...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 16 septembrie 2020

SI-A REVENIT MARELE DIZIDENT, ALEXEI NAVALNII...

Buna seara, dragii mei!

Si-a revenit DIZIDENTUL! Alexei Navalnii a supravietuit tentativei de asasinat a....bineinteles, FSB-ului.

Sincer! Cati naivi chiar cred vrajeala asta occidentala, care prezinta FSB-ul ca un serviciu de securitate mediocru, in stare sa "RATEZE" de doua ori....pentru ca, nu-i asa, a mai ratat un DIZIDENT (Serghei Skripal), tradator de neam si tara, refugiat pe la Londra....????

Inaintea acestui dizident, Alexei Navalnii, cu ceva ani in urma a existat un alt mare dizident, DUSMAN INVERSUNAT al lui Vladimir Putin, in care isi pusesera speranta toti naivii cetateni rusi, cat si dusmanii Rusiei, care-l ajutau cu tot ceea ce trebuie....Boris Nemtov.

Ceea ce nu stiau multi la acea vreme (nu stiu nici acum) era faptul ca Boris Nemtov (un afemeiat notoriu, care ducea o viata de super lux) se luptase cu Vladimir Putin la inceputul anilor '90, pentru a-l urma la putere pe "tarul" de atunci, Boris Eltin. 

ATUNCI, LA INCEPUTUL ANILOR '90, SPRE DISPERAREA DUSMANILOR RUSIEI CARE ERAU PREGATITI S-O SFARTECE, batalia pentru pozitia de "tar" a fost castigata de Vladimir Putin, un patriot adevarat, venit din randurile fostului KGB, si care, in foarte scurta vreme, A PUS OCCIDENTUL LA RESPECT!

Din acest motiv, Boris Nemtov il dusmanea in asemenea hal pe Putin. Prostimea din Rusia (si, nu numai) credea fara sa cracneasca toate aberatiile expectorate de marele dizident, fara sa realizeze ca, in timp ce le indruga numai povesti de adormit copiii, Nemtov continua sa-si traiasca viata ultra luxoasa si depravata (inclusiv, isi punea nevasta sa stea la aceeasi masa cu amantele). Ba, chiar in momentul in care a fost asasinat, se intorcea de la un restaurant luxos unde petrecuse in compania unei pustoaice (23 ani) de origine ucrainiana, si se indrepta catre unul dintre apartamente pe care le detinea in Moscova, pentru un "schimb de idei politice", desigur! :))))

Acesta era salvatorul Rusiei, incoruptibilul Boris Nemtov! :))))



Acum, aceiasi naivi il compatimesc pe acest, alt DIZIDENT, Alexei Navalnii. Noua speranta a Rusiei nu pare a fi afemeiat si nici nu duce o viata in desfrau, dar pare ca si-a vandut total sufletul prietenilor din occident, care il sustin, TOTAL NEINTERESATI, desigur....:)))))) 

Apropos de "prietenii" occidentali....CUM POATE CREDE CINEVA CA, ATENTIE MARE!!!!!!, PENTRU A DOUA OARA IN NUMAI CATIVA ANI, FSB-UL RATEAZA ASASINAREA UNUI INDIVID???  

Bai, cand un serviciu de securitate trebuie sa elimine pe cineva, cu atat mai mult, cand se vorbeste despre temutul FSB, EXISTA NENUMARATE METODE, EXTREM DE EFICACE SI APROAPE IMPOSIBIL DE DOVEDIT! 

Adica, a ratat cu Skripal la Londra, iar, acum, din nou, rateaza cu Navalnii? :)))))

DUSMANII RUSIEI TREBUIE SA INTELEAGA UN LUCRU! ASA CUM, NICIODATA, DAR, ABSOLUT NICIODATA IN ISTORIE, NIMENI NU A REUSIT SA O INVINGA, NICI IN VIITOR NU VA EXISTA ACEASTA POSIBILITATE!

Toti acesti mascarici sustinuti puternic de catre dusmanii Rusiei, niciodata nu vor reusi sa destrame tara si, precum in cazul multor alte tari din estul Europei, sa o "predea" intereselor straine!

DA! IMI PLACE VLADIMIR PUTIN! INTR-O LUME PLINA DE FATALAI SI.....BARBATI CARE IUBESC ALTI BARBATI, PARADOXAL, DAR, REPREZINTA UN POL DE STABILITATE!

Cine isi doreste o Rusie ajunsa pe mana unui FATALAU, teleghidat de interese straine???

Propaganda anti-ruseasca o tine cu "Putin care a incercat sa-l elimine pe Navalnii", fara sa accepte ca....de "eliminat" il putea elimina si un serviciu secret din occident, tocmai pentru a RELUA ofensiva contra Rusiei, nu de alta dar, aparitia coronavirusului a facut ca avalansa de sanctiuni si critici catre Vladimir Putin si a sa tara, sa se diminueze. 

PS: FOARTE IMPORTANT! Cine ma face COMUNIST, oricand va dori, ii pot arata DOVEZI IREFUTABILE vis a vis de cat de mult a avut de suferit familia mea in urma venirii comunistilor....ACTE NU VORBE!

FAPTUL CA IMI PLACE VLADIMIR PUTIN, SI IMI ESTE IMPOSIBIL A-MI IMAGINA CA PANA SI RUSIA AR CADEA PE MANA MESCHINELOR INTERESE STRAINE, NU MA FACE A FI COMUNIST!

In plus, imi place a crede ca mai exista oameni care nu isi vand tara si neamul pentru o limuzina Mercedes sau un ceas Patek Philippe.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu