...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 10 septembrie 2020

CETATEANULE DIN VALEA JIULUI, ACOLO, LA VOI, DINTOTDEAUNA DIALOGUL S-A FACUT CU SIPCA RUPTA DIN GARD!

Buna seara, dragii mei!

Detest Valea Jiului. Pur si simplu, nu o suport. Cand aud rostindu-se Valea Jiului imi aduc, instant, aminte de zecile de mii de grobieni care au calcat in picioare Bucurestiul, in anii '90.

Citeam in presa despre fetita in varsta de 13 ani din Targu Jiu care a fost batuta, scuipata si umilita de un grup de 4 fete, culmea, cam de aceeasi varsta cu ea!

Dupa ce organele abilitate ale statului au ales sa o aresteze pe una dintre agresoare (probabil, cea mai violenta)....ce credeti!?....a iesit TATAL RESPECTIVEI in presa, declarand ca nu este normal ca un copil de doar 14 ani sa fie dus in arest, bla bla bla...

Pe bune?????

DAR, ESTE NORMAL CA ACEL COPIL DE 14 ANI SA LOVEASCA UN ALT COPIL (culmea, mai sunt si fete!) CU O BESTIALITATE DEZARMANTA, SCUIPANDU-L SI UMILINDU-L????

Este normal????

Bai, cetatean din Valea Jiului!!!!...acolo, in lumea voastra primitiva, VIOLENTA ESTE UN MOD DE VIATA! Ma indoiesc ca fata a capatat un asemenea comportament golanesc si super violent, avand acasa parinti educati si pasnici!!!!

Bai, cetateanule din Valea Jiului, nu numai ca este absolut normal ca un copil care loveste cu bestialitate un alt copil, tinandu-l in genunchi si umilindu-l, SA AJUNGA IN ARESTUL POLITIEI, DAR, INTR-O CONTINUARE FIREASCA A LUCRURILOR, AR TREBUI SA AJUNGA PENTRU ANI BUNI SI IN SCOALA DE CORECTIE!

UN ASTFEL DE COPIL, NU ARE CE CAUTA IN SOCIETATE! 

Bai, cetatean din Valea Jiului, zona in care dialogul se face cu sipca rupta din gard.....te miri ca ti s-a sugerat de la scoala, sa-ti muti copilul?????

Nici acest lucru nu este normal, nu???

Eeee, crede-ma, si acest lucru este cat se poate de normal! Ce parinti ar dori ca ai lor copii sa fie colegi cu o tanara (doar pentru ca este minora, nu o calific altfel!) care are un comportament ultra golanesc si primitiv???

Dai vina pe societate, pe lipsa timpului in ceea ce priveste educatia??? Ha ha ha......doar nu crezi ca avem "ciunga" in par!

Am rezerve teribile ca pentru violenta si bestialitatea de care a dat dovada fiica ta, vina nu o poarta caminul si mediul in care a crescut!

Au trecut 30 de ani de democratie, iar, acolo, la voi, in Valea Jiului, dialogul tot cu parul de face!

CIVILIZATI-VA, PRIMITIVILOR!

PS: Bineinteles ca, nu generalizez! SUBLINIEZ !!! Nu generalizez! Sunt sigur ca in Valea Jiului sunt si foarte multi oameni educati si civilizati, dar care sunt tinuti in umbra de aceste specimene primitive!

Bineinteles, DOAR O PARERE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu