...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 10 octombrie 2022

PODUL DE LA KERCI NU ERA CUMVA TOT OBIECTIV CIVIL? URMARE EXPLOZIEI, NU CUMVA AU MURIT CIVILI RUSI NEVINOVATI?

Buna seara, dragii mei!

Bai, poate eu sunt cel mai tampit personaj din lume, dar jur ca nu pot intelege atitudinea NATO, UE si ONU!

Sambata, toata Ucraina a sarbatorit intr-un mod MAI MULT DECAT PROVOCATOR distrugerea podului Kerci care leaga Rusia de Crimea!

Mai mult! Inconstientii de ucrainieni, PARCA DORIND SA PROVOACE SI MAI MULT RUSIA, au anuntat ca vor emite un timbru postal care sa prezinte podul distrus! Nu mai spun de penibilii subalterni ai fostului actoras de la Kiev care se intreceau in ironii pe internet.

ATENTIE MARE!!!!

PODUL DE LA KERCI ERA UN OBIECTIV CIVIL, IAR URMARE ATACULUI CU UN CAMION CAPCANA S-AU INREGISTRAT 3 MORTI!

Astfel cum era de asteptat, dupa ce si-au lins ranile, in aceasta dimineata rusii au bombardat aproape toate orasele importante ale Ucrainei, inclusiv Kievul.

Imediat, Nato, UE, ONU au inceput sa condamne atacul Rusiei asupra unor obiective civile, FAPT CARE AR FI FOST FOARTE CORECT daca in aceiasi masura ar fi condamnat si atacul ucrainian asupra obiectivului civil care era reprezentat de podul Kerci, dar mai ales bucuria provocatoare a intregii conduceri a Ucrainei. (ceea ce nu s-a intamplat!)

Repet! Poate eu sunt cel mai mare idiot din lume, insa opinez ca DACA S-AR DORI PACEA CU ADEVARAT, primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l faca oficialii Nato, UE si ONU ar fi fost ca macar sa tempereze (daca nu sa suprime) provocatoarea bucurie afisata pe retelele de socializare a gastii fostului actoras de la Kiev.

Stiti de ce nu voi empatiza absolut niciodata cu acest personaj absolut penibil (baiatul in tricou), care in doar 2 ani jumatate de cand a devenit presedintele Ucrainei a reusit sa-si distruga tara si....din ceea ce se vede, urmeaza toata Europa?

Haideti, ca va explic!

AMERICANII SUNT EXTREM DE PUTERNICI LA MANIPULARE! IAR CEEA CE AU REUSIT IN UCRAINA, ESTE DE DEPARTE CEA MAI TARE LOVITURA PE CARE O PUTEAU DA!

Dupa cum putini cunosc, acest personaj ultra penibil (baiatul in tricou) a venit la conducerea Ucrainei in anul 2019, DAR INTERESANT ESTE CUM!

Pai, hai sa vedem! :)))

Ucraina a fost si este cea mai corupta tara din Europa, astfel ca americanilor le-a venit ideea sa faca un film in care un om obisnuit candideaza la presedintia tarii contra unui mare smecher corupt pana in maduva oaselor. Bineinteles, personajul omului simplu a fost interpretat de BAIATUL IN TRICOU (pur si simplu, nu-i pot pronunta numele) care castiga alegerile si se apuca sa se lupte pe viata si pe moarte cu sistemul corupt!

FILMUL A FOST PROMOVAT FOARTE AGRESIV IN UCRAINA, FIIND UN IMENS SUCCES!

La putina vreme, ghici ce s-a intamplat??? :))))

Actorul care a interpretat personajul omului simplu din film S-A INSCRIS IN LUPTA PENTRU PRESEDINTIA UCRAINE, de data aceasta....alegeri adevarate!

LOVITURA MAGISTRALA!

Bineinteles ca a castigat fara probleme alegerile, pentru ca in mentalul bietilor ucrainieni s-a produs conexiunea intre persoanjul din film si....personajul care candida in realitate!

Si, uite asa, BAIATUL IN TRICOU a castigat alegerile detasat, devenind dintr-un actoras presedintele Ucrainei, iar, ulterior, a facut DOAR jocul americanilor, anume sa provoace razboiul care va distruge economiile tarilor Europene, bineinteles, in favoarea americanilor!

Astept cu rabdare ziua in care OAMENII VOR IESI TOTAL DIN ZONA EMOTIONALA SI SE VOR DESTEPTA realizand ca acest personaj penibil nu este nici pe departe vreun erou (Doamne Dumnezeule) ci doar un individ extrem de cinic care isi nimiceste poporul si isi distruge tara, DESI AVEA NENUMARATE SOLUTII SA EVITE RAZBOIUL!

Ma risc la o predictie!

Nu peste multa vreme, fostul actoras de la Kiev va ramame in istoria Ucrainei ca cel mai mare vanzator si tradator de tara!

PS: Daca dorea sa nu inceapa razboiul in Ucraina, fostul actoras nu trebuia decat sa anunte ca tara sa renunta la aderarea la Nato, cu conditia ca SUA, Rusia, Marea Britanie, Franta, Germania, Turcia samd sa-i garanteze printr-un acord scris SUVERANITATEA TERITORIALA A TARII! (ceea ce reprezenta o solicitare perfect legitima)

Dar, baiatul in tricou nici nu a vrut sa auda de aceasta varianta, PENTRU CA FUSESE AJUTAT INTR-UN MOD MAGISTRAL SA AJUNGA LA CONDUCEREA UCRAINEI (a se vedea faza cu filmul) TOCMAI CA SA PROVOACE RAZBOIUL CARE SA DISTRUGA ECONOMIILE EUROPENE!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

8 comentarii:

  1. Da, ești cel mai mare idiot dacă compari distrugerea unui pod care are rol militar în care au murit 3 civili cu bombardamentul orașelor civile. Câte orașe din Ucraina sunt în ruine din cauza războiului? Și rusii se caca pe ei ca le-au atacat un pod. Da, nu e același lucru între a bombarda centrul unui oraș (sau în cazul de fata mai multe) cu rolul explicit de a pedepsi populația civila și distrugerea unui obiectiv cu valoare strategica. Lasă vrăjeală cu NATO și SUA, oricât se caca pe ei, rusii au atacat militar un stat suveran și independent fără ca acesta sa tragă măcar un glonț în direcția lor. Pe logica asta România ar trebui sa atace Rusia fiindcă finanțează toți dubioși de pe la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul/a mea, in dreptul international nu exista diferentele pe care, atat de agresiv, le-ai prezentat. Distrugerea unui obiectiv civil este aceeasi oriune in lume! La fel cum si moartea unui civil datorita unui atac sau act de sabotaj este la fel de condamnabila, oriunde s-ar petrece in lume. Dupa modul in care te exprimi, cel mai probabil, esti un primitiv/a, desigur, din punct de vedere a ceea ce ar trebui sa insemne o polemica civilizata. Dar, nu-i asa ca este MINUNAT sa poti sa scrii "anonim" pe blogul cuiva, jignindu-l? :)))) Vezi, asta inseamna democratie....:))))

      Ștergere
    2. Exista, dar refuzi sa vezi. E o diferență între un pod sau o cale ferata de exemplu (care sunt obiective civile dar în situație de război devin obiective militare pentru ca sunt folosite în efortul de razboi) și un centru civil cum ar fi un mall sau o primărie (care rămâne civil fiindcă nu are un rol în efortul de război). Aceste lucruri sunt reglementate de la WW2 încoace. Pana și în 1914 se făcea aceasta diferența (la un nivel mai light). Pune mana și citește.

      Referitor la moartea civililor, câți civili ucrainieni au murit din cauza bombardamentelor rusești asupra centrelor civile? Bina ca deplângi 3 rusi morți dar uiti de câteva mii fiindcă nu este convenabil. Nu mai pune nimeni botul la propaganda asta ieftina. Tu faci apologia unui regim care ataca specific centre civile și vrei polemica civilizata? Hai sictir.

      Ștergere
    3. Dragul/a meu/a.... inca o data observ ca ai deficiente majore de educatie pe care nu intentionez acum sa ti le corectez. In plus, intr-o explozie de isterie de prost gust, arati ca un mall nu poate fi folosit in caz de razboi ca obiectiv militar, desi daca nu ai fi atat de ignorant/a, cu siguranta ai sti ca ucrainienii au folosit mall-urile drept adapost pentru armament si blindate (exista dovezi irefutabile in acest sens), asa cum si rusii si-au depozitat armament in centrala nucleara. Repet! Ai prea multe deficiente pe palierul inteligentei emotionale incat sa continui acest supliciu, desi cine ma cunoaste stie ca iubesc DIALOGUL! Eu, de a lungul umilelor articole publicate pe blog nu am facut altceva decat a prezenta un punct de vedere! Atat si nimic mai mult! PS: Observi ca nu am folosit niciun epitet la adresa-ti, desi te asigur ca daca ma lasi in mijlocul Ferentariului ma pliez perfect pe limbajul specific, dar mai ales sper sa observi ca NICI NU ITI STERG MESAJELE SI NICI NU TE BLOCHEZ! :)))

      Ștergere
    4. Deci orașe întregi folosite ca depozit de armamente? Primarii, piețe, grădinițe, toate erau obiective militare? Sigur, cum sa nu, toată Ucraina e un depozit de armament, de la centrul Kievului la buda din fundul grădinii de la tara, clar.

      Șterge mesajele, nu îmi pasa, ca oricum îți place să te ascunzi în spatele limbajului și ca te "pliezi pe limbajul din Ferentari" (ce o mai fi însemnand și asta). Ai multe cuvinte dar 0 idei și chiar mai puține argumente. Nu am de ce sa fiu respectuos cu tine.

      Ștergere
    5. :))))) Acum, stiu ca esti de gen masculin, pentru ca BARBAT inseamna cu totul si cu totul altceva! Sincer, initial, dupa modul isteric in care te exprimi si luand in considerare jenantele sintagme de genul "hai sictir", PUTEAM SA JUR CA ESTI O FEMEIE aflata in "acea" neplacuta perioada a lunii! Spui ca nu ai de ce sa fii respectuos cu mine? Ha ha ha....stiu! Este foarte simplu sa fii lipsit de respect pe internet, ASCUNS dupa un cont anonim! :))) Infinit mai greu este in lumea reala! Dragul meu, desi faci pe viteazul pe internet, sunt sigur ca in caz de razboi (Doamne Fereste) te-ai bate cu femeiele si copiii la GRANITA TARII, PENTRU A FUGI DE RAZBOI! :))))

      Ștergere
    6. Ok, fii sănătos, ca argumente clar nu ai, de parca ar conta genul, fix asta era problema.

      Ștergere
    7. Iarta-mi, te rog, suficienta! Eu sunt batran, aflandu-ma la granita celor 50 de ani, astfel ca cel mai bine ar fi sa nu-ti mai pierzi timpul citind articolele mele lipsite de argumente. Nu de alta dar este pacat sa-ti irosesti mirobolanta-ti inteligenta intr-o zona atat de umila si suficienta, cum este blogul meu, pe care, culmea, abia mai scriu din cand in cand! Toate bune!

      Ștergere