...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 2 iunie 2020

GOSPODINELE DE CULOARE STRIGA "RASISM", IN TIMP CE VANDALIZEAZA SI FURA DIN MAGAZINELE AMERICANE.

Buna seara, dragii mei!

Dintr-un capat in altul al lumii, daca rostesti GEORGE FLOYD, nu cred ca vreo persoana minim alfabetizata sa nu stie ca este vorba despre cetateanul american de culoare ucis de politia din Minneapolis.


Toata lumea striga...RASISM!

N-am sa sustin vreodata faptul ca in lume nu ar exista rasism, DAR NU INTELEG DE CE DOAR CETATENII ALBI SUNT ACUZATI DE RASISM!

Din umilu-mi punct de vedere, consider ca sunt nenumarate argumente care demonstreaza ca si CETATENII DE CULOARE sunt, cel putin, la fel de rasisti precum albii.

Dar, sa revenim la cazul George Floyd...

Poveatea este simpla. Individul s-a dus la un magazin de tigari unde a folosit o bancnota de 20 de dolari, moment in care, vanzatorul, comsiderand-o falsa, a urmat "procedura" sunand la 911. In cateva minute a sosit politia, care a incercat sa-l incatuseze si sa-l duca la sectie pe George Floyd.

Daca, de incatusat, politistii au reusit sa o faca, cand a fost vorba sa-l bage in masina si sa-l duca la sectie, individul a opus o puternica rezistenta.

Cine a vazut filmarile, a observat si faptul ca acesta era cu un cap mai inalt decat politistii, pe langa faptul ca avea un corp atletic. ASTFEL S-A AJUNS LA IMOBILIZAREA CU GENUNCHIUL PE GAT!!!

Ok, ok, ok....bineinteles ca politistul care a tinut genunchiul pe gatul suspectului, TIMP DE APROAPE 9 MINUTE, presandu-i carotida, in ciuda apelurilor disperate ale acestuia ca NU MAI POATE SA RESPIRE, reprezinta un gest de cruzime ucigasa, urmand sa fie pedepsit exemplar de catre justitia americana! ASTA-I CLAR!

Insa, intreb:

S-AR MAI FI AJUNS LA O ASEMENEA TRAGEDIE DACA SUSPECTUL NU SE OPUNEA ARESTARII SI DUCERII LA SECTIE?

In America nu este precum in Romania, unde suspectii ajung sa bata politistii....asa ca, daca esti suspectat de ceva, esti arestat de pe strada si condus la sectia de politie. George Floyd, dupa apelul vanzatorului de la magazinul de tigari, ERA SUSPECTAT DE FOLOSIREA UNOR BANCNOTE FALSE.

De ce s-a opus arestarii, daca era nevinovat?????

Apoi, nu inteleg ce se intampla cu toata isteria declansata in zeci de orase americane vis a vis de...RASISM!

ATENTIE MARE!!!!

Tot mapamondul a vazut SUTE DE CETATENI DE CULOARE care au spart vitrinele magazinelor furand tot ceea ce le-a cazut in mana, de la ceasuri Rolex pana la biscuiti. Din imaginile prezentate de catre media....99% dintre cetatenii care jefuiau magazinele ERAU CETATENI DE CULOARE!!!!

DESPRE CE RASISM VORBIM??????

Am vazut GOSPODINE care ieseau cu vraful de cutii de pantofi Nike, FURATI !!!!....fara a avea vreo rusine sau jena!

Toata planeta striga...RASISM!

Intreb, nu dau cu paru':

Daca America era atat de rasista, mai existau Denzel Washington, surorile Williams, Floyd Mayweather, Mike Tyson, Michael Jordan, Oprah Winfrey, Rihanna etc etc etc...ca sa nu mai vorbesc despre....Barack Obama???

Daca un politist din America ii da o palma uneia dintre GOSPODINELE care jefuiesc magazinele...SE VA STRIGA, IAR, RASISM !

CONCLUZIE: Gestul de cruzime ucigasa facut de politistul care l-a omorat pe George Floyd, fara indoiala, trebuie exemplar pedepsit! Suspectul, fiind INCATUSAT, nu se mai impunea imobilizarea la pamant cu ajutorul genunchiului care presa gatul...

DAR, DE AICI SI PANA LA ISTERIA CU RASISMUL, OCAZIE CU CARE SUNT JEFUITE SUTE DE MAGAZINE...

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu