...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 8 noiembrie 2022

CINE-L POATE SCOATE DIN "PRIZA" PE MASCARICIUL DE LA KIEV, ALTCINEVA DECAT AMERICA? :)))

Buna seara, dragii mei!

Cand scriu aceste randuri, la multe mii de km departare, in niste tinuturi care ni-mi sunt deloc agreabile, AU LOC ALEGERI!

Sincer, niciodata nu m-a interesat cine castiga "Congresul" in America, insa de data aceasta sper din tot sufletul sa-l castige REPUBLICANII, ocazie cu care sper sa fie scos din priza si mascariciul de la Kiev! 

MASCARICI care, pe langa faptul ca se scalda in maximum de penibil cand anunta, zilnic, triumfator, pierderile armatei rusesti (dar nu sufla un cuvant despre, PROBABIL, imensele pierderi ale armatei ucrainiene), am vazut ca devine din ce in ce mai isteric, cu fiecare zi care trece!

Fostul dansator in ciorapi de dama si pe tocuri, cu greu mai poate fi tinut in frau, inclusiv, de cei care l-ai creat.....SUA! :))))

Buna vreme am crezut ca mascariciul JOACA DOAR UN ROL, dar se pare ca a "patinat" atat de frumos la vrajeala americana incat nu mai are capacitatea de a realiza ca, in ciuda monstruoasei promovari media, nu ramane decat un neica nimeni in fata ADEVARATILOR  POLITICIENI AMERICANI, unsi cu toate alifiile, politicieni care nu peste multa vreme ii vor deconecta de la priza! :))))

Am spus inca de prin luna martie sau aprilie ca AMERICANII SI-AU JUCAT IMPECABIL "CARTEA".....anume sa provoace prin toate metodele posibile o implozie in societatea ruseasca care sa conduca la debarcarea lui Vladimir Putin (in prima faza), iar, ulterior, sa reuseasca sa penetreze pana la cele mai inalte niveluri sistemul rusesc!

Daca "cartea" iesea, bine! Daca "cartea" nu iesea (si, nu a iesit!)....iarasi, bine! :))))

Pe americani nu i-a costat decat cateva zeci de miliarde de dolari, dar ce mai conteaza la cat de mult cheltuie America cu razboiul in toata lumea!

Din umilu-mi punct de vedere, cand lucrurile se vor linisti (iar "greii" din America stiu ca se vor linisti), mascariciul de la Kiev va ramane in istoria Ucrainei ca cel mai distructiv (am evitat sa-l numesc criminal) presedinte din istorie!

Este suficient sa-l auzi cum "delireaza" atunci cand anunta pierderile inamicului (imens exagerate), DAR NICIODATA PIERDERILE PROPIEI TARI, pentru a realiza ca nu are picatura de scrupule in actiunea de a da sperate desarte tuturor celor care cred ca Ucraina poate castiga razboiul! Pentru mascariciul de la Kiev nu conteaza nici pierderile de vieti si nici pierderile materiale, bazandu-se pe promisiunea ce i-a fost facuta: ORICAT VA COSTA, ACHITAM NOI!

Doar ca...."NOI" a cam inceput sa se subtieze, mai ales ca in Rusia nu numai ca nu a izbucnit o revolta care sa-l debarce pe Putin, DAR "SISTEMUL" A FACUT SCUT IN JURUL LUI VLADIMIR PUTIN (iar cei care cunosc cu adevarat Rusia, stiu la ce ma refer).

Am mai spus-o si acum cateva luni! Chiar si prin absurdul absurdului, in cazul in care "SISTEMUL" ar ajunge la concluzia ca Vladimir Putin trebuie sa se retraga, VA PUNE IN FRUNTEA RUSIEI PE CINEVA CARE, IN SCURTA VREME, IL VA FACE REGRETAT PE ACTUALUL PRESEDINTE! :)))

Stiu! America viseaza si spera pe buna dreptate (speranta moare ultima) ca poate va mai avea ocazia vreodata sa reuseasca a mai lucra cu un presedinte slab si manevrabil precum Boris Eltin!  Dar, cine cunoaste cum functioneaza Rusia, stie prea bine ca asa ceva nu se va mai intampla vreodata!

Nu am dovezi, dar simt ca peste ocean deja se cauta cea mai buna explicatie diplomatica care sa conduca la SCOATEREA DIN PRIZA A MASCARICIULUI DE LA KIEV!

Nu de alta, dar mascariciul de la Kiev se pare ca nu are capacitatea sa inteleaga ca economiile europene s-au prabusit, ca inflatia continua sa creasca, ca aceste najunsuri au inceput sa "atinga" si America, ca populatia incepe sa fie din ce in ce mai nemultumita etc etc!

Mascariciul stie una si buna: VREAU ARME SI SANCTIONATI RUSIA! Pentru ca de murit pe front, mor ucrainienii saraci care nu au avut ocazia sa fuga din tara! Familia lui este pusa la adapost...

Apropos:

In acest razboi s-a batut recordul mondial la minciuni si manipulare!!!!!

Doar un exemplu!

Pe vremea cand armata rusa ataca si incerca sa ocupe teritorii, analistii militari (cei insarcinati cu spalarea creierelor cetatenilor consumatori de mass-media) sustineau ca este normal ca armata rusa sa piarda mult mai multi ostasi, AVAND IN VEDERE CA CEL CARE ATACA ESTE MULT MAI EXPUS CA CEL CARE SE APARA! (militar vorbind)

Ceea ce este perfect adevarat! (ma refer la infanterie, pentru a ocupa teritorii)

Atentie mare!!!!

In prezent, cand armata ucrainiana ataca (tot cu infanteria) teritoriile anexate de catre Rusia, cine credeti ca are infinit mai multe pierderi????

RUSIA, BINEINTELES! :))))))

Mascariciul de la Kiev explica zilnic omenirii cum armata rusa care, militar vorbind, SE AFLA IN DEFENSIVA, sufera pierderi imense, desi TEORIA MILITARA vehiculata acum cateva luni era ca cel care se apara sufera mai putine pierderi decat cel care ataca! :))))

Indiferent de cum bate vantul in dress-ul si pantofii cu toc ai dansatorului de la Kiev, DOAR ARMATA RUSIEI ESTE DECIMATA! :))))

Doamne Dumnezeule! Mai penibil de atat, nici ca se poate!

Ramane de vazut cat de aproape sau departe este ziua cand AMERICA il va scoate din priza pe mascariciul de la Kiev!

BINEINTELES, DOAR O PARERE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu