...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 10 iulie 2023

MAINE SI POIMAINE, LA VILNIUS, ECHIPA DE MASCARICI DE LE KIEV VA INTELEGE CA AMERICA SI OCCIDENTUL SUNT DISPUSE SA LE OFERE DOAR BANI SI ARME, NU SA-I PUNA SI LA MASA NATO!

Buna seara, dragii mei!

Maine, la Vilnius (capitala unei tarisoare, a carei populatie este mai mica decat cea a Bucurestiului), ECHIPA DE MASCARICI PENIBILI CARE CONDUCE UCRAINA, IN FRUNTE CU MASCARICIUL SEF (fost dansator pe tocuri si in dress) va intelege ca America si Occidentul nu au facut altceva decat sa profite la maximum de NAIVITATEA ANCESTRALA A POPORULUI UCRAINIAN, iar cand vine vorba sa aseze Ucraina la masa Nato, vor spune "pas"! :))))

Si, odata cu ei vor intelege acest lucru si sutele de milioane de EUROPENI NAIVI (evit a-i face prosti) care pe principiul pe care il vezi, spre exemplu, si la fotbalul juvenil (petarda de copil ca si talent la fotbal, dar parintele se minte singur pe margine ca are sanse sa ajunga fotbalist)....AU SUSTINUT CA UCRAINA AJUTATA DE SUA SI OCCIDENT ARE SANSE SA INVINGA RUSIA...

Maine si poimaine la Vilnius, pana si cei mai prosti dintre prosti AR TREBUI SA INTELEAGA ca de naivitatea incredibila a ucrainienilor care au urmat orbeste un ACTORAS doar pentru ca le-a placut scenariul serialului care l-a facut vedeta si, ulterior, presedinte (aplauze pentru CIA!!!), America si Occidentul nu au facut decat sa consume substantial din potentialul militar ar Rusiei, PLATIND PENTRU ATINGEREA ACESTUI OBIECTIV....DOAR BANI! 

America si Occidentul, la care as adauga si Polonia impreuna cu tarile baltice si-au atins interesul (slabirea substantiala a capabilitatilor militare ale Rusiei), FARA SA PLATEASCA CU VIETILE PROPRIILOR CETATENI SI FARA SA-SI DISTRUGA TARILE!

Gasind naivii care sa moara pe front, le-a fost foarte la indemana sa ofere doar armament vechiut si foarte vechi, si ceva bani! 

As rade cu gura pana la urechi de prostia si naivitatea poporului ucrainian, DAR NU O POT FACE PENTRU CA AU MURIT SUTE DE MII DE TINERI, PENTRU NIMIC! 

Apropo, cand mai auziti vreun cetatean romam VITEAZ ca sustine in fata unei halbe de bere "Da' ce voiai domne' sa faca daca Rusia le-a invadat tara? Normal ca au luptat cu arma in mana!" sa fiti convinsi de un lucru:

VITEAZUL FACE ACEASTA TEORIE (sa te lupti cu rusul) DOAR IN CAZUL ALTORA, NU SI AL LUI SI FAMILIEI SALE!!! (ar fi printre primii care ar fugi din tara)

Sincer, raportand activitatea CIA cu cea a FSB (cel putin in ultimii 10-12 ani), trebuie sa recunoac ca americanii merita sa fie aplaudati in picioare pentru CAT DE REPEDE AU REUSIT SA SE REPLIEZE DUPA ESECUL RAZBOIULUI DIN GEORGIA (pentru ca acolo, acum 15 ani, au incercat prima data sa faca ceea ce le-a reusit acum cu mascariciul de la Kiev), dar mai ales modul ancestral in care le-a reusit ACTIUNEA "MAIDAN" (din 2014, daca nu ma insel), iar, ulterior, serialul "In slujba poporului" cu care au reusit sa-i faca pe ucrainieni sa viseze cai verzi pe pereti si sa-l voteze in masa pe FOSTUL ACTORAS....iar toate aceste lucruri sa se intample sub nasul unei "panze" uriase de agenti FSB infiltrati de zeci de ani in Ucraina, reprezinta o rusine de neiertat pentru cei din urma! :))))

Dar, in ciuda acestui imens succes al CIA, Ucraina nu va intra absolut niciodata in NATO! Da, vor exista promisiuni, vor exista amagiri, dar de intrat in Nato, nu se va intampla!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu