...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 25 iulie 2023

CINE-I EXPLICA LUI GIGI BECALI SI LUI FLORIN TALPAN FAPTUL CA TRAIM INTR-UN STAT DE DREPT?

Buna ziua, dragii mei!

Nu stiu cum a fost pentru voi, insa ultimele doua saptamani de "foc" pe care le-am trait in Bucuresti, pentru mine au reprezentat o mare incercare, mai ales dupa ora 13-14...

Acum, multumesc lui Dumnezeu, sunt la 225 de km departare de cele 42 de grade anuntate astazi in Bucuresti, undeva unde marea si briza fac sa nu se simta caldura!


In alta ordine de idei, stiti prea bine ca nu-l halesc deloc pe GIGI BECALI, considerandu-l un PREISTORIC care inoata in mitocanie si grobianism, pe langa FARISEISMUL de care da dovada in ceea ce priveste CREDINTA IN DUMNEZEU, in conditiile in care, acest "credincios" este obsedat de SEFIE SI TRUFIE! :)))

Dar, cu toate acestea, in momentul in care il aud pe colonelul armatei romane, Florin Talpan, cum sustine ca echipa de fotbal FCSB nu este continuatoarea echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI, si, implicit, nu are dreptul de a juca pe Stadionul Ghencea, sunt obligat ca, in numele decentei, sa-i dau dreptate PREISTORICULUI, care desi "latra" in fiecare zi ca FCSB inseamna "Faci Ce Spune Becali", totusi, are in proprietate continuatoarea Stelei Bucuresti!


NOTA: Atentie mare! NU SUNT STELIST! Eu, desi, bucurestean get-beget, candva, am tinut cu Universitatea Craiova, pentru ca, acum, nu mai tin cu nimeni!

Bun! Acum, unii poate vor fi tentati sa spuna ca Florin Talpan cand sustine ca FCSB nu este continuatoarea Stelei Bucuresti are in vedere DOUA HOTARARI JUDECATORESTI DEFINITIVE care ii sustin pe deplin afirmatiile, ceea ce este fff adevarat!

CU TOATE ACESTEA, ORICE INDIVID/A CARE A AVUT O TANGENTA CU SALILE  TRIBUNALELOR, STIE PREA BINE CA, IN FATA JUDECATORILOR, NU CONTEAZA DACA AI SAU NU DREPTATE, CI DOAR....ATENTIE MARE!!!....CEEA CE POTI SA DEMONSTREZI!

Mai pe romaneste, in cazul FCSB-Steaua Bucuresti, exista doua variante:

1. PREISTORICUL (care acum 20 de ani era si mai preistoric!) a fost pacalit cand a preluat clubul Steaua Bucuresti (ma refer la actele care s-au incheiat atunci, mai ales in ceea ce priveste palmaresul);

2. PREISTORICUL a avut avocati care nu au reusit sa demonstreze in fata judecatorilor ca acesta a preluat acum peste 20 de ani echipa de fotbal Steaua Bucuresti, cu tot cu palmares;

Acum, chiar nu conteaza care varianta este cea corecta, importante sunt doar cele doua HOTARARI DEFINITIVE ALE INSTANTEI care spun ca FCSB nu este continuatoarea Stelei Bucuresti!

Insa, INTR-UN STAT DE DREPT, este absolut inadmisibil ca un penibil personaj, chiar si colonel in armata romana, SA SE DECLARE STAPAN pe un stadion construit din bani publici, si care face parte din PATRIMONIUL PUBLIC AL STATULUI, nascocind niste conditii absolut aberante pentru o eventuala inchirierea a stadionului de catre echipa de fotbal a PREISTORICULUI....

Cum, la fel de aberant este ca INTR-UN STAT DE DREPT, un PREISTORIC precum Gigi Becali sa "latre" toata ziua ca "Daca primul ministru A DAT ORDIN (ii place mult aceasta sintagma) imediat, cei din minister trebuie sa se execute"....fara ca cineva sa-i arate cat este de PRIMITIV SI PROST, in conditiile in care nu mai traim in jungla care domnea acum 20 de ani, pe vremea lui Nastase, spre exemplu! :))))

In lumea PREISTORICULUI nu conteaza daca "ordinul" are baza legala, ci doar daca este dat de catre CAPETENIE :))))....cat primitivism si cata prostie! :))))

Un lucru-i clar! Situatia de care fac vorbire este de competenta CORPULUI DE CONTROL AL MAPN (in urma unei plangeri) sau, dupa caz, in competenta CORPULUI DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU...

Nu poate decide nici domnul Ciolacu si nici domnul Talpan unde este dreptatea! Dar, acest lucru este mai greu sa inteleaga un PREISTORIC precum Gigi Becali.

Concluzionand, cu minima mea experienta de viata apreciez ca, bineinteles, in cazul in care subordonatii PREISTORICULUI vor sti unde si ce demersuri trebuie sa faca, va fi mult mai usor pentru Florin Talpan sa ramana fara functia de JURIST SEF AL CLUBULUI ARMATEI si sa fie trimis in judecata pentru ABUZ IN SERVICIU, decat sa ajunga general, astfel cum isi doreste cu ardoare!

PS: As avea o intrebare pentru domnul Talpan:

CAND ERA INVITAT LA LOJA VIP PENTRU MECIURILE DISPUTATE DE ECHIPA LUI GIGI BECALI, AVEA ACEEASI CREDINTA CA SI ACUM, IN CEEA CE PRIVESTE ECHIPA STEAUA? :))))

PS2: Din pacate, in ministerele statului exista inca destui indivizi si individe care se cred Dumnezei, taind si spanzurand dupa bunul plac, pana au ghinionul sa dea peste cineva care stie cum si unde sa ACTIONEZE (bineinteles, legal!) pentru stoparea si eliminarea acestor abuzuri!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu