...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 2 martie 2021

INCA O DATA, POLITIA ROMANA S-A FACUT DE RAS IN CAZUL OSTATICILOR UCISI DE LA ONESTI.

Buna seara (din nou), dragii mei!

In seara aceasta am chef de scris, asa ca o fac pentru a doua oara.

Asadar....

Inca o data, pentru a cata oara, POLITIA ROMANA SE FACE DE RAS asteptand ca un superior sa-si asume RISCUL de a actiona precum un profesionist, anume sa dea ordinul sa se execute FOC LETAL INTR-O SITUATIE LIMITA....

Aloooo! Vaicarelile si explicatiile penibile, exact cum a fost si in cazul Caracal, nu isi au rostul!

CAZUL OSTATICILOR UCISI DE LA ONESTI!

Un cetatean tine ostatici intr-un apartament doua persoane nevinovate (doi electricieni) pe care ii ameninta cu un cutit, in timp ce parlamenteaza cu neajutoratii politisti locali.

Omu' este foarte decis si foarte clar: DACA AUTORITATILE NU-I DAU CEEA CE SOLICITA, II VA UCIDE PE CEI DOI NEVINOVATI!

Acum, fara suparare, i-as intreba pe toti generalii politiei romane a caror umeri sunt incarcati de epoleti plini de stele, de ce nu se putea intampla urmatorul tintar al unei operatiuni de grad ZERO:

Politia din Onesti, in mod clar, nu are capacitatea sa gestioneze un asemenea caz.

Ok!

Se suna la Iasi, Bacau, Suceava sau....chiar Bucuresti (ca ultima varianta) pentru chemarea de urgenta a unei echipe de profesionisti in actiuni speciale, care ar fi fost foarte usor deplasata la fata locului cu un elicopter.

DOAR, IN TOATA MOLDOVA SE GASEA UN ELICOPTER!

Apoi, intr-o discretie absoluta, cat timp atentia POSIBILULULUI VIITOR UCIGAS era atrasa de mediatorul politiei, intr-un apartament din blocul din fata sau chiar de pe terasa acestuia (dar era mai mult mai mascat dintr-un apartament) UN LUNETIST AR FI ASTEPTAT MOMENTUL IN CARE INDIVIDUL PUTEA FI IMPUSCAT IN CAP SAU IN PIEPT!

Punct!!!! Si, s-ar fi salvat doua vieti!

Fara suparare! Chiar nu ma intereseaza daca respectivul avea sau nu intentia sa omoare cei doi OSTATICI! In conditiile existente era obligatoriu sa se autorizeze FOC LETAL!

Asa ar fi actionat o politie profesionista!

N-ai cum....DIN NOU....sa astepti cu orele in fata usii, in timp ce dupa usa, LA CHEREMUL POSIBILULUI UCIGAS, victimele isi traiesc ultimele clipe de viata!

Cine este de vina?

Bineinteles ca nu amaratii de politisti din Onesti! 

Stiti prea bine ca RESPECT SISTEMUL si asa voi face toata viata, insa este revoltator AMATORISMUL cu care politia romana este pregatita sa actioneze in situatii limita!!!!

IN SITUATII LIMITA SE EXECUTA FOC LETAL!

Superiorul care evita sa dea un astfel de ordin, ESTE UN AMATOR!

Punct!

Trupa speciala....elicopter....cateva zeci de minute drumul.....alegere si pregatire pozitie lunetist....asteptat primul moment prielnic.....EXECUTARE FOC LETAL!

Restul....sunt scuze de fatalai! Nu de politisti profesionisti!

Acei doi barbati nevinovati ucisi sub privirile (ca de obicei) ale politistilor ce stau la usa pentru a astepta ca un BOSS sa dea cu banu' daca autorizeaza sau nu o replica dura pe masura situatiei, AVEAU SOTII, COPII, MAME SI TATI, FRATI SAU SURORI....

Nu am dovezi, dar este foarte posibil ca cel care trebuia sa dea ordinul sa se aduca un lunetist care sa execute FOC LETAL, a stat si s-a gandit ca daca face acest lucru va ajunge la stiri, presa va face speculatii si va lansa titluri bombastice, se va deschide o ancheta interna, partidul care detine ministerul ii va reprosa ca PIERDE ELECTORAT samd...

Asa ca, a mers pe varinata....Da Doamne sa nu se intample! 

DAR, S-A INTAMPLAT!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu