...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 27 februarie 2022

PENTRU A DOUA OARA DOAR IN ULTIMELE 10 ZILE, ROMANIA NU EXISTA IN OCHII FOSTULUI ACTORAS DE COMEDIE, VOLODIMIR ZELENSKI.

 Buna ziua, dragii mei!


Din umilu-mi punct de vedere, desigur, profan, RAZBOIUL care se poarta acum intre Rusia si Ucraina ma indoiesc profund CA AR AVEA SUSTINEREA POPUPARA a celor doua popoare!

Pe de o parte (exact cum s-a incercat si in Georgia acum ceva vreme, cu Saakasvili) SUA A REUSIT SA INSTALEZE UN PRESEDINTE CARE SA-I SERVEASCA PROPRIILE INTERESE, iar de partea cealalta supararea este ca dupa ce au pierdut controlul politicului condus la acea vreme (2014) de Ianukovici, RUSIA RISCA SA SE TREZEASCA CU VARFUL RACHETELOR NATO CUM BAT IN GEAMURILE MOSCOVEI!

Dar, atentie!!!!

ACESTEA SUNT CALCULE PUR POLITICE SI MILITARE!

Rusii si ucrainienii de rand care isi pierd fiii in aceste zile intr-un razboi stupid, nu sustin razboiul!

In alta ordine de idei, recunosc ca ma enerveaza teribil acest fost actoras de comedie, Volodimir Zelenski, dintr-un singur motiv:  

SCOALA VIETII IMI SPUNE CA ESTE O MARIONETA A UNOR PUTERI STRAINE, SI A MERS CU NEBUNIA PANA LA A-SI DISTRUGE TARA INTR-UN RAZBOI PE CARE L-AR FI PUTUT EVITA!

Dar, daca tot am adus voba despre acest individ, PE MINE, CA ROMAN, ma deranjeaza teribil faptul ca in aproape orice actiune publica a sa, IGNORA TOTAL ROMANIA SI PE ROMANI, desi ajutorul primit din partea noastra este imens!

Va povesteam acum vreo saptamana ca fostul actoras de comedie atunci cand a facut o declaratie cu privire la o mare sarbatoare din Ucraina, a enunerat toate minoritatile (inclusiv, cea ruseasca), DAR A IGNORAT TOTAL MINORITATEA ROMAMEASCA, culmea, a doua ca marime din Ucraina!

Atentie mare!!!!

Astazi, cand fostul actoras de comedie a dat un raspuns Rusiei in ceea ce priveste INCEPEREA NEGOCIERILOR DE PACE, a facut propunerea ca acestea sa se desfasoare in una dintre capitalele Poloniei, Cehiei sau Ungariei, la care a mai adaugat si capitala Turciei!

Asadar, pentru a doua oara doar in ultimele zece zile, dupa ce Romania primeste zeci de mii de refugiati ucrainieni, trimite ajutoare de milioane de euro, sustine cele mai dure sanctiuni fata de Rusia, fostul actoras de comedie IGNORA TOTAL POSIBILITATEA CA SI BUCURESTIUL SA POATA GAZDUI NEGICIERILE DE PACE DINTRE UCRAINA SI RUSIA!

Din nou, ROMANIA NU EXISTA PENTRU ACEST FOST ACTORAS DE COMEDIE!

Schimband registrul, indraznesc a supune atentiei celor care sunt tentati sa ia in deradere FORTA MILITARA A RUSIEI (avand in vedere ca dupa 3 zile de razboi INCA nu au reusit sa ocupe Kievul) faptul ca Rusia nu a atacat Ucraina cu brutalitatea si intensitatea cu care, spre exemplu, ar ataca o tara considerata "dusman".

Mai exact, Rusia vrea DOAR sa schimbe conducerea politica a Ucrainei, sa instaleze un guvern pro-rus, NEAVAND IN VEDERE SA STEARGA DE PE SUPRAFATA PAMAMTULUI KIEVUL SI CELELALTE MARI ORASE ALE UCRAINEI!

In plus, modul in care s-a intervenit militar in Ucraina, s-a dorit a fi cat mai putin cu putinta lezant pentru societatea civila, PENTRU CA RUSIA NU DORESTE RADICALIZAREA SENTIMENTELOR ANTI-RUSESTI IN RANDUL POPULATIEI UCRAINEI!

Asadar, din umilu-mi punct de vedere, desigur, profan, consider ca daca Rusia nu ar fi avut in vedere ceea ce am prezentat mai sus, in aceste 3 zile de razboi, mare parte din Ucraina ar fi fost stearsa de pe suprafata pamamtului.

Concluzie:

CAND ARAT ACUZATOR CU DEGETUL SPRE FOSTUL ACTORAS DE COMEDIE (o marioneta a SUA, asa cum a fost si Ianukovici, o marioneta a Rusiei), o fac pentru ca nemernicul a aruncat Ucraina intr-un razboi absolut fara sens si fara vreo speranta de mai bine, transformand viata a milioane de ucrainieni intr-un calvar inimaginabil, lasand copiii fara tati, sotii fara soti, parinti fara copii, SI ASTA DOAR PEMTRU CA NU SERVESTE INTERESELE UCRAINEI!

Oameni buni! Repet!

PE CINE DERANJA CA UCRAINA SA ISI DECLARE NEUTRALITATEA MILITARA???

Interesul Ucrainei nu era sa stea cat mai departe de un posibil viitor conflict intre Nato si Rusia???

Cum sa arunci tara intr-un razboi nimicitor in conditiile in care, DE LA CEL MAI PROFAN DINTRE PROFANI, PANA LA CEL MAI MARE STRATEG MILITAR, concluzia va fi unica:

ACEST RAZBOI NU POATE FI CASTIGAT!

Miza este atat de mare, incat Rusia si daca vrea nu are cum sa cedeze! Daca a cedat, ajunge sa-i "lustruiasca" pantofii americanului! ESTE EXACT SITUATIA DE ACUM 60 DE ANI, CU CRIZA RACHETELOR DIN CUBA.

PS: Ma uit la cetateanul occidental cum solicita si jubileaza atunci cand se anunta o noua sanctiune economica contra Rusiei. 

Bai, fratilor, escaladarea acestei povesti va duce negresit la O CRIZA ECONOMICA MAJORA, si ma indoiesc profund ca populatia occidentala este obisnuita cu frigul si lipsurile din frigider!

Ramane de vazut daca francezul (spre exemplu) va mai sustine cauza ucrainiana cand va ajunge sa stea in frig sau sa aiba frigiderul aproape gol.

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu