...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 24 februarie 2022

DOAR UCRAINA, SINGURA, ISI POATE SALVA SUVERANITATEA SI VIITORUL!

Buna seara, dragii mei!


NOTA: Din start, subliniez ca sustin total apartenenta Romaniei la UE si NATO, accept si recunosc imensele beneficii ale aderarii europene, DAR NU POT FI DE ACORD NICIODATA CA STATELE UNITE SA JOACE POKER CU RUSIA CU "PIELEA" UNOR TARI MICUTE CUM SUNTEM NOI, BULGARII, UNGURII, UCRAINIENII SAMD.

Totodata, salut asteptata declaratie a presedintelui Iohannis vis-a-vis de neimplicarea Romaniei in razboiul din Ucraina si, totodata, indemnul adresat romanilor de a ramane calmi si a nu trai cu frica ca familiile lor vor fi implicate in razboi.

Mda...

DIN PACATE, A INCEPUT RAZBOIUL IN ESTUL EUROPEI! 

Atentie mare!!!!

Chiar cand scriu aceste randuri, undeva la 1000-1500 km departare GANDITI-VA ca tineri ucrainieni isi pierd viata intr-un razboi fara sens (!!!), IAR COPIII MIZERIILOR DE MILIARDARI UCRAINIENI CU BANII CARORA S-A ORHIESTRAT "MAIDANUL" DIN 2014 PRIVESC LA TELEVIZOR (bineinteles, din occident) IN TIMP CE SAVUREAZA UN PAHAR CU VIN BUN!

Tampenii se pot spune multe! Adevarul este unul singur:

In anul 2014 serviciile secrete ale SUA au reusit sa gaseasca brese in SISTEMUL UCRAINIAN reusind sa declanseze operatiunea "MAIDAN" si sa-l alunge de la putere pe presedintele pro-rus Ianukovici.(sper sa nu ma insele memoria)

Actiunea "MAIDAN" nu a avut drept scop grija americanilor pentru conditiile de viata ale ucrainienilor (sper ca nimeni nu este atat de imbecil sa creada acest lucru), ci doar punerea in aplicare a UNICULUI SCOP pentru care timp de 25 de ani au fost primite in Nato state care nu aveau vreo alta insemnatate pentru SUA si occident, in afara faptului ca se invecinau cu Rusia.

Dupa primirea Romaniei si Bulgariei in Nato (teritorii foarte importante din punct de vedere strategic pentru INGHESUIREA Rusiei), urma pasul cel mai important.....ATRAGEREA UCRAINEI IN NATO! 

Din acel moment (anul 2014 cu debarcarea lui Ianukovici) "URSUL" CARE HIBERNA DE VREUN SFERT DE SECOL s-a trezit la viata si a inceput sa maraie!

Si am ajuns astazi! Cand a inceput razboiul!

OCIDENTUL SI SUA STIU PREA BINE CA RUSIA NU SE VA OPRI PANA NU VA AVEA GARANTIA CU UCRAINA NU VA ADERA NICIODATA LA NATO! 

Vorbim despre sanctiuni economice??? O gluma proasta!!!

Pai, daca cei care se lupta acum cu strategia lui Putin, sunt genul de oficiali precum Mircea Geoana care sarea si dadea cu capul in lustra crezand ca a castigat niste alegeri, fara sa realizeze supararea de pe chipul celor care se aflau in acea seara in jurul lui (Dragnea, Ponta samd) ATUNCI POATE FI EXPLICAT OPTIMISMUL IN CEEA CE PRIVESTE EFICIENTA SANCTIUNILOR ECONOMICE.

Dar, un om care isi bazeaza existenta pe LOGICA realizeaza foarte usor ca Vladimir Putin in MULTII ANI IN CARE A PARUT CA NU ARE REACTIE LA CEEA CE SE INTAMPLA CU EXPANSIUNEA NATO, a pus la punct pana la cele mai minuscule detalii planul pe care il desfasoara acum!

Si, ce crezi????

AXIOMATIC, are cu siguranta solutii si pentru pierderile financiare cauzate de sanctiunile economice, chiar cele mai dure. (cel mai probabil, cu sustinerea Chinei)

Mai departe!

Daca razboiul s-ar purta conventional, RUSIA ESTE FOARTE GREU DE INVINS (iar istoria o demonstreaza), iar daca s-ar ajunge la folosirea (chiar si limitata) a armelor nucleare, devine IMPOSIBIL de invins.

CARE PRESEDINTE AL UNUI STAT DIN EUROPA VA APASA BUTONUL NUCLEAR IMPOTRIVA RUSIEI????

Sa ramana scris! NICIUNUL NU VA INDRAZNI! Pentru ca, ulterior acestei actiuni, riposta nucleara a Rusiei fata de acel stat il va sterge de pe suprafata pamantului, iar vecinii acelui stat nu vor fi deloc incantati!

Mai departe!

A calculat cineva totalul INVESTITIILOR AMERICANE SI OCCIDENTALE IN RUSIA? Cumva, credeti ca lovelele nu mai conteaza? Cumva, credeti ca nu vor fi presiuni imense pentru a nu se ajunge la lucruri extreme cauzatoare de pierderi financiare imense????

Bai, ceea ce se intampla acum este UN JOC DE POKER, iar, din pacate, Ucraina este singura care va pierde! "SPRINTENUL" de peste ocean joaca tare....dar nu o face cu "pielea" lui, ci cu cea a Ucrainei! 

Din acest punct de vedere spun ca Ucraina este unica care isi poate salva suveranitatea teritoriala si viitorul trait pasnic ca vecin al Rusiei! NIMENI ALTCINEVA NU O POATE AJUTA! Pentru ca, in fapt, niciodata nimeni nu a dorit sa o ajute, ci doar, atunci, in 2014, serviciile secrete americane au reusit SA PENETREZE SISTEMUL POLITIC CONDUS DE IANUKOVICI si sa declanseze operatiunea MAIDAN!

Poate eu sunt cel mai mare imbecil de pe suprafata pamantului, insa cred ca Zelenski si Putin ar trebui sa se aseze la masa tratativelor unde sa stabileasca unicul lucru care conteaza VITAL pentru rusi:

UCRAINA SA NU ADERE NICIODATA LA NATO!

Bai, orice politician ucrainian intreg la cap a avut timp sa realizeze din 2014 pana in prezent ca NICIODATA (chiar cu pretul declansarii celui de-al treilea razboi mondial) RUSIA NU VA ACCEPTA CA UCRAINA SA DEVINA STAT NATO, astfel ca unica explicatie pentru care se continua a se mearge pe un drum absolut inchis, ESTE FAPTUL CA LA NIVELUL POLITIC CEL MAI INALT DIN UCRAINA, CEL MAI PROBABIL SUNT PERSONAJE  CARE SERVESC INTERESELOR ALTOR STATE! (stiu, veti rade de mine si ma veti face comunist, dar nu este asa!)

Pai, din 2014 de la actiunea "MAIDAN" si pana in prezent, UCRAINA A PIERDUT INSEMNATE TERITORII, datorita faptului ca Rusia este pusa in situatia de a accepta ca rachetele americane (in cazul unui atac) sa ajunga in mai putin de jumatate de ora la MOSCOVA sau sa declanseze razboiul! Si....a ales!

Dragii mei, EXISTA ISTERIA ACEASTA CONTRA RUSIEI la care s-a lucrat de multi ani (mai ales in ceea ce priveste tinerii) insa daca oamenii s-ar calma si ar face apel la memorie sau, dupa caz, la documentele istorice, AR CONSTATA CA ACUM VREO 60 DE ANI CAND RUSIA A FACUT PRESIUNI IMENSE SA AMPLASEZE RACHETE IN CUBA, Statele Unite a aratat lumii intregi ca este pregatita sa declanseze al treilea razboi nuclear! Doar ca, atunci, RUSIA A CEDAT!

Astazi ni se spune ca Ucraina este stat suveran, ca s-a inteles cu Nato sa intre in alianta, si, probabil, astfel cum s-a intamplat si in cazul Romaniei, a acceptat ca alianta sa amplaseze baze militare pe teritoriul sau!

Ok! Foarte corect! Dar, intreb:

ACUM 60 DE ANI CUBA NU ERA TOT UN STAT SUVERAN CARE ACCEPTASE CA RUSIA SA AMPLASEZE BAZE MILITARE PE TERITORIUL SAU???

Este fix acelasi lucru! Daca SUA ar fi acceptat atunci ca posibilele rachete nucleare rusesti sa ajunga pe teritoriul cubanez, practic, la o "palma" de teritoriul american....UN ATAC "SURPRIZA" AR RUSIEI AR FI LASAT APROAPE FARA RIPOSTA AMERICA!

De exact acelasi lucru se teme si RUSIA, acum! Doar cine nu doreste sa inteleaga, nu intelege!

IMI ESTE EXTREM DE GREU SA CRED CA POLITICUL DE LA CEL MAI INALT NIVEL UCRAINIAN serveste in prezent intereselor Ucrainei! Nu ai cum sa impingi tara intr-un razboi nimicitor, sa pierzi teritorii, sa condamni la moarte mii de tineri ucrainieni, sa distrugi viata linistita a altor cateva milioane (pana in prezent) iar de la capatul celalalt al lumii sa primesti DOAR declaratii de sustinere (care nu fac doi bani, o stim cu totii!), astfel cum s-a intamplat si in aceasta dimineata! Pentru ca, altceva, nu vei primi din partea SUA sau a occidentului, avand in vedere ca Vladimir Putin a avertizat ca daca va exista interferenta straina, RUSIA VA ACTIONA IMEDIAT.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

5 comentarii:

  1. Noroc, sanatate si veselie!
    Sa n-ai vreo SUPARARE ca schimbam niste vorbe!
    N-are rost!
    Schimbam idei si opinii, n-au rost palpitatiile la inima de nervi, pt. ca te contrazice cineva..
    Fii calm, eu te salut si-ti doresc de BINE!!


    "Actiunea "MAIDAN" nu a avut drept scop grija americanilor pentru conditiile de viata ale ucrainienilor (sper ca nimeni nu este atat de imbecil sa creada acest lucru), ci doar punerea in aplicare a UNICULUI SCOP pentru care timp de 25 de ani au fost primite in Nato state care nu aveau vreo alta insemnatate pentru SUA si occident, in afara faptului ca se invecinau cu Rusia.
    "
    N-au avut nici grija noastra!
    I-am mai chemat noi pe americanii si n-au venit.


    "Din start, subliniez ca sustin total apartenenta Romaniei la UE si NATO, accept SI RECUNOSC IMENSELE BENEFICII ale aderarii europene
    "
    Ma bucur ca totusi se mai RECUNOSC!


    "Vorbim despre sanctiuni economice??? O gluma proasta!!!
    "
    Nu cele de potential maxim!
    Vad ca nici Biden nu le vrea pe cele mai de potential.
    Probabil le pastreaza cand o sa foloseasca alde Putin arma nucleara...doh!
    Si asta e tampit ca mai asculta de europeni, iar europenii nu vor pe maxim.
    Europenii s-au inmuiat, au cururile in multe barci, vezi cu ungurii, nemtii, bulgarii.


    "Pai, daca cei care se lupta acum cu strategia lui Putin, sunt genul de oficiali precum Mircea Geoana
    "
    E doar un secretar si nu e unicul.


    "Dar, un om care isi bazeaza existenta pe LOGICA realizeaza foarte usor ca Vladimir Putin in MULTII ANI IN CARE A PARUT CA NU ARE REACTIE LA CEEA CE SE INTAMPLA CU EXPANSIUNEA NATO, a pus la punct pana la cele mai minuscule detalii planul pe care il desfasoara acum!
    "
    Sper sa nu-l depaseasca pe Eistein in detalii, altfel devine moaste inspre inchinare!


    "AXIOMATIC, are cu siguranta solutii si pentru pierderile financiare cauzate de sanctiunile economice, chiar cele mai dure. (cel mai probabil, cu sustinerea Chinei)
    "
    "Sustinerea" e pe jumate. Poate o sa cauti si ai sa pricepi de ce..


    "Sa ramana scris! NICIUNUL NU VA INDRAZNI!
    "
    Ba sa nu ramana!
    Pe cine ataca rusul daca se trezeste cu o nucleara lansata de pe un submarin?


    "Bai, ceea ce se intampla acum este UN JOC DE POKER
    "
    Da, asa este, precum face rusul prin Transnistria.


    "Poate eu sunt cel mai mare imbecil de pe suprafata pamantului, insa cred ca Zelenski si Putin ar trebui sa se aseze la masa tratativelor unde sa stabileasca unicul lucru care conteaza VITAL pentru rusi:
    UCRAINA SA NU ADERE NICIODATA LA NATO!
    "
    Pe gandirea asta, si Ro era pa!
    Daca scapa ucrainienii, vor vrea si MAI ABITIR in NATO.


    " insa daca oamenii s-ar calma si ar face apel la memorie sau, dupa caz, la documentele istorice, AR CONSTATA CA ACUM VREO 60 DE ANI CAND RUSIA A FACUT PRESIUNI IMENSE SA AMPLASEZE RACHETE IN CUBA, Statele Unite a aratat lumii intregi ca este pregatita sa declanseze al treilea razboi nuclear! Doar ca, atunci, RUSIA A CEDAT!
    "
    E comparatie de mere cu pere.
    Hrusciov a fost ALT DEMENT precum Putin.
    Si schizo.
    De aia batea cu pantoful in masa la ONU.
    Aaa, da, cu ocazia asta, sa-i si "multumim" pt. nascarea Ucrainei!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...sa continui, se pare ca am depasit limita de caractere...
    Arata-mi un presedinte american care si-a dat DEMENTA pe fata cu Rusia!


    Sper ca te-ai convins cu Putin.
    Am remarcat de ceva timp ca esti rusofil.
    Si cu un limbaj destul de "pronuntat", "apasat", "nervos", mai deloc "civilizat".
    N-am mai intrat in polemica, am invatat, cu timpul, caci este sterila.
    Remarc f. asemanatoare agresivitatea ta verbala si preamarirea barbatiei aluia dement - cu cea a trolilor rusofili de pe siteurile de stiri, poate le mai urmaresti.
    Sper sa ma insel .. cum ca ai face parte dintre ei!

    Am in gena familiei treaba asta: oricat de nationalist, milos, lovit, pe jos, barbat, Mesia, samd, ar parea vreun slav, in final vrea doar sa-ti fute familia si pe tine in cur (asta dupa "davai ceas", "davai palton").
    Animale au fost, animale raman..
    Am vazut ca mimeaza cum ca ar fi nitel civilizati, atunci cand mai dai de ei prin lume.
    Da, rusii par.
    Dar neamurile ucrainiene nu prea par.
    Aia sunt salbatici, i-am remarcat, tot asa, pe unde ma mai duc si eu prin lume.
    Isi dau rau arama pe fata.
    Ambii sunt acelasi rahat, doar motzat mai diferit.

    Sanatate, numai bine, zile tot mai bune!
    Gogu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragu' meu Gogu! Ca de fiecare data am citit cu maxima atentie si admiratie ceea ce ai scris, INSA AM SA TE ROG SA NU MA JIGNESTI! De atatia ani de cand ma cunoati, cum poate doar sa-ti treaca prin minte ca as face parte dintre trolii rusofili? Eu nu neg ca rusii sunt exact cum ii descri, eu spun doar ca nu pot crede cacaturile scarboasei propagande americane. Pe bune, Gogule....poti crede ca scutul de la Deveselu este facut impotriva eventualului pericol care vine din IRAN? Gogule, poti crede ca obsesia SUA si a occidentului de a integra Ucraina in Nato si UE nu are o unica explicatie....inghesuirea Rusiei? Gogule,la cat de inteligent esti, crezi oare ca SUA ar accepta ca o alianta militara ostila sa amplaseze rachete in Mexic? Da, poti avea garantia ca nu fac parte dintre trolii rusofili, desi si daca ar fi asa, AXIOMATIC, doar nu crezi ca m-as spovedi, aici, pe blog! Asadar, iti ramane o unica solutie....SA MA CREZI! Si, sunt 100% convins ca ma crezi! Credeam ca ma cunosti, Gogule! Sunt un nationalist convins, imi iubesc tara cu disperare. N-am simtit niciodata nevoia sa ies din tara...ceea ce este inexplicabil pentru toti cei care ma cunosc! Stii prea bine ca cheltuiesc in Romania bani mult mai multi decat as cheltui afara.

      Ștergere
  3. Nu jignesc oamenii care îmi plac ��!
    Am precizat, e doar "o opinie / o părere".

    Și mie îmi place ECHILIBRUL.
    Mult de tot!
    Consider că e nota bene, ca să fie 2 talere la o balanță.
    SUA nu trebuie lăsată fără contra-balanță.
    Par example, China o contrabalansează absolut superb, economic. Frumos, corect, cam așa s-ar face civilizat.
    Nu precum animalele, cum fac rușii..
    Și-au ținut în puf conducătorul, l-au ales de 2 ori, acum sper să dea și rușii de HOMODOR precum ucrainienii.
    Și-i merită!
    Ar trebui șterși din toate cărțile.

    Da, și...Putin va folosi nucleara.
    Poate nu la noi...
    Nimic nu mai are de pierdut.
    Va fi încolțit, limitat, izolat, jegos și maidanez.
    Aia îi va fi ultima carte.
    Și o s-o joace, că are boașe.

    Doamne ajută să fie BINE!
    Gogu.

    P.S.
    Am primit o alertă de securitate de tip "crosssite scripting injection" cand am accesat blogul.
    Poate pui pe cineva să verifice nițel codul din blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gogule, ma omori! Habar nu am ce inseamma in lumea blogurilor "crosssite scripting injection". :)))) In plus, habar nu am despre ce cod as putea verifica la blog. Gogule, eu am deschis acest blog acum vreo 11 ani (cred) si niciodata nu i-am facut reclama pe undeva, pentru ca nu m-a interesat. De-a lungul celor 11 ani am scris pe blog de cate ori am simtit, desi dupa ce am facut infarctul si stopul cardiac la sfarsitul lui 2018, am lasat-o mult mai usor cu scrisul. Cred ca tu te pricepi la bloguri infinit mai bine decat mine. Doamme Ajuta!

      Ștergere