...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 8 februarie 2022

MIHAI HODORKOVSKI, MARTIR SAU UN HOT ORDINAR?

Buna seara, dragii mei!

Intr-un ocean infinit de voci care il prezinta pe Vladimir Putin unul dintre cei mai mari dictatori din lumea moderna, iar pe maica Rusie o tara care cauta cu orice pret razboiul, eu, un imbecil notoriu, fac nota discordanta sau....dupa cum mi-a spus cineva candva....MA INCAPATANEZ SA MA PIS CONTRA VANTULUI!

MIHAIL HODORKOVSKI, MARELE MARTIR AL LUPTEI IMPOTRIVA TIRANULUI VLADIMIR PUTIN.


Acest caraghios pe care presa occidentala il prezinta de vreo 20 de ani ca mare martir al luptei impotriva tiranul Vladimir Putin,  in esenta este un individ care....ATENTIE MARE.....pe vremea presedintiei lui Boris Eltin facand parte din anturajul acestuia, REUSESTE LA DOAR 26 DE ANI (repet!!!!....douazecisisaseani!) SA DESCHIDA PRIMA BANCA PRIVATA DIN RUSIA SI PRINTR-O ACTIUNE TOTAL DUBIOASA SA PUNA MANA PE FIRMA YUKOS, AL DOILEA CEL MAI MARE PRODUCATOR DE PETROL DE LA ACEA VREME DIN RUSIA!

Asadar, ati retinut?!?

UN PUSTAN IN VARSTA DE 26 DE ANI (la acea vreme, inceputul anilor '90) reuseste sa deschida prima banca privata din Rusia si sa ajunga in doar cativa ani MILIARDAR IN DOLARI prin cumpararea celui de-al doilea producator de petrol la acea vreme din Rusia!!!!!

Pai, acum, cu voia dvs, as intreba orice profesor universitar de MATEMATICA FINANCIARA daca este posibil sa ajungi INTR-UN MOD CINSTIT miliardar in dolari in doar cativa ani, nu mai spun ca acest lucru sa se intample la o varsta la care abia ai reusit sa treci peste etapa "ejacularii precoce"....undeva pe la 25-26 de ani. :))))))

Stiu! Stiu! Stiu! Se poate aduce ca argument ACUMULAREA PRIMITIVA DE CAPITAL acceptata de toti economistii atunci cand se vorbeste despre trecerea de la o economie centralizata la o economie de piata!

Dar, cand, tu, UN GUNOI, stii ca ai pus mana pe cel de-al doilea producator de petrol din Rusia prin metode total dubioase ajungand miliardar in dolari, ULTERIOR, la cativa ani distanta, ai tupeul sa-l infrunti pe presedintele in exercitiu, Vladimir Putin, aratand cu degetul spre CORUPTIA din guvern? :)))))

Bai, astfel de personaje trebuiesc puse instant cu botul pe labe de catre SISTEM! Si, exact acest lucru a facut si SISTEMUL din care facea parte Vladimir Putin: I-A DEMONSTRAT FOARTE USOR CAT ESTE DE HOT SI PRIN CE METODE ONEROASE A PUS MANA PE FIRMA YUKOS!

Si, fireste, l-a bagat la puscarie!

Aaaaa, bineinteles ca presa occidentala, dar mai ales cea americana a inceput sa latre si sa-l prezinte pe GUNOI ca mare martir al luptei cu monstrul Vladimir Putin.

AR MAI FI CEVA FOARTE IMPORTANT: 

Acest Mihail Hodorkovski, cat timp a ocupat si postul de ministru al energiei din Rusia (tot pe vremea lui Boris Eltin, pe cand avea 25-26 de anisori)  A INCERCAT SA FACA UN PARTENERIAT INTRE FIRMA YUKOS (pe care abia pusese mana) SI FIRMA AMERICANA EXXONMOBIL! Incercare esuata! :)))))

Acesta este adevarul despre marele dizident Mihail Hodorkovski, desi acesta timp de 20 de ani a fost prezentat de catre presa occidentala, dar mai ales cea americana, DREPT UN MARTIR AL LUPTEI CONTRA LUI VLADIMIR PUTIN!

PS: Baiatul meu care are 12 ani si jumatate stie ca Vladimir Putin este un dictator iar Rusia o tara rea care vrea razboi! Asa a citit si a ascultat el pe youtube. FARA COMENTARII, NU? :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu