...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 8 septembrie 2020

S-AU DESCHIS RESTAURANTELE LA INTERIOR! PE CINE MIRA CA NU SE RESPECTA REGULILE ANTI-COVID???

 Buna seara, dragii mei!

De la 1 septembrie, dupa cum se stie, urmare negocierilor purtate de catre guvern cu reprezentantii Horeca, s-au deschis restaurantele la interior. Bineinteles, DOAR PE HARTIE, regulile de distantare si dezinfectare sunt bine stabilite si respectate! In realitate insa.....Dumnezeu cu mila!

Stateam si ma gandeam ca, noi, cetatenii, bai....chiar si daca GUVERNUL ne-ar invita personal sa luam masa intr-un restaurant (ba, ar suporta si cheltuiala)....AR TREBUI SA REFUZAM, ALEGAND PRUDENTA!

Cum sa mergi intr-un restaurant, asumandu-ti riscul de a respira acelasi aer cu alte zeci de persoane, al caror comportament nu il cunosti????

Zilele trecute, cativa ziaristi au constatat in timp ce testau modul in care se respecta regulile in carciumile de cartier...CA NU SE RESPECTA ABSOLUT NICIO REGULA! Ospatarii nu poarta masca, iar daca o poarta, cel mult o tin sub barbie, mesele si olivierele nu sunt dezinfectate, clientilor nu li se impune sa poarte masca cand intra in local sau cand se ridica de la masa pentru a merge la wc samd...

Pai, la ce ne asteptam? A FOST CINEVA CARE A CREZUT VRAJEALA REPREZENTANTILOR HORECA, CU RESPECTAREA REGULILOR??? :))))

Bineinteles ca, in fff multe restaurante, mai ales, cele de cartier...NU SE RESPECTA ABSOLUT NICIO REGULA!

Daca mai adaugam si EVAZIUNEA, stiindu-se ca in segmentul Horeca se face cea mai mare evaziune....ne intrebam de ce guvernul a cedat si a deschis restaurantele la interior?

Nu trebuie sa fii expert in virusologie ca sa realizezi ca, odata cu venirea timpului rece, RESTAURANTELE, BARURILE, CAFENELELE SI CLUBURILE VOR DEVENI ADEVARATE FOCARE, mai ales intr-o tara in care regulile anti Covid sunt respectate in foarte putine cazuri!

Apoi, nu trebuie sa fii foarte inteligent pentru a realiza ca....UN CARCIUMAR (mai ales, de cartier) NU ISI PERMITE SA IMPUNA NICIO RESTRICTIE CLIENTILOR, PENTRU A NU-I PIERDE! 

Cei mai multi dintre carciumari (mai ales, din cartier)  sunt persoane fara prea multa scoala sau educatie, obisnuiti sa eludeze legea, asa ca....FIX IN CUR II DOARE DE PERICOLUL PE CARE-L REPREZINTA COVID 19...

Asadar, ramane o singura solutie, zic io, la indemana tuturor!

EVITAREA RESTAURANTELOR, BARURILOR, CAFENELELOR SI CLUBURILOR!

Ramane de vazut, cati romani pot rezista ispitei....

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu