...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 23 martie 2020

AUTORITATILE NE CEARTA! INSA, UITA CEL MAI GRAV LUCRU VIS-A -VIS DE CRIZA CORONAVIRUS...

Buna seara, dragii mei!

143 de cazuri de infectare cu coronavirus, DOAR IN ULTIMELE 24 DE ORE! Probabil ca, maine, vor fi 350, iar poimaine, 650....

Mda...

AUTORITATILE NE DOJENESC! NE FAC MORALA, NE ARATA CU DEGETUL LA CEEA CE SE INTAMPLA IN ITALIA!

Uita, insa, un lucru!!!!

Pana acum 3 saptamani, ROMANIA ERA O TARA NEAFECTATA DE CORONAVIRUS! Iar, daca astazi am ajuns sa avem 150 de cazuri in 24 de ore, se datoreaza deciziilor luate chiar de catre autoritatile care ne cearta!

Ok...fiind romani, zecile de mii de cetateni intorsi in tara DIN ZONE "ROSII", trebuiau primiti pe teritoriul tarii, INSA NU TREBUIAU LASATI DE CAPUL LOR!

Timp de stabilire a unei strategii, Slava Domnului...a tot fost! Inca din ianuarie se stia de ceea ce se intampla in China, iar specialistii virusologi romani, nu am absolut niciun dubiu ca au realizat dimensiunea dezastrului, in MOMENTUL (pentru ca...era o certitudine!) in care virusul va ajunge si la noi!

Apoi, a fost timp sa vedem ce se intampla in Italia! Cel putin, 10 zile! Si, cu toate acestea, autoritatile care astazi ne cearta, au continuat sa permita intrarea in tara a mii si mii de romani, proveniti din zone rosii, BAZANDU-SE, IN CONTINUARE, pe porcaria aceia de declaratie pe proprie raspundere vis-a-vis de izolarea la domiciliu!

DE CE, AUTORITATILE, INCA DE LA PRIMELE SEMNE ALE DEZASTRULUI DIN ITALIA (si, au avut vreo 7-10 zile!), NU AU LUAT MASURA INTRARII IN CARANTINA SUB PAZA MILITARIZATA A TUTUROR CELOR CARE SE INTORCEAU IN TARA????

Solutii existau! De la hotelurile de pe litoral, pana la cele de la munte samd.

DE CE A FOST SACRIFICATA ECONOMIA ROMANIEI, pentru cateva zeci de mii de cetateni veniti din Italia si Spania (multi dintre acestia, "combinatori" cu state vechi, cersetori, prostituate, hoti de buzunare samd)...????

Daca ne-ar fi lovit o BOMBA NUCLEARA, cazuta din senin, ok, se putea intelege situatia, DAR DIMENSIUNILE SI DEZASTRUL PRODUS DE ACEST CORONAVIRUS au putut fi studiate, pe indelete, timp de 2 luni. Ba, culmea!!!!...la stiri ni se mai spunea ca autoritatile romane sunt pregatite pentru momentul cand virusul va ajunge la noi!

CUM AU FOST PREGATITE????

Acceptand intrarea in tara a zeci de mii de posibili infectati, proveniti din zonele cele mai de risc, LASANDU-I SA SE MISTE IN VOIE PRIN TARA????

Ceva, logic, nu se leaga!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu