...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 1 martie 2021

DOMNULE MIRON COSMA, CHIAR TE RUGAM SA MAI FACI O MINERIADA!

Buna seara, dragii mei!

MIRON COSMA! :))))).....cine nu-l cunoaste?

Daca in 2004 nu i s-ar fi facut mila lui Ion Iliescu de el la finalul ultimului mandat de presedinte al Romaniei, Miron Cosma ar fi imbatranit in puscarie! :)))))

Si, pentru ca nu a inteles absolut nimic din ceea ce a trait, DEUNAZI, exact cum a facut si doamna Sosoaca (iar prostii cu siguranta vor tine minte la urmatoarea votare ca a fost in Valea Jiului), cel mai vestit miner pensionar al tarii si-a spus ca nu ar fi rau sa-si mai aduca aminte lumea de CLOVNERIILE SALE!

In acest context, domnul Miron Cosma l-a amenintat pe premierul Florin Citu ca, DACA VREA MUSCHII LUI, oricand poate organiza o noua mineriada pentru a da jos guvernul! :)))))

Miroane, fa-o tata!

La ineptiile expectorate, votantii doamnei Sosoaca vor spune " Baiiiii, ai vazut ce "OUA" are Miron Cosma? Mamaaaa, cat de smecher este! Patriot, tata!". :))))

Asadar.....

Miroane, hai!!!!....organizeaza o noua mineriada! 

NU DE ALTA DAR, TI-AU MAI RAMAS VREO 8-9 ANI DE "COADA" DIN CONDAMNAREA DE 18 ANI ! :))))))

Hai, tata! Organizeaza noua mineriada cum le-ai organizat pe cele cu care te lauzi ca ai dat jos GUVERNELE PETRE ROMAN SI RADU VASILE! 

Si, poate, intre timp, i s-o face mila (din nou) domnului Iliescu si va avea rabdarea sa-ti explice ca, atunci, in anul 1991 cand ai venit la Bucuresti SI AI TRAIT CU IMPRESIA CA AI DAR JOS GUVERNUL ROMAN, in realitate, ai fost doar o "sageata" care a aprins "artificiile"! ATAT! NIMIC MAI MULT!

Treaba cu guvernu' care a cazut, fusese decisa in spatele unor usi pe care tu nu le-ai deschis si nici nu le vei putea deschide vreodata! :)))))))))

Da', pentru mai tinerii votantii a lu' Sosoaca, da bine sa retina ca tu ai dat jos guvernul Petre Roman! 

In ceea ce priveste guvernul Radu Vasile, sper sa fii constient ca, daca nu se decidea in spatele acelorasi usi pe care tu nu le vei deschide vreodata ca, raposatul, Dumnezeu sa-l odihneasca, putea sa faca pasul inapoi....ERAI ARESTAT INCA DE ATUNCI, DIN ACEA DEPRESIUNE UNDE TE AFLAI CU ORTACII !

Asa ca, lasa figurile de mare karatist pe care le faci vara pe malul marii (poate mai lesina de emotie vreo septuagenara) SI REVIN-O LA REALITATEA PE CARE, TI-AM SPUS, DACA DOMNUL ILIESCU VA MAI AVEA VREUN PUSEU DE MILA CUM A AVUT IN 2004 CAND TE-A GRATIAT, O SA TI-O EXPLICE! :)))))




Pana atunci, in virtutea unei, sa zicem, UMILE EXPERIENTE DE VIATA, cand vrei sa lovesti un catelus care pare slab si neputincios in fata ta....ai grija sa verifici inainte, CINE II TINE LESA! :)))))

Nu de alta dar, s-ar putea sa ai surprize dintre cele mai mari!!! :))))

A! Inca ceva!

Tu trebuie sa intelegi (macar, la batranete) faptul ca, intr-un moment de sinceritate pe care nu stiu cum de a putut sa si-l permita (iar, prietenii stiu de ce!), fostul presedinte al Romanei, de data aceasta, Traian Basescu, a enumerat din cine este compus.....SISTEMUL! 

Eeeee, vezi tu, pletosi din acestia cu gura mare si cu fente de karatist pe malul marii cum esti tu, n-au inteles niciodata faptul ca....SISTEMUL NU POATE FI INFRANT!

Ci, cel mult, daca vorbesti frumos, poate avea momente de AMABILITATE precum cel din 2004 cand ai scapat de parnaie, ramanand cu vreo 8-9 ani de "coada"!

Vezi sa nu o....REACTIVEZI! :))))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu