...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 7 octombrie 2022

PURTATORI DE INTELIGENTA AMORFA, CU FIECARE ZI DE RAZBOI IN UCRAINA, EUROPA DEVINE DIN CE IN CE MAI MULT SLUGA AMERICII!

Buna seara, dragii mei!

Cu totii stiti ca nu am fost, nu sunt si nici nu voi fi vreodata un sustinator al Americii, DESI ACCEPT CA DATORITA ACESTEIA ROMANIA ESTE IN PREZENT O TARA DEMOCRATICA SI DIN CE IN CE MAI CIVILIZATA!

Da! Nu ma omor dupa americani, dar trebuie sa-mi scot palaria in fata sireteniei cu care au actionat pentru a provoca razboiul din Ucraina, razboi care a dus la cea mai mare bucurie pentru acestia: DISTRUGEREA TOTALA A NORD STREAM 1 SI 2, gazoducte care le stateau pe creier si care tineau gazele americane lichefiate departe de Europa! :))))

Bai, bravo lor! Sincer! Magiatral lucrat!

Bine, nici nu le-a fost greu cu sutele de milioane de cetateni ai Uniunii Europene, suficient de IMBECILI incat sa buna botu' fara nicio urma de rezerva la "bombardamentul" media ANTI-PUTIN SI ANTI-RUSIA....sau sa creada istericalele fostului actoras de la Kiev care le spunea ca daca Ucraina nu ii opreste pe rusi, acestia vor intra cu tancurile in sufrageriile occidentale! :))))

Dumnezeule! Ce au putut sa faca 15 ani de Facebook cu mintile cetatenilor europeni! :))))

Pai, mai, ametitilor, cei care strigati in mod isteric "Slava Ucraina" si dardaiati cand il auzeati seara de seara pe penibilul de la Kiev cum va baga frica in oase.....CUM AR FI PUTUT VREODATA RUSIA SA PUNA IN PERICOL EUROPA????

Mai, nefericitilor purtatori de inteligenta amorfa, Rusia, dupa cum lesne demonstreaza in fiecare zi, nu poate sa faca fata nici micutului razboi din Ucraina, dar sa atace Nato!!!

Cand din martie am tot spus pe acest blog ca America a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a provoca razboiul din Ucraina, am fost facut putinist si rusofil, fara ca acei idioti sa realizeze ca existau o gramada de solutii care sa garanteze ca Ucraina nu va intra in Nato, dar, totodata, sa-i garanteze si suveranitatea teritoriala! Dar, nu s-a dorit!

DE CE ERA ASA IMPORTANT (deodata) CA UCRAINA SA INTRE IN NATO?

Bai, ametitilor! Treziti-va! Tare imi este teama ca ceea ce a fost valabil intotdeauna, este valabil si in cazul acestui razboi! Mai pe romaneste, inca de la inceput am banuit o intelegere tacita intre Rusia si SUA, bineinteles, in detrimentul Uniunii Europene.

Uniune Europeana care este condusa de niste caraghiosi extrem de interesati de comunitatea si drepturile LGBT, de parintele 1 si parintele 2, de disparitia familiei si a genului samd! Da, da, da! Macar, acum, imbecililor, acceptati ca aceasta nu este o retotica putinista si nici rusofila, ci pura realitate in care ne scaldam de cel putin 10-15 ani!

Corect! Si pentru mine este absolut stupefiant numarul barbatilor carora le place sa se iubeasca in "bostan", dar nu am nimic contra lor, mai ales ca, cu cat vor fi mai multi, cu atat femeile ne vor ramane noua! :)))) 

Revenind la circul din Ucraina, sunt sigur ca purtatorii de inteligenta amorfa nu au observat un lucru extrem de interesant care s-a intamplat zilele trecute! Mai precis, in ziarul New York Times, asa, deodata, a aparut un articol foarte serios si argumentat prin care voci din cadrul serviciilor secrete americane (!!!) declara ca o parte din conducerea Ucrainei a autorizat asasinarea Dariei Dughina!

Pe bune? 

De departe, aceasta este cea mai socanta stire de la inceputul razboiului, pe langa faptul ca detine cea mai mare FRACTURA DE LOGICA!

De ce sa declare America asa ceva (extrem de grav) impotriva Ucrainei, tara pe care o sustine? :)))))

CUM SA DECLARI ASA CEVA????

Mai mult! EXACT in aceeasi zi, Vladimir Putin face si el o declaratie la fel de socanta, sustinand ca Rusia are un respect si o pretuire profunda fata de istoria si cultura Ucrainei, IN CONDITIILE IN CARE ACUM CATEVA LUNI DECLARA CA UCRAINA NU EXISTA CA STAT! :))) In plus, boss-ul de la Kremlin a dat asigurari ca in scurta vreme lucrurile se vor calma si stabiliza! 

Pe bune???? :)))))

DOAR UN IMBECIL NOTORIU (apropos, unde-s toti ratatii care au spus luni de zile numai tampenii pe la televizor, de la lovituri de stat pe care le visau in Rusia, prabusirea economica si intrarea in incapacitate de plata a acesteia,  pana la cancerul lui Putin) NU POATE OBSERVA (macar acum!) CA DUPA ACEST RAZBOI EXISTA UN SINGUR PIERZATOR:

UNIUNEA EUROPEANA!!!!!

Rusia va ramane cu Crimea si cu o parte din teritoriile anexate recent (inclusiv, centrala de la Zaporojie), America si-a vazut visul cu ochii cand gazoductele Nord Stream 1 si 2  au fost facute praf (cel mai mare cosmar al lor, din perspectiva gazului lichefiat care trebuia adus in Europa), si, bineinteles, isi va recupera toti banii bagati in Ucraina, exact de la ametitii aia care au murit pr capete fara sa realizeze ca presedintele lor a tratat situatia cu maximum de cinism sau prostie (istoria va decide), IN TIMP CE UNIUNEA EUROPEANA ESTE FACUTA TANDARI! (miscari anti UE, economii puse la pamant, frig in casa, inflatie samd)

Stiti care este diferenta intre America si Uniunea Europeana? :)))

Daca in spatele senilului octogenar (care se impiedica si cadea de 3 ori pe scara avionului, incercand sa faca pe tinerelul) exista personaje al naibi de versate, in spatele caraghiosilor care conduc Uniunea Europeana foarte interesati de "CURCUBEU" .....nu sta nimeni! 

Sau, poate, in cel mai fericit caz, stau conducatori ca primul ministru al Finlandei, acea doamna care dansa beata la o petrecere desfasurata in casa ei, unde ceilalti invitati (la fel de beti) VORBEAU DE DROGURI! :))))

BRAVO AMERICA! BRAVO RUSIA! Ati stiut sa va vedeti perfect interesul in fata Uniunii Europene, bineinteles, cu largul concurs al fostului actoras de la Kiev, suficient de cinic sau de prost (istoria va decide) pentru a va face jocul impecabil!

Voi, dragi conducatori ai Uniunii Europene, nu va ramane in continuare decat sa militati (de data asta pe intuneric si frig) pentru "curcubeu"!

CONCLUZIE:

Inca o data s-a adeverit ca niciodata in istorie DOI COLOSI nu si-ai scos ochii pentru niste fraieri! :))))) Ci, cel mult, le-au dat "calde" si au scos castele din foc cu mana lor! Iar la final, au terminat "remiza"! :)))

PS: Sincer! Spre exemplu, ma gandesc ce este in mintea si sufletul ametitului de cancelar german (asta daca nu cumva este "acoperit" al unui serviciu secret american), CAND PRIVESTE CELE DOUA GAZODUCTE DISTRUSE, ECONOMIA CARE INCEPE SA SE PRABUSEASCA, CETATENII CARE VOR DARDAI DE FRIG IN CASE, SAMD? 

Si, ghici cine, ii va sari in ajutor? 

AMERICA, CU AL EI GAZ LICHEFIAT! Dar, la un pret superior gazului rusesc, pentru ca....deh, gazul lichefiat reclama o tehnologie mai scumpa! 

Doamne Dumnezeule! Asa se intampla cand "curcubeul" prosteste! :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu