitiu de imaginatie:

IMBECILULE! AI, CUMVA, UN BAIAT????

Pai, daca ai, incearca sa iti imaginezi cum, intr-o zi, dupa izbucnirea unui conflict armat in zona Europei, il primesti intr-un SICRIU, alaturi de drapelul national si de niste declaratii pompoase cum ca....FIUL TAU A MURIT CA UN EROU APARAND DEMOCRATIA!

Aloooooo! IMBECILULE! Cumva, ai nevasta????

Pai, daca ai, incearca sa iti imaginezi cum se va pravali peste SICRIUL fiului tau, si cum isi va rupe hainele de pe ea de durere!!!

IMBECILULE, cumva, atunci, vei mai spune cu atata usurinta ca.....TREBUIE SA LE ARATAM NOI RUSILOR CA NU POT FACE CEEA CE VOR, in conditiile in care tot ceea ce se intampla acum nu are absolut nicio legatura cu Romania???

Atentie mare!!!!!!!

DACA, CUMVA, VLADIMIR PUTIN SI-AR PIERDE MINTILE SI AR INVADA ROMANIA INCERCAND SA SUPRIME DEMOCRATIA, ok.....cu tot infarctul si stopul cardiac pe care l-am suferit, PUN MANA PE ARMA SI MERG SA-MI APAR PATRIA!

Este pamantul meu, locul in care m-am nascut, si mi se pare normal sa-mi risc viata pentru a-l apara, ASTFEL CUM CRED CA AR TREBUI SA GANDEASCA ORICE BARBAT ROMAN!

Dar, sa risc sa mor pentru AMBITIILE unor politicieni si generali americani, care pandesc de peste 30 de ani sa le dea lovitura de gratie rusilor, ACEST LUCRU IL RESPING PROFUND! :))))

Una este sa-ti aperi tara cand nu mai ai ce sa faci, SI ALTA ESTE SA ACCEPTI CA UN IMBECIL SA LUPTI PENTRU NISTE INTERESE TOTAL STRAINE DE NEAMUL TAU, iar cei care au provocat razboiul sa stea in fotolii, sa bea un pahar si sa priveasca la televizor!

Ar mai fi foarte multe de scris! Voi continua in zilele urmatoare!

Apropos! INCA, un mic exemplu! 

Cand scriu aceste randuri, sute de mii de ucrainieni sunt pregatiti sa moara in contextul actual, INSA BOGATANII UCRAINIENI, CEI CARE AU SPONSORIZAT MAREA "DEMOCRATIZARE", N-AU STIUT CUM SA PARASEASCA MAI REPEDE UCRAINA, ADAPOSTINDU-SE IN OCCIDENT!

Axiomatic, copiii miliardarilor ucrainieni nu vor lupta cu arma in mana contra rusilor! EI DOAR VOR FACE "GALERIE" DIN OCCIDENT, IN TIMP CE MASEAZA SANII UNEI "BUNACIUNI"!

DOAR FIII NORODULUI UCRAINIAN isi vor sacrifica viata in razboi!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu