...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 31 martie 2021

HAI SA NU NE MAI FERIM DE CUVINTE!

Buna seara, dragii mei!


O DEMOCRATIE DESANTATA precum cea prezenta de vreo 15 ani in Romania, usor dar sigur, nu poate conduce altundeva decat la: DELIRUL PROSTIMII !

Haideti sa nu ne ferim de cuvinte! Cum exista persoane care iti provoaca orgasme intelectuale, intr-o masura, de cel putin 1000 de ori mai mare, exista persoane care iti provoaca VOMA atunci cand le vezi scaldandu-se in prostie!

Din nou, hai sa nu ne mai ferim de cuvinte!

Pana in seara alegerilor parlamentare, desi sunt un individ care citesc zilnic presa, HABAR NU AVEAM DESPRE FORMATIUNEA POLITICA "AUR" !

O numesc formatiune politica din respect fata de SISTEM si de faptul ca a intrat in Parlament! Altfel, este o spelunca, mult mai "mirositoare" decat era partidul lui Dan Diaconescu.

Buuuun! Cine sunt VOTANTII formatiunii politice "AUR"?

Dupa cum spuneam, hai sa nu ne mai ferim de cuvinte! OAMENII FARA STUDII SI FARA MULTA MINTE!

De ce ne miram ca odata ajunsi in Parlament, derbedeii adunati de prin galeriile de fotbal si facuti senatori si deputati se poarta exact ca la....PELUZA????

Pai, nu vrem noi cat mai multa democratie?

PAI, ASA-I IN DEMOCRATIE! Se aduna 100.000 de prosti (potentialul tarii este mult mai mare) si aduc in Parlament niste derbedei de ultima speta! Punc!

Deunazi am vazut la televizor un parlamentar AUR cum il injura de mama pe un parlamentar USR-ist si se pregatea precum un cocos sa-l loveasca cu capul in gura pe un altul! :)))))

Probabil, pana in vara, vom vedea si o bataie in toata regula pe holurile Parlamentului!

PROSTIMEA A ADUS IN PARLAMENTUL ROMANIEI GOLANIA DE ULTIMA SPETA DE LA PELUZA!

Si, cand spun de ultima speta, nu ma refer la faptul ca se injura (cunosc oameni fff puternici in aceasta tara care injura ingrozitor in mediul privat, DAR NICIODATA IN CEL PUBLIC), ci la faptul ca nu stiu sa respecte SISTEMUL SI, IMPLICIT PARLAMENTUL!

Ca un modest cunoscator al SISTEMULUI, nu am absolut niciun dubiu ca daca s-ar fi dorit cu adevarat, niciodata nu ar fi intrat in Parlament formatiunea golaneasca "AUR"!

Ok! Nu o cunosteam eu! Nu o cunosteai tu! Nu o cunosteau inca 3 milioane de romani, DAR CINE "TREBUIA" STIA DE EXISTENTA ACESTEIA SI DE FAPTUL CA AJUTATA DE FACEBOOK ARE SANSE SA INTRE IN PARLAMENT! :))))

Poate gresesc, poate sunt cel mai idiot roman (nu exclud!), insa opinez ca oferind PROSTIMII drepturi si libertati din ce in ce mai mari, nu facem altceva decat sa apropiem momentul unei DICTARURI!

Hai sa nu ne mai ferim de cuvinte!

Un om inteligent care beneficiaza de o oportunitate oferita de catre SISTEM, stie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa realizeze ca daca SISTEMUL se supara, ajungi sa te bati pe un "carton" cu care sa te invelesti, noaptea, pe strada, la minus doua grade!

PROSTUL insa, cu cat beneficiaza mai mult de clementa SISTEMULUI, incepe sa creada ca el a inventat apa calda, si nu il mai poti pune la punct decat....intr-un mod brutal, incat sa-i revina frica! :))))

CELE MAI BUNE EXEMPLE SUNT DERBEDEII CARE AU FOST PATRONII ECHIPELOR DE FOTBAL, care la un moment dat au crezut ca pot fi mai puternici decat....SISTEMUL!

In fine....inchei aici! Este un subiect amplu!

PS: Nu neg faptul ca si in celalalte formatiuni politice din Parlament exista cu siguranta derbedei si neispraviti, DAR, MACAR, ACEIA, STIU SA REPECTE PARLAMENTUL! (macar acolo, nu seara la crasma!)  

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu