...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 27 martie 2020

HOTII, PROSTITUATELE SI PESTII VENITI DIN ITALIA AU PRIORITATE IN FATA CETATEANULUI PLATITOR DE CONTRIBUTIE LA SANATATE, LA VINDECAREA DE CORONAVIRUS!

Buna ziua, dragii mei!

Cazul cetateanului in varsta de 49 de ani din Timisoara, decedat din cauza ca a fost diagnosticat tarziu de catre autoritati cu COVID 19, dupa ce in doua randuri i-a fost refuzata internarea sau "testarea", INDIRECT, NE ARATA UN LUCRU ABSOLUT INCREDIBIL!

Asadar, daca esti un "combinator" sau o prostituata intoarsa in tara din Italia, DESI NU PLATESTI ASIGURARI MEDICALE, sistemul medical din Romania iti ofera absolut toate conditiile pentru a te vindeca. (testare imediata, internare in spital si tratamemt)

IN SCHIMB, DACA ESTI UN CETATEAN PLATITOR DE ASIGURARI SOCIALE, care ai avut ghinionul sa contactezi virusul de la un nemernic intors din Italia, care nu a respectat regimul de izolare sau carantina (ma refer la imbolnavire, fara sa cunosti persoana....din metrou, din RATB samd)....IN CONDITIILE IN CARE TE PREZINTI LA SPITAL (avand chiar simptome severe!!!!), NU ESTI ADMIS LA TESTARE COVID 19 SI NICI LA INTERNARE, PENTRU CA NU TE AFLI IN "DEFINITIA DE CAZ"!

Bai, voi realizati ce spun?????

Asadar, daca nu te-ai intors dintr-o zona de risc sau daca nu esti un contact al unei asemenea persoane, DESI ESTI PLATITOR DE ASIGURARE MEDICALA, autoritatile sanitare din Romania REFUZA SA TE TESTEZE COVID 19 SAU SA TE INTERNEZE, INDIFERENT CAT DE GRAVE SUNT SIMPTOMELE!

Practic, un "peste" sau un "combinator" venit din Italia este imediat luat in primire si tratat impecabil, in schimb in cetatean onest, platitor de taxe medicale, indiferent cat de grave sunt simptomele cu care se prezinta la spital...I SE REFUZA TESTUL SI TRATAMENTUL COVID, PENTRU CA NU SE INCADREAZA IN DEFINITIA DE CAZ!

Este strigator la cer!

Practic, dupa ce AUTORITATILE ROMANE au expus cetatenii aflati in interiorul granitelor tarii la ucigasul virus COVID 19, prin acceptarea intrarii in tara a sute de mii de romani veniti din ZONE ROSII, lasandu-le aceatora posibilitatea sa nu respecte izolarea la domiciliu (o masura ultra penibila), ULTERIOR, aceleasi autoritati, LE-AU MAI REFUZAT SI DREPTUL LA TESTARE SI INTERNARE IN SPITAL, cetatenilor imbolnaviti fara sa aiba vreo vina sau stiinta!!!

Uluitor! Absolut uluitor!

PS: Culmea este ca, respectivul cetatean din Timisoara se afla in izolare la domiciliu, dar a ascuns medicilor acest lucru, fapt ce...indirect...i-a adus moartea. Daca recunostea, se incadra in "definitia de caz" si...ar fi fost testat.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu