...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 28 martie 2020

LA FINALUL RAZBOIULUI CU VIRUSUL UCIGAS, VA EXISTA UN SINGUR INVINGATOR!

Buna seara, dragii mei!

Adevarul despre ceea ce traim in aceste ultime 3 luni, PROBABIL, daca se va intampla, va fi aflat de catre copiii copiilor nostri!

Pana atunci, putem face doar supozitii! Atat!

Din umilu-mi punct de vedere, dupa ce pandemia va lua sfarsit, VA EXISTA UN SINGUR CASTIGATOR....CHINA!

Diferenta intre CHINA COMUNISTA (cat de imbecili sunt unii care rad de faptul ca este comunista) si, spre exemplu...SPANIA, O MONARHIE DEMOCRATICA, MEMBRA A UNIUNII EUROPENE, este urmatoarea:

CHINA: La un baraj al fortelor de ordine care masoara temperatura corporala a cetatenilor, un chinez mai cu tupeu REFUZA sa raspunda cerintelor, ca el e SMECHER. In 5 secunde (!!!) i se pune pe cap o plasa manuita de un soldat (genul acela de plasa de prins fluturi), iar alti 3-4 soldati sar pe respectivul, imobilizandu-l.

SPANIA: Un pustan (maximum 25 de ani) este prins cu motocicleta pe strazile unui oras aflat in carantina. Cei doi politisti care l-au depistat, DUPA CEAS, s-au certat cu respectivul care se dadea SMECHER, cel putin 5 minute (!!!), pana sa ia decizia de a-l imobiliza!

DAR, IMBECILII CONTINUA SA RADA DE CHINA CA ESTE COMUNISTA!

Pai, hai sa analizam un pic comunismul din China. :))))

Daca un jucator de fotbal vrea sa castige 10-20-30 de milioane de euro pe an, ALEGE SA JOACE IN SARMANA CHINA COMUNISTA!

Daca ajungi in China si frecventezi viata de noapte, UITI TOTAL DE PENIBILA VIATA DE NOAPTE DIN EUROPA! (nu se poate compara)

Daca vorbim despre afaceri, AMARATA DE CHINA COMUNISTA, are atatia bani, incat nu are ce sa faca cu ei!

Daca vorbim despre TURISM, toata planeta este impanzita de sarmanii cetateni ai CHINEI COMUNISTE, care cheltuie de 10 ori mai mult decat cetatenii europeni.

VA SPUN EU, LA CE ESTE CHINA COMUNISTA!

In China, dupa ce se decreteaza stare de urgenta, iar un pusti tupeist care ISI PLIMBA PESTISORUL INTR-O PUNGA, face reclamatie fata de politistul care l-a amendat potrivit ordonantei militare (asa cum s-a intamplat in Romania), VA PRIMI O "LECTIE" PE CARE O VA TINE MINTE TOATA VIATA!

Sa continui?

Hai sa privim poza de mai jos!


Ce ne transmit personajele din imagine? Cumva, hotarare, imensa forta, masculinitate feroce?

Nu vreau sa jignesc pe nimeni (nu acesta este scopul), altfel v-as fi aratat cateva poze de prin Europa...

Nu sunt dovezi si, probabil, in urmatorii 50 de ani nu vor aparea, DAR CHINA ESTE UNICUL CASTIGATOR AL RAZBOIULUI CAMUFLAT CARE SE POARTA IN ACESTE LUNI!

Normal ca Europa (mai alea, ea!) a fost prinsa nepregatita pentru a face fata unui asemenea cumplit razboi!

Ma indoiesc teribil ca CONDUCATORII CHINEI isi consuma energia precum omologii lor europeni, pentru...spre exemplu, dreptul la sex al detinutilor, dreptul la libera exprimare in public (de fata cu copiii) al minoritatilor sexuale (incerc sa fiu cat mai atent la exprimare), casatoria intre persoane de acelasi sex, AMANAREA UNEI AUTOSTRAZI pentru protejarea habitatului unui gandacel sau...oprirea unui proiect de producere a energiei electrice, din cauza faptului ca s-ar deranja habitatul unui pestisor, numit LOSTRITA...

Iar, la final, sper ca si cel mai capcaun dintre capcauni a putut realiza ce inseamna mult trambitata INFRATIRE INTRE POPOARELE UNIUNII EUROPENE!

Cand, Italia, cea mai grea incercata dintre "surori" ISI STRIGA CU DISPERARE NEVOIA DE AJUTOR, suratele ei mai mari si mai puternice, se faceau ca nu aud!

CINE I-A SARIT IN AJUTOR, ITALIEI?

Bineinteles, China si Rusia!

Cand, China isi izola...ATENTIE!!!...DOAR 6% DIN POPULATIE (aproximativ 80 milioane de cetateni)...conducatorii tarilor din Uniunea Europeana nici prin cap nu le-a trecut ca, cea mai de temut arma a Chinei, pentru intreaga planeta, nu numai pentru Europa, SUNT AI SAI...MILIOANE DE TURISTI!

Astazi, cand Uniunea Europeana duce un razboi urias cu epidemia....aaaaa, buna dimineata, s-a prins ca:

In China, sub o forma sau alta (am convenit ca nu vom sti adevarul, cel putin, in urmarorii 50 de ani), virusul incepe sa "circule", INSA ESTE CONTROLAT EXTREM DE BINE, fara sacrificii foarte mari....pentru ca...ATENTIE!!!...doar 6% din polulatie a intrat in carantina totala, iar dupa 3 luni, in timp ce Uniunea Europeana este paralizata de lupta cu virusul, CHINA, NU NUMAI CA A SCAPAT (80.000 de cazuri, fiind un numar absolut infim, in raport cu populatia sa...1,4 miliarde), dar, ca sa fie maximum de umilinta, SARE IN AJUTORUL ORICAREI TARI CARE I-L CERE!

Sah-mat!

PS: Ramane de vazut daca dupa terminarea razboiului contra virusului ucigas, REALITATILE ECONOMICE SI POLITICE (atentie...mai ales, politice) vor mai putea oferi continuarea seriei de sanctiuni asupra Rusiei. Desigur, printre randuri, intelegeti la ceea ce ma refer.

Iar, in final, cu voia dvs, v-as sugera sa mai privim, inca o data, poza de mai jos:


PS2: Rusia si China nu s-au iubit niciodata, insa REALITATILE ACTUALE, i-a obligat sa fie cei mai mari aliati!

PS3: Eu, desigur, un profan, pun o intrebare: NE MAI LAUDAM CU CEL MAI MODERN "SCUT", CEL DE LA DEVESELU? :))))

Se pare ca sunt alte multe imense PERICOLE, decat inexistentul pentru care s-a achizitionat acel "scut". :))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu