...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 19 iulie 2023

DEPUTATA OANA TOIU, SAU UN EXEMPLU DE IPOCRIZIE CRUNTA DIN POLITICA ROMANEASCA!

Buna seara, dragii mei!

Ce-i drept, auzisem zilele trecute ca, de nicaieri, a izbucnit o penibila polemica despre faptul ca primarul sectorului 5, Piedone, s-a adresat cu apelativul "papusa" unei adolescente gravide in varsta de 16 ani, cu ocazia unei vizite la un centru de copii.

Si, chiar mi-am spus CE CARAGHIOS O FI PORNIT ACEST SCANDAL, avand in vedere ca o banala si nevinovata intrebare "ce faci, PAPUSA?", doar pentru un CARAGHIOS poate reprezenta ceva care sa faca obiectul unei asemenea penibile polemici!

Astazi, rasfoind presa, am aflat ca o deputata USR de care nu am auzit in viata mea, OANA TOIU, a facut plangere impotriva lui Piedone la PROTECTIA COPILULUI, pentru faptul ca i s-a adresat acelei adolescente de 16 ani cu apelativul "papusa" !!!!!!


DOAMNE DUMNEZEULE!

Cine ma cunoaste stie ca NU FAC POLITICA, insa abia acum incep sa inteleg de ce atat de multi romani sustin ca formatiunea politica USR reprezinta cancerul politicii romanesti, fiind plina de IPOCRITI care cauta doar scandal. :))))

Bai, nu trebuie sa faci politica si nici sa ai prea multa minte ca sa realizezi faptul ca, DUPA "EXECUTIA" LUI FIREA (stiti prea bine ca nu o halesc pe Firea, insa executia a fost mai mult decat evidenta), a inceput atacul la Piedone, un alt personaj care, daca ar candida, AR AVEA SANSE REALE SA CASTIGE PRIMARIA CAPITALEI...

Doamne Dumnezeule....!!!! Cum sa-l reclami pe Piedone la PROTECTIA COPILULUI pentru faptul ca a folosit un nevinovat apelativ cu o adolescenta de 16 ani (intamplator, GRAVIDA!!!), in conditiile in care, ca il halesti sau nu, este imposibil sa nu vezi cate lucruri minunate face Piedone pentru sectorul 5, si cat de mult este iubit de oamenii din acel sector!

Vedeti, voi, dragii mei, in lumea asta in care domina CURCUBEUL, ajungi sa fi reclamat la diverse organe pentru niste lucruri atat de nevinovate, incat ramai fara replica! :))))

O individa precum aceasta doamna deputat, OANA TOIU, te face sa-ti fie teama sa mai faci un compliment sau sa mai glumesti cu vreo colega folosind un apelativ nevinovat (printeso, frumoaso, mato samd). :)))))

Doamne Dumnezeule!

BAI, EU NU FAC POLITICA, INSA DE ASTAZI ACHIESEZ TOTAL CELOR CARE SUSTIN CA FORMATIUNEA POLITICA USR ESTE EXTREM DE PERICULOASA PENTRU SOCIETATEA ROMANEASCA, fiind plina de ipocriti care isca niste scandaluri de toata jena, doar pentru a discredita diversi oameni politici care, culmea, chiar fac ceva pentru societatea romaneasca!

PS: Piedone o vede pe pustoaica ca este gravida, fapt ce il face sa explodeze si sa o demita (pe loc!) pe sefa respectivului centru (desi, in mod real, nu are aceasta putere)....mai mult, le face morala tuturor celor care asistau la acea faza, spunandu-le ca este absolut inadmisibil ca intr-un centru de copii sa traiasca o ADOLESCENTA DE 16 ANI GRAVIDA, ca este un exemplu extrem de prost pentru ceilalti copii (ceea ce este perfect adevarat si de bun simt!), SI TOT EL ESTE RECLAMAT LA....PROTECTIA COPILULUI!

Doamne Dumnezeule!!!!!!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu