...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 17 februarie 2022

ROMANIA ESTE PREGATITA SA-SI SACRIFICE FIII INTR-UN RAZBOI PENTRU A APARA SUVERANITATEA UCRAINEI, IAR PE UCRAINA O DOARE IN --- DE ROMANI!

Buna seara, dragii mei!


Chiar daca nu ni se spune INCA deschis in fata, Romania este pregatita sa-si sacrifice FIII intr-un eventual razboi pentru apararea suveranitatii teritoriale a Ucrainei!

In randurile ce urmeaza voi incerca sa arat cat conteaza ROMANII in ochii fostului actoras de comedie, Volodimir Zelenski, in prezent presedintele Ucrainei, si cat apreciaza acesta sustinerea venita din Romania.

Asadar, voi incepe retorica, facand un mic ocol si pe la "fratii" nostri de peste Prut.....pentru ca nici sentimentele lor fata de romani nu sunt departe de cele ale ucrainienilor! :)))

Daca detest cu adevarat ceva pe lumea aceasta, daca ceva ma face sa imi vars matele, in mod clar este vorba despre PROSTIE! Nimic nu este mai hidos decat a vedea un om chinuit de PROSTIE! :))))

Bai, daca vad un politician care bate campii despre cat de victima este Ucraina in fata invadatorului Rusia, in contextul in care Romania este prinsa definitiv in angrenajul UE si NATO...., bineinteles ca il pot intelege!

Insa, daca vad un SIMPLU CETATEAN, fara picatura de interes financiar sau politic cum moare de grija Ucrainei, ignorand cu desavarsire (pentru ca detine o inteligenta amorfa) faptul ca daca s-ar declansa un conflict militar intre Rusia si Nato.....printre primele zone spulberate din Europa ar fi LITORALUL ROMANESC (pentru a aduce doar un argument), pur si simplu imi vine sa urlu!

Mai, "necajitilor", cei care nu mai puteti dormi de grija Ucrainei, retineti urmatoarele!

ZILE TRECUTE IN UCRAINA S-A SERBAT "ZIUA UNITATII", ocazie cu care fostul actoras de comedie, actualul presedinte al tarii, Volodimir Zelenski a postat un mesaj pe site-ul oficial al presedentiei Ucrainei unde a precizat CA ZIUA ACEASTA (a unitatii) ESTE A NOASTRA (adica, a tuturor ucrainienilor, indiferent de nationalitate), incluzand ucrainienii, tatarii, maghiarii, chiar si rusii, DAR OMITAND TOTAL SA II POMENEASCA SI PE ROMANII NOSTRI CARE TRAIESC ACOLO SI CARE, CULMEA, REPREZINTA A TREIA MINORITATE!

Mai, "necajitilor" (ca sa nu va numesc altfel), exista vreun argument care sa va faca sa intelegeti faptul ca PE UCRAINIENI II DOARE FIX IN ----- DE ROMANI?!?

Bai, repet!

Pe un politician.....uite, cum a fost Basescu, care a reusit in 2009 sa il bata pe Geoana cu ajutorul MOLDOVENILOR DE PESTE PRUT pe care i-a facut cetateni romani si in schimbul votului le-a dat posibilitatea sa o "uscheasca" in UE cu pasaport romanesc.....bai, il pot intelege! 

DAR ASTA NU INSEAMNA CA EU, CA SIMPLU CETATEAN, TREBUIE SA IMI FAC GRIJI FATA DE REPUBLICA MOLDOVA, si sa fiu de acord ca Romania sa pompeze catre Chisinau sute de milioane de euro neramburasabile, IN CONDITIILE IN CARE DACA II SPUI UNUI MOLDOVEAN SA SE UNEASCA REPUBLICA MOLDOVA CU ROMANIA....DEJA IL VEZI CU SE INTUNECA LA FATA! :)))

Bai, treziti-va!!!! Majoritatea moldovenilor de peste Prut nu suporta idea ca tara lor sa se uneasca cu Romania si sa asculte ei ordinele venite de la Bucuresti!

Bai, romanasi naivi! Voi aveti idee cat de rai sunt moldovenii de peste Prut? :))) Voi traiti cu impresia ca acestia iubesc Romania si mor de focul ca nu se unesc cu noi? :))))

Daca credeti o asemenea poveste, sunteti prostuti rau de tot! :))))

NOTA: Corect! Acum 30-40-50 de ani exista in randurile cetatenilor moldoveni de peste Prut un sentiment destul de puternic de iubire fata de Romania si de dorinta de UNIRE, dar acei cetateni au imbatranit si au trecut demult in nefiinta! ASTAZI REALITATEA ESTE TOTAL DIFERITA! DAR, TOTAL DIFERITA!

Si pe moldovenii de peste Prut si pe ucrainieni ii doare fix in ---- de romani! Ei vad in Romania doar o posibilitate de a face "combinatii" iar pentru cei care reusesc sa isi procure pasaport romanesc o posibilitate sa o "uscheasca" in UE!

Ce SCUIPAT mai mare putea arunca fostul actoras de comedie Volodimir Zelenski pe obrazul AUTORITATILOR DE LA BUCURESTI, altul decat ca atunci cand a sarbatorit ZIUA UNITATII IN UCRAINA, a mentionat toate minoritatile (inclusiv, pe rusi!!!), MAI PUTIN PE ROMANI?!?

Un exemplu mai clar ca Ucraina nu da doi bani pe Romania si romani, nici ca se poate!

De astazi, ma astept la mai multa decenta in declaratiile de sustinere a Ucrainei in conflictul ruso-ucrainian din partea AUTORITATILOR DE LA BUCURESTI !!!

PS: Ma uitam la Mircea Geoana cum arunca cu declaratii care mai de care mai belicoase la adresa Rusiei, si, bineinteles, de sustinere la adresa Ucrainei, insa daca imi aduc bine aminte domnul Geoana este acelasi personaj care dadea cu capul in lustra de bucurie ca a castigat niste alegeri pe care....NU LE CASTIGASE! :))))))))

Pentru el facem o exceptie! Nu de alta, dar  imi aduc aminte de caracterizarea pe care i-a facut-o Iliescu, cu ceva ani in urma! Pana sa dea cu capu' in lustra! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu