...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 14 octombrie 2022

DIFERENTA DINTRE PROFITORII DE IMAGINE SI ADEVARATII EROI AI UCRAINEI...

Buna seara, dragii mei!

Zilele trecute, o stire aparuta in mass-media mondiala A ADUS PERPLEXITATEA IN RANDURILE FATALAILOR: aflate in patrulare in Siria, trupele americane si rusesti au oprit, s-au salutat, au vorbit si ai facut poze impreuna.

PENTRU FATALAI O ASEMENEA STIRE, MAI ALES IN CONTEXTUL ACTUAL, A PARUT INCREDIBILA!

De unde sa stie istericii fatalai obisnuiti cu actele de vitejie doar in jocurile video sau in spatele tastaturii ajutati de un cont anonim, FAPTUL CA IN LUMEA  REALA A RAZBOIULUI, ADEVARATII LUPTATORI, CHIAR DACA FAC PARTE DIN TABERE OSTILE, SE RESPECTA RECIPROC!

Exact acest lucru s-a intamplat si in Siria! Razboinicii adevarati stiu sa fie barbati, chiar daca se afla in conflict! 

De ani de zile, dar mai ales de la inceputul razboiului din Ucraina am fost perceput ca un putinist si rusofil, doar pentru faptul ca am declarat sincer ca nu pot empatiza cu un MASCARICI transformat de SUA in erou mondial! Ok....astazi, daca mai este nevoie, voi aduce inca o dovada ca apreciez si stiu sa respect un razboinic ucrainian, mai ales cand este FEMEIE!

Cu totii am vazut in vara EXPLOZIA DE PENIBIL a sotiei mascariciului de la Kiev, care nu a putut rata sansa de a poza in celebra revista Vogue, asta in timp ce ADEVARATELE EROINE ALE UCRAINEI (pentru ca are si Ucraina eroinele sale), FEMEI CARE SI-AU PARASIT COPIII SI AU PLECAT LA RAZBOI, ISI PIERDEAU VIATA PE CAMPUL DE LUPTA!



Doamne Dumnezeule!!!!....cum as putea, vreodata, sa empatizez cu mascaricii astia????

DAR, AM TOT RESPECTUL PENTRU ADEVARATELE RAZBOINICE ALE UCRAINEI, FEMEI CARE AU PLATIT CU VIATA DRAGOSTEA FATA DE TARA LOR, LASANDU-SI COPIII FARA MAMA:

Iulia Zubcenko



Iulia Chaika


Am dat doar doua exemple, insa din informatiile oficiale aparute in presa, pe fronturile din Ucraina lupta ZECI DE MII DE FEMEI!

Si, atunci? Ce cauta nevasta mascariciului de la Kiev pe coperta revistei Vogue, afisandu-si spaima pentru soarta sotului ei (nu exista ceva mai penibil), in conditiile in care, sotul ei, mascariciul dansator in ciorapi de dama si pe tocuri, este supus unui pericol la fel de mare cum este supus orice pusti care se joaca pe calculator de-a razboiul!

Intreb! Nu dau cu parul!

Daca sunt ZECI DE MII DE FEMEI care lupta cot la cot cu soldatii ucrainieni, de ce sotia mascariciului de la Kiev nu s-a alaturat in lupta acelor brave femei???

Mai departe!

Una dintre cele mai scabroase individe care ISI POSTEAZA PE INTERNET PATRIOTISMUL FALS FATA DE UCRAINA, este Elina Svitolina!

La fel ca si sotia mascariciului de la Kiev care o face din buncar, si ea isi iubeste enorm tara.....INSA DIN OCCIDENT! :))))

In acest context, recent, a postat pe instagram un mesaj catre trupele rusesti, avertizandu-i ca indiferent cate rachete si trupe vor trimite nu vor reusi sa distruga Ucraina, pentru ca....atentie mare!!!!....VOM lupta pana la capat!!!! 

Nu am inteles faza cu...."VOM" ????????

Care "VOM LUPTA...."???????

Stiu! FATALAII din spatele tastaturilor vor sari sa spuna ca Elina Svitolina este SPORTIVA, dar acesti penibili purtatori ilegali ai genului masculin uita un lucru:

Iulia Chaika (pentru a da doar un exemplu) tot sportiva a fost, insa si-a demonstrat dragostea fata de Ucraina prin jertfa suprema, luptand pe fronturile din Ucraina......si nu ca penibila de Elina Svitolina care printre doua lacrimi (ca sa dea bine la public) A DUS SI EA LUPTE GRELE....IN ASTERNUTURI (cu Gael Monfils), anuntand recent ca este gravida! :))))


CE MISTO ESTE SA FI PATRIOATA DE LA MII DE KM DEPARTARE DE FRONTURILE DIN UCRAINA! :))))

Auzi, nesimtita....."VOM LUPTA!".

Bai, stiti ce este trist???

RAZBOIUL SE VA TERMINA! Insa laurii vitejiei ii vor culege persoane precum mascariciul de la Kiev cu a sa sotie sau una ca Elina Svitolina care se alerga prin asternuturi cu iubitul, IN TIMP CE ADEVARATII EROI CARE SI-AU LASAT COPIII ORFANI, USOR, USOR, VOR FI UITATI!

Nu, bai, fatalailor, nu sunt rusofil si nici putinist, sunt doar de vreo 100 de ori mai versat ca voi, posed o stabilitate emotionala apreciabila si greu pot fi manipulat, mai ales de declaratiile isterice a unui mascarici ca cel de la Kiev!

Intr-un final, fatalailor penibili, sa-mi spuneti ce a castigat Ucraina aruncata intr-un razboi sangeros de catre mascariciul de la Kiev, in loc sa fi acceptat sa declare ca nu intra in NATO concomitent cu solicitarea incheierii unui acord semnat de Rusia si marile puteri ale lumii, care sa-i fi garantat suveranitatea...

Stiu! Mai era un fatalau idiot pe blog zilele trecute, care intr-o demonstratie de isterie penibila imi sugera sa-l scutesc de vrajelile cu aderarea la NATO, fara sa realizeze urmatoarele:

- razboiul se va incheia printr-un acord care va prevede exact ceea ce a sugerat Elon Musk (prietenii stiu de ce....);

- Ucraina nu va intra niciodata in NATO;

- aderarea la UE (daca se va face) va dura cel putin 20 de ani de acum inainte;

- nu peste multa vreme cand zgomotul armelor va fi uitat, miliadarii rusi vor face din nou afaceri cu cei occidentali si americani;

CE A CASTIGAT UCRAINA, FATALAILOR????

Nimic, idiotilor! Absolut nimic! Sper ca nu imi spuneti ca a castigat GLORIE SI RESPECT! 

In rest, toata lumea a castigat cate ceva:

- America, de departe, cel mai mult; (nu mai detaliez)

- Uniunea Europeana, chiar daca lovita in aripa din punct de vedere economic, totusi a reusit sa destructureze toata panza de paianjen pe care o construise Rusia la toate nivelurile de decizie din cadrul Uniunii;

- Rusia a reusit sa puna ordine in tara si sa reduca la tacere orice opozitie a regimului conducator, pe langa faptul ca s-a scuturat de obiceiurile occidentale, odata cu plecarea marilor branduri; (pe timp de pace i-ar fi fost imposibil)

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu